כ לני לוי - סקס אדיר

לני לוי

1
אני יודע שרבות דובר בעבר על הגברת לני.
יש האומרים שבעבר הרחוק פינקה בהרפיות ואף יותר ואז הסתגרה ולא היתה מוכנה יותר.
לאחרונה יצא לי לבקר אותה מספר פעמים, סהכ העיסוי נחמד,שעה שלמה, יש מקלחת והעלות היא 200 ש״ח, עסקה לא רעה אפילו אם אינה כוללת הרפיה.
לני כבר לא מה שהיתה פעם, רואים עליה שהיא כבר לא מילפית כפי שהיתה בעבר אבל עדיין נראית טוב, לא בטוח האם היא עדיין ללא חזיה כפי שהיתה בעבר.
סהכ היא מאד נחמדה אבל אין איתה המון אינטרקציה.
בכל אופן העיסוי חביב, ללא תחתונים וההרגשה היא שהיא כן טיפה יותר מרשה לעצמה מאשר בעבר מבחינת הקרבה לאיבר
לא נוגעת אבל גם לא נרתעת מלעשות עיסוי באיזורים קרובים כפי שזכור לי בעבר.
אני יודע שגם יש לה קהל לקוחות, לא תמיד היא פנויה, אז מסקרן אותי האם מישהו פה כן מצליח לקבל ממנה יותר מעיסוי.
אני חושש להעלות את הנושא בפניה כי מרגיש לי שאם היא לא בעניין היא לא תגיב בצורה סימפטית ולא בא לי לקלקל את היחסים איתה.

לני לוי

4
לפי דעתי במידה ומישהו מהחברים מסביר ללני שעיסוי לכל הגוף כולל הרפיה מוסיף ללני כסף וגם לקוחות
וזה לא משהו פסול גם המשמו צריך לקבל פינוקי אולי לני תבין את זה

לני לוי

6
לני לא עשתה הרפיה מעולם אולי לבודדים או שהייתה זקוקה לכסף
ללני היה הרבה מאוד עבודה במידה והייתה עושה הרפיה ואני לא מבין את הקטע הזה
מדובר על עיסוי שצריך להיות לכל הגוף כולל לחבריקו

Re: לני לוי

8
את לני הכרתי לפני הרבה מאד שנים. אני חושב שאפילו כתבתי עליה פוסט.
בפעם הראשונה שהגעתי פתחה את הדלת אישה יפה בגופיה ללא חזיה והייתי בטוח שאני הולך לחגוג. בפועל לא היה כלום.
בפעם השניה גם אותו דבר והחלטתי שכנראה זה ללא סיכוי. נראה לי ששנה אחרי חל שינוי ואפשר היה לקבל בודי בעירום מלא ב 300 וסקס ב 400.
גם זה לא היה מציאה גדולה ולאחר פעמיים הפסקתי ללכת. נראה שהחליטה שמספיק עיסוי ב 200 או 250

שנה טובה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”