כ קייב - סקס אדיר

קייב

1
היי חודש הבא מתכנן לטוס לקייב (פעם ראשונה) אני קצת בלחץ ממזג האוויר (שונא קור) ראיתי בחלק מאתרי התחזית שיהיה נעים מישהו היה בספטמבר ויכול להגיד איזה בגדים רצוי להביא אולי תרמי אפילו עוד דבר ראיתי שהמליצו על Khreshatyk דירות בתאריכים שאני מתכנן הם תפוסים יש למישהו המלצה לדירה שנראית טוב נקי וזה במרכז ? קראתי שמישהו רשם שהכי מומלץ להגיע ״בחופש הגדול״ של הסטודנטיות שזה באוגוסט לצערי לא יצא לי להגיע בתקופה הזאת עדיין יהיה מספיק בנות עובדות או שבאמת הכמות יורדת משמעותית ? עוד שאלה לגבי הבעיה שעושים לחלק מישראלים בשדה כבר פתרו את הבעיה או שיש ממה לחשוש ?? תודה לעונים
♥️חזה סיליקון♥️

קייב

4
אני עכשיו בקייב והמזג אוויר ממש נעים.
מדי פעם יש גשם, אבל חפיף וזה גשם קייצי. בספטמבר אולי יהיה מעט יותר קריר, אבל לא תצטרך מעיל כנראה. מקסימום ז'קט או סוודר.

לא ברור לי למה לא מצאת דירות, יש בערך מליארד אופציות באירביאנבי ובבוקינג.קום
אין צורך לגור דווקא על חרשטיק, לדעתי עדיף כמה שיותר קרוב לארנה סיטי - נוח מאוד, ותוכל להסתדר כל החופשה שלך בלי לקחת מוניות בכלל אם תרצה.
רק בארנה סיטי יש שלושה מועדוני חשפנות והרבה ברים ומסעדות 24 שעות.

אל תדאג לגבי זונות - חופש לסטודנטיות או לא, למי אכפת. לא חסר בחורות עובדות בעיר.
הבעיות שעשו לישראלים בשדה היו מעין תגמול על מה שהמטומטמים בנתב"ג עושים לאוקראינים שבאים אלינו, כרגע המצב רגוע אבל הכל יכול לקרות. כשהם החליטו לעשות שריר הם פשוט פירססו חצי מטוס חזרה לארץ סתם ככה.
נכנסתי לפני שבוע ולא דיברו איתי בכלל.

קייב

7
YosiE, קייב היא אחת הערים היותר בטוחות והיותר ידידותיות באירופה כך שאין סיבה של ממש להילחץ, לחשוש או להתבאס.
יחד עם זאת, אני חושב שתמיד כדאי לפקוח עיניים, לשמור על עירנות ולהתנהג בהתאם, בייחוד בסביבה שאינה מוכרת לך.

טיול עם שותף בקייב (או לכל מקום אחר) יכול להיות מהנה, כייפי וחווייתי אולם מנגד, שותף יכול להיות לך "קוץ בתחת", הדבר תלוי בין היתר בכימיה ביניכם, באופי של כל אחד מכם (שלעיתים לא מתאים זה לזה), בביטחון העצמי של כל אחד מכם, במטרות, בתקציב ובציפיות של כל אחד מכם מהטיול (ראוי לתאם ציפיות לפני יציאה לטיול).

החשש שלך מטיסה לקייב לבדך הוא ליגיטימי וצפוי, אולם אני יכול לומר לך מניסיון שהחשש הזה מתפוגג זמן קצר לאחר ההגעה וההתמקמות שלך בקייב - העיר מאוד ידידותית כמו גם רבות מהנשים בקייב. אין לי ספק שאתה יכול לנפוש לבדך בקייב, להנות ולצבור חוויות בלתי נשכחות.

אם תצטרך הכוונה או טיפים בנוגע לנופש המתוכנן שלך בקייב, תרגיש חופשי לפנות אלי בפרטי.

דרך אגב, אם תקדים את הטיסה שלך, סביר להניח שתוכל למצוא אותי בקייב :)

קייב

9
יוסי, לפי השאלות והחששות שלך נראה שתתקשה להסתדר בקייב בקטע של בחורות דווקא.

קייב זה יעד סקס למתקדמים אם נקרא לזה ככה - אתה צריך למצוא את הבחורות לבד דרך ממבה, להשיג בעצמך טלפונים של סוכנויות ליווי או נהג שיקח אותך לדירות.

יכול להיות שעדיף לך יעד קל יותר כמו פראג או גרמניה, שהזנות חוקית שם והמועדוני סקס גדולים, מסודרים ונגישים.

במקומות כמו המועדוני סקס שם אתה יכול לפגוש עשרות בחורות בתנאים נוחים ולהכנס לחדר עם מי שבחרת. אפשר לבלות שם יום שלם ויש גם אלכוהול ואוכל.

אני פחות אוהב מקומות כאלה ומעדיף פגישות אינטימיות אצלי בדירה, וקייב מתאימה לי.
לא בטוח שקייב תתאים לכל אחד.

קייב

10
אני ממש לא מסכים עם ההגדרה ש"קייב זה יעד סקס למתקדמים" , לדעתי קייב מתאימה לכל אחד, גם למתחילים וגם לאלו עם ביטחון עצמי נמוך. אם יש לך דירה, כל שנותר לך הוא להיכנס לאתר הכרויות ולפנות לנשים שמעניינות אותך.

אתר ממבה מאוד נגיש וקל לאיתור דייטים וגולד דיגריות שישמחו אם תפנה אליהן ותתמוך בהן וגם אפליקציית טינדר שימושית, בייחוד אם בא לך לצאת לדייטים של ממש עם בחורות יפות ואיכותיות. בניגוד לטינדר, בממבה לא ממש צריך להתאמץ, אבל עדיף שתתחיל לעבוד עם האתר מס' ימים לפני ההגעה שלך לקייב.

אני לא ממליץ להתקרב לסוכנויות ליווי ולא לנהגים שייקחו אותך לסיבוב דירות, מדובר בבזבוז זמן משווע שברוב המקרים מסתיים באכזבה, בהטעיה או בהתפשרות מצידך, שלא לדבר על חוסר הפרטיות, על המבוכה וחוסר נעימות שיכולים להיווצר בסיטואציה מעין זו.

למתחילים אני ממליץ לעבוד עם אפליקציות/אתרי היכרויות קלילות וידידותיות ולאלו שאמיצים יותר / מתקדמים יותר אני ממליץ לנסות להתחיל בנימוס ובג'נטלמניות עם נשים ברחובות העיר או במרכזי הקניות, מה שיכול להוביל לבילוי משותף ולסקס ללא דרישה לתמיכה כלכלית.

לאלו שאוהבים לצאת לברים ולמועדונים, תרגישו חופשי עם הנשים שמבלות שם, תחייכו, תציגו את עצמכם, תזמינו אותן לדרינק ותהיו נחמדים ויש סיכוי טוב שמישהי תתלווה אליכם בסוף הערב, אפילו ללא בקשה לתמיכה כלכלית ואם לא הצלחתם, אל חשש! במקומות הבילוי הטובים יש הרבה בחורות שוות שיהיו מוכנות לעזוב אתכם את המקום תמורת תמיכה כלכלית.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”