כ עשרה ימים בקייב, 2019 - דף 2 - סקס אדיר

עשרה ימים בקייב, 2019

11

אז חזרתי מחודש בכוסילנד. סיכום טיול וטיפים לתייר החרמן :)

אחרי שביקרתי בקייב לעשרה ימים בינואר, נשאר לי טעם של עוד ותחושה שלא מיציתי את המקום המעניין הזה.
אז פיניתי לי קצת זמן בעבודה, שמתי חבילה יפה בצד, והזמנתי טיסות ודירה מאירביאנבי לחודש שלם.

נחתתי בערך באחת עשרה בבוקר - אידיאלי מבחינת הצ'ק אין לדירה וגם התחשק לי להגיע ביום ולהספיק עוד לבלות קצת.
לקחתי מונית עם פרי הנהג הישראלי שהמלצתי עליו בפוסט הקודם, והגענו לדירה בערך בשתיים עשרה וחצי, אחרי שעצרנו בדרך לקנות סים קארד מקומי. בעלת הדירה חיכתה לי שם עם מפתח, עליתי והתמקמתי.

בניגוד לפעם שעברה, הפעם לקחתי דירה ברחוב baseina, ממש מעבר לכביש מארנה סיטי. לדעתי מיקום אידאלי, הכל נגיש וקרוב. דירה של 70 מ"ר, מרפסת, חדר שינה וסלון גדולים עלתה לי 5400 ש"ח לחודש שלם.
פורק את התיק ומסדר את הבגדים בארון, וקופץ לסופרמרקט שנמצא בארנה סיטי להכין את הבית לאירוח.
את הפק"ל הבסיסי אני כבר מכיר מהנסיעה הקודמת. שישית מים מינרליים, מגבונים לחים לנקות את הבולבול אחרי סקס, שוקולדים מכמה סוגים, תותיםפירות יער שנמכרים שם בכל חור, (קלובניקה ומלינה!) ואלכוהול..

ההמלצה שלי זה ג'ק דניאלס וקוקה קולה, זה מה שרוב הבנות ביקשו לשתות. קניתי כמה בקבוקי קולה קטנים ובקבוק גדול של ג'ק דניאלס. (כל פעם מישהי פותחת בקבוק, ואם אקנה בקבוק קולה ליטר וחצי הגזים יצאו עד לאורחת הבאה) חוץ מזה קניתי גם פינהקולדה שהיתה די פופולרית, ובקבוק של קאווה. קניתי גם שתיה קלה -מיץ תפוזים וכ'ו.
על הדרך גם החלפתי 1000$ לגריבנה, שיהיה עם מה לעבוד. התארגנתי גם על גראס בנתיים.
100$ = 2500 גריבנה.

חוזר לדירה ושולח ווצאפ למרינה, בחורה חמודה שהכרתי דרך ממבה בביקור הקודם שלי. שאלתי עם היא יכולה לבוא עכשיו, והיא ענתה שהיא תשמח לבוא, אבל היא יכולה רק ב-19:00 כי היא בסידורים. חששתי שאם אחכה לה עד הערב אני כבר אצנח לישון, אני אחרי טיסה ולא ישנתי כל הלילה גם כך, הגעה לשדה בחמש בבוקר וכ'ו. מרינה אמרה שאם זה דחוף היא תגיע ב-17:30...

נכנס להתקלח ולהכין עוד קצת את הדירה - מכין קונדומים ומגבונים ליד המיטה בחדר שינה ובסלון ליד הספה.
הרבה פעמים אני והאורחת לא מגיעים בכלל לחדר שינה והכל קורה עוד בסלון, אז כדאי שיהיו שם קונדומים בשלף. צלצול בדלת, ומרינה המתוקה מתנפלת עלי בנשיקות וחיבוקים. מסתבר שהמסכנה לא הזדיינה שבועיים!
חמש דקות אחר כך שנינו מזדיינים על הספה בסלון. נרגענו קצת, שתינו משהו ואת הזיון הבא כבר עשינו על המיטה (קינג סייז!) מרינה רצתה להמשיך לעוד מספר, אבל אמרתי לה שאני עייף ולא ישנתי כל הלילה, אין לי כוח.
נתתי לה מאה דולר ונפרדנו בנשיקה.

לא התחשק לי לישון עדיין, הלכתי לאכול משהו בלינאס קפה בארנה סיטי, ואח"כ המשכתי למועדון חשפנות הארם, ארנה סיטי קומה 6. אומר שלום למתוקות שזוכרות אותי מהביקור בינואר, ותפסתי דיבור עם אחת שהייתי אתה אז.

לקחת לדירה לא רציתי, גם ככה אני גמור וחבל סתם להוציא סכום גבוה. הבחורה הציעה שאכנס אתה למסז' פלוס - כולל הרפיה בסוף שעולה 2000 גריבנה לעומת 1000 למסז' בלי הרפיה. היא התחייבה שאני אגמור, למרות שהסברתי לה את המצב.
היא התחילה לעשות לי מסז' וכמעט נרדמתי, הצעתי שנתחלף והיא הסכימה בשמחה.
עושה לה מסז' בגב וברגליים, תוך שתי דקות היא נרדמה והתחילה לנחור.
חוזר לדירה ברגל - מרחק של מאה מטר, מאוד פרקטי! מעשן פייסל במרפסת וצולל לישון.

לפני שהגעתי לקייב תיאמתי עם בעלת הדירה שתסדר בחדר שינה ווילון מסיבי שחוסם אור כמעט לגמרי. רוב התקופה שלי בקייב הלכתי לישון בסביבות שש בוקר וקמתי בשתיים בצהרים, ובפעם הקודמת סבלתי מאוד מחדר שינה מואר מדי.

למחרת התעוררתי והתחלתי לתת עבודה בממבה - הפעם לא ממש יצרתי קשרים מראש, זה יותר מדי טרחה וגם ככה כמעט אף אחת לא מתייחסת אליך אם אתה לא בקייב בזה הרגע ומעוניין להפגש מייד. אין להן כוח להודעות סרק.

חשוב להבין שהן מקבלות בממוצע 50-100 הודעות ביום, מתעלמות מאלו שנראים להן לא רלוונטיים, עונות לעשרים או שלושים, ובסוף יוצא להן מפגש או שניים ביום מקסימום. העבודה על הודעות וכל הכאב ראש הזה מתיש אותן והן שונאות את זה.

צריך גם להבין את הדינמיקה של התקשורת בממבה, אם אתם למשל שולחים הודעה כמו 'שלום, מה שלומך?' זה אולי מנומס ונחמד, אבל היא מקבלת כל יום 20 הודעות כאלה בדיוק. שלומה טוב, תודה ששאלת.
תשתדלו להיות כמה שיותר תכליתיים וברורים כבר בהודעה הראשונה, ולחתור למטרה במינימום הודעות. אם מישהי קולטת שאתה זיין שכל, היא פשוט תחסום אותך כדי שלא תסתום לה את האינבוקס.
הרבה בנות מציינות בפרופיל שלהן שהן לא מעוניינות לקבל הודעות מטורקים וערבים.

80% מהבנות הסכימו להפגש במאה דולר, יש כאלה שמתחכמות קצת ומבקשות מאה יורו, או מאה דולר פלוס טקסי. בסוף זה תמיד יוצא איפשהו בין 2500 ל-3000 גריבנה. היתה אחת שהגיעה מאודסה וביקשה אלפיים.
כוסיות פצצות יכולות לבקש גם 200 דולר, אבל זה נדיר. אני בכל מקרה נפגשתי רק בטווח שסביב מאה דולר.
ברמת העקרון מדובר בפגישה של שעתיים, עד פעמיים סקס. אני לא נוהג לתאם אקטים וביצועים מראש, שכל אחת תזרום איך שבא לה. כמעט כולן התנשקו ומצצו בלי גומי. היו בודדות שמצצו עם.
על סוג הבנות שתפגשו מממבה פירטתי בהודעה הקודמת - בגדול זה יכול להיות הכל מהכל. כוסיות צעירות, עקרות בית משועממות, אמהות חד הוריות, סטודנטיות, מלצריות שמשלימות הכנסה..
חלקן עושות את זה כחצי תחביב ונפגשות פעם בחודש, יש כאלו שפעמיים בשבוע, ויש את אלו שהפכו את זה לעבודה בפול טיים, ונפגשות פעמיים ביום.
פגשתי גם איזו אשת עסקים מפולפלת בת 19, כולה מטר ושייבה שמתרוצצת בעיר עם שני טלפונים, מחזיקה שני פרופילים בממבה, ומגיעה גם לשלוש וארבע פגישות ביום.

הפעם היו בנות שנשארו לישון - אם במקרה אין לה כלום מחר ונפגשתם במאה דולר, הצעתי להן עוד מאה להעביר איתי את הלילה. ואז יוצא אתן למסעדות או מועדונים.
זה לא קורה הרבה עם הבנות מממבה, כי בדרך כלל הראש שלהן במקום אחר. או שהיא צריכה לאסוף את הילד מסבתא, או לקום מחר לעבודה בשמונה בבוקר וגם ככה היא הגיעה אליך אחרי העבודה והיא עייפה, ואם היא עובדת רק בזה אז אין לה כוח ולא משתלם לה להעביר אתך הרבה זמן, כי היא צריכה לענות לכל ההודעות בממבה ולתאם לעצמה את הפגישות של מחר.

בשבועיים הראשונים נפגשתי בעיקר עם בנות ממבה. השתדלתי שתהיה אחת אחה"צ ואחת בערבלילה, ואז יוצא למועדוני חשפנות או מועדונים רגילים. הבאתי גם מישהי מהקריביאן, אפרט על מועדונים בהמשך.

אחרי שבועיים התחיל להמאס לי מממבה, כל פעם מגיעה מישהי אחרת ואתה אף פעם לא יודע את מי תפגוש. גם אם התמונות אמיתיות, לא בהכרח תהיה בניכם כימיה. לפעמים הן לא מדברות אנגלית טובה מספיק לתקשורת, ולפעמים הן סתם בחורות בסדר גמור, אבל לא יותר מזה.

היתה פעם אחת שביטלתי - מישהי שציינה בפרופיל שהיא בת 35, בפועל היא בת 45 לפחות, וגם לא נראית משהו. התמונות נראו טוב עם כל הפילטרים שיש היום באפליקציות. היא היתה ממש נחמדה וחרמנית, ונראה שהיא התבאסה מזה שלא יהיה סקס יותר מעל הכסף. גם אחרי שנתתי לה 1000 גריבנה על הביטול, היא ממש רצתה זיון. סורי....

היו עוד טובות יותר וטובות פחות. בגדול אלו לא נפילות, אבל זיון סתמי עם בחורה לא מעניינת זה לא משהו שטסתי בשבילו לקייב.
אחת לארבע או חמש היתה שווה את זה, אבל בדרך אתה מוציא אנרגיה וכסף סתם.

בטיול הקודם הזיונים הכי מדהימים שלי בקייב היו עם חשפניות, וגם הפעם. אין להן תחרות בעיני.
התחלתי עם מישהי שהכרתי בפעם שעברה במועדון ריו, אבל לא יצא לנו להזדיין. אספתי אותה מהמועדון לשלוש שעות ב- 8000 גריבנה והיה מדהים.
היא המליצה לי על מועדון נוסף, פרינסס, ולמחרת הלכתי לשם. מישהי על העמוד חייכה אלי, באה לשבת איתי על הספות וחרמנה אותי ברמה. נכנסתי אתה לפרייבט דאנס, ותוך כדי הריקוד היא לוחשת לי - אני הולכת להפוך אותך למאושר הלילה!!
אמרה וצדקה. 8400 גריבנה לשלוש שעות (355$)

אחרי שהמחסום הפסיכולוגי שלי נפרץ, הבנתי שעד עכשיו בזבזתי את הזמן שלי כאן... שולח ווצאפ לבחורה מריו, ואומר לה שאני רוצה להוציא אותה מהמועדון ללילה שלם. היא ענתה לי - אתה רציני? זה יעלה לך 10,000 גריבנה!
כן, אני רציני :) מתאם אתה שנפגש מחוץ למועדון בשמונה כדי שלא אצטרך לשלם סתם כניסה, ובמקום לעלות למשמרת היא תמשיך איתי.
היא יצאה אלי לרחוב, והעברתי לה סטיפה של 10K מוכנה מראש. היא אמרה שהיא לא תספור את הכסף על המדרכה, נכנסה פנימה ויצאה אחרי חמש דקות. מחזיקה לי את היד והולכים ברגל לארנה סיטי דרך חרשטיק, ועולים לאכול בלינאס קפה.

אחרי האוכל ממשיכים אלי לדירה לנוח קצת, לשמוע מוזיקה ביוטיוב ולעשות סקס, ואח"כ יצאנו לקרוע את העיר - התחלנו במועדון חשפנות הארם בארנה סיטי, עדיין רגלי, ואחר כך תפסנו אובר לקריביאן.
כמה דירנקים בקריביאן, והמשכנו למועדון לילה שנקרא סורי בבושקה. מועדון של אנשים פשוטים לעומת הפוזאיסטים של הקריביאן. רקדנו ושתינו וחזרנו במונית לדירה. אחרי הסקס היא הלכה הביתה בשש בבוקר. הצעתי לה להשאר לישון, אבל היא אמרה שהיא מעדיפה להתעורר במיטה שלה ויותר נוח לה ככה. לגיטימי.

מפה ואילך התמקדתי בחשפניות - כל יום בשעה מוקדמת יחסית הייתי מוציא מישהי לשלוש שעות, ואח"כ יוצא למועדונים בעצמי. אם תבוא מישהי במאה דולר סבבה, אם לא אז לא צריך. התקציב לא מאפשר שתי חשפניות ביום, ומהמועדון המועדף עלי (פרינסס) אי אפשר להוציא מישהי ללילה שלם.
היתה אחת בפרינסס שממש נהנתי אתה ורציתי לילה, אבל המנהל שם רצה על זה 20,000 גריבנה אז ויתרתי.

בכל זאת היה לי לילה אחד שקצת נסחפתי בו - הייתי עם שלוש חשפניות ובחורה מהקריביאן.
הוצאתי מישהי מהארם לשעתיים בתחילת הערב, אחלה סקס, ומה עושים עכשיו? כולי מלא אנרגיה.
תופס אובר לקריביאן, עוד לא הספקתי לסיים את הוויסקי הראשון ואיזו מישהי עושה לי עיניים. בוא החוצה לסיגריה.
יוצאים ומדברים, והיא מציעה סקס באלפיים גריבנה. אמנם נראית קצת עקומה וחסר לה את רוב השיניים בפה, אבל יאללה נזרום. אולי יהיה מעניין.

ואז היא אומרת שצריך לשלם 500 גריבנה למאבטח - גם בפעם הקודמת שהוצאתי בחורה מהקריביאן זה גם היה ככה. המאבטחים לוקחים סוג של פרוטקשן מהבנות שעובדות בקריביאן, לא ברור לי עם זו ההנהלה או רק המאבטחים, אבל אח"כ היא אמרה שיש גם מינימום של מאה דולר, ושהן נותנות 50% ממה שהן מקבלות למועדון. לך תדע אם זה נכון או שהיא מחרטטת, אבל 500 גריבנה למאבטחים זה בטוח. לכן העקומות שם מבקשות מאה דולר, בינוניות 200, ואלו שנראות טוב 300 דולר.

מגיעים לדירה ולא ברור לי איך אני הולך לזיין אותה. הצילו. מוצצת עם גומי עד שאיכשהו עמד לי, מפשילה את הג'ינס בלי להוריד חולצה אפילו, ובוא תקע אותי. כנראה יש לה יותר מדי נסיון כזונת רחוב שרגילה לקוויקי באוטו. היה לה גם את הבוש במפשעה הכי גדול שאי פעם ראיתי. כנראה שהיא מעולם לא גילחה, והיא היתה היחידה שפגשתי באוקראינה שלא מגולחת למטה.

מתחיל לפמפם ואחרי שנייה היא שואלת - אתה גומר? אני ממהרת לחזור לקריביאן לתפוס עוד לקוח! אחרי הפעם השלישית שהיא מסתכלת על השעון כבר באמת שלא התחשק לי להמשיך. משוחררת, להתראות ותודה רבה.

אז מה הלאה? אני קצת שתוי ומלא אנרגיה. עולה למועדון חשפנות בארנה שאני כבר מרגיש שם בבית. יש לי את הספה הקבועה שלי, והמלצריות והבנות מכירות אותי ונחמדות אלי. קצת ספרייט לאזן את האלכוהול, ותופס דיבור עם מישהי שעוד לא הייתי אתה. מציע לה מסז' בחדר והיא קפצה משמחה.
מתפשטת חוץ מחלק תחתון של החוטיני, ואני מתחיל לעשות לה מסז' רגליים גב וכתפיים. תוך כמה זמן היא נרדמת ואין עם מי לדבר. נשכב לידה ומנמנם גם. חצי שעה מתחילת המסז' הפעמון מצלצל לסוף הזמן. אני מעיר אותה, והיא ממלמלת משהו וממשיכה לישון. מנסה שוב בקטנה ומתייאש. שתישן, היפיפייה הנרדמת. חוזר לנמנם לידה ומתעלם מהצלצולים.
פתאום אני שומע את המוזיקה מהמועדון בווליום גבוה, איזו מלצרית מבוהלת פתחה את הדלת ורואה את שנינו שוכבים שם. אני מתעורר, הבחורה ישנה. המלצרית צועקת - סטבאי! סטבאי! ומתפוצצת מצחוק. ההיא מתעוררת ונראה שהיא לא קולטת איפה היא נמצאת.
אחרי שהתאפסה על עצמה חזרה לשבת איתי בספה, התנצלה שנרדמה ואמרתי לה שזה סבבה לגמרי. טוב, אני לוקח אותך לשעתיים לדירה. היא אומרת לי חכה רגע. נכנסת לחדר הלבשה, חוזרת עם עוד בחורה ומודיעה לי חגיגית - זו חברה שלי, ואתה לוקח את שתינו היום!
מממ תראי, ממש לא בא לי להוציא 12,000 גריבנה על שתי בחורות, וממילא אני לא צריך יותר מאחת.
come on! you only have one life שזו הגירסה שלה לביטוי, חיים רק פעם אחת.

אני מסביר לה שאין מצב, ואז מעלה רעיון - גם ככה חמש וחצי בבוקר עכשיו והמועדון מסיים לעבוד בשש, בואי אקח אותך דרך המועדון ב-6000 גריבנה לשעתיים, וכשהמועדון מסיים לעבוד חברה שלך תבוא ברגל לדירה ותצטרף אלינו, ואתן לה על זה אלף גריבנה.
זרמו עם הרעיון, ואחרי שהתחלנו כבר להתמזמז על הספה חברה שלה הצטרפה. מזדיינים על הספה כשהחברה לידינו, ואחרי הסקס היא נשפכת ונראה שהיא הולכת להירדם. שלחתי אותה לישון במיטה ונשארתי על הספה עם השנייה. אחלה בחורה, יותר מוצלחת מהראשונה שבחרתי.
כשנגמרו השעתיים של הראשונה היא צריכה לחזור למועדון, בדרך היא עוברת ליד הסלון וממלמלת שאני נרקומן כוס רציני. צודקת:) אני והבחורה עוברים למיטה והיה זיון מדהים. כשנפרדנו לשלום כבר היה תשע בבוקר.

בין החשפניות נפגשתי פה ושם עם הקבועות שלי מממבה, זה נחמד להיות עם מישהי שאתה מכיר ויש בניכם כבר יחסי חברות מעבר לסקס.
אחת מהן היתה עושה איתי מדי פעם ערב שלם - מאחה"צ עד שש בבוקר, בקונספט דומה למה שהיה לי עם החשפנית - אוכלקוקטיילים במסעדות טובות ברחבי העיר, סבב מועדונים, וסקס בין לבין. על לילה כזה שילמתי לה 5000 גריבנה כל פעם.

סיכום מועדוני חשפנות -

יש כמה גדולים ומובילים, ועוד כמה קטנים. הגדולים הם:
הארם בארנה סיטי, ודולז. שייכים לאותה רשת.
עוד שלושה של רשת אחרת - טוטסי וריו שצמודים אחד לשני, וסקארלט.
פנטהאוז - ארנה סיטי קומה 3, ממול הארם. (לא אותה כניסה)
מועדון גדול אחר זה פרינסס בחרשטיק 14, צמוד לבודהה באר.

הקטנים זה red lion בחרשטיק 27 אם אני לא טועה, 007 שנמצא בשכונת פודיל, צ'יקי פיקי בקומת קרקע של ארנה סיטי, ויש עוד.

הארם - קומה שש בארנה סיטי, פתוח משמונה בערב עד שש בבוקר. כניסה עולה תיאורטית 500 גריבנה, אבל אם יש לכם פליירים זה חמישים אחוז הנחה, ומשלמים רק 250 גריבנה. יש בכניסה למטה בחורות שמסתובבות בבגדי לטקס ושוט שמחלקות את הפליירים, תקחו הרבה ותחזיקו אחד עליכם קבוע, כי הן לא תמיד שם.
זה לדעתי המועדון הכי משתלם וכיפי, האווירה הכי משוחררת, ומחירים סבירים.

פרייבט דאנס, שזה דומה ללפ דאנס של הארץ עולה שם 500 גריבנה, שני שירים - כפול זמן מבארץ ובחצי השני של הריקוד היא בעירום מלא. אסור לגעת בכוס. הן לא תמיד יודעות לעשות לאפ דאנס טוב כמו אצלנו, אבל זו דרך נחמדה לראות אם אתה והבחורה זורמים. פירטתי יותר על המועדון הזה בהודעה הקודמת.
לקחת הביתה - 6000 לשעתיים, 7000 לשלוש שעות, 8000 לחמש שעות.

דולז - אותו עקרון כמו הארם, פחות התחברתי.

פנטהאוז - מועדון חדש יחסית בארנה סיטי, והיחידי שניתן לקיים בו יחסי מין מלאים. לא שזה משתלם - 5000 גריבנה, 200$ לארבעים דקות. אפשר לאסוף הביתה לשעתיים ב-6000 גריבנה וזה כן שווה.
משום מה הם לוקחים סכומים גבוהים יחסית על פרייבט דאנס ומסז'ים.
כניסה עולה 400 גריבנה וכוללת כוסית שמפניה.

סקארלט, ריו, טוטסי - מועדונים ברמה גבוהה מבחינת עיצוב ופוזה, בחורות יפות מאוד. לא כולן דוברות אנגלית.
כניסה ופרייבט דאנס 500 גריבנה, שתיה ואוכל יקרים מעט יותר מבהארם.
לקחת הביתה - בעקרון החל מ-6000 לשעתיים, בפועל רוב הבנות יתחילו אתכם ב-300$ לשלוש שעות. או 8000 גריבנה, שאחרי הפיחות זה יוצא קצת יותר משלוש מאות דולר.

פרינסס - המועדון המפואר, מושקע, איכותי ויקר ביותר שהייתי בו. בחורות ברמה מטורפת ממש - גם במראה וגם באישיות. לא ראיתי שם פריחות כמו שיש לפעמים במועדונים אחרים. (יש פריחות באוקראינה- מתאפיינות בשימוש מוגזם במילים בלאט וסוקה, וההבדל היחידי בינן לפריחות שלנו זה שהבלונד טבעי ולא מחומצן)

כניסה עולה 500 גריבנה, מינימום טיפ לבנות 100 גריבנה (בהארם זה 50) מחירי שתייה יקרים יחסית.
הבנות רוקדות בסבב על עמודים - תלוי כמה אנשים יש במועדון, כשהוא ריק שלוש בחורות רוקדות וכל פעם אחת עולה והראשונה יורדת ונעלמת בחדר הלבשה. כשהמועדון מלא שש בחורות רוקדות במקביל.

אם אתה רוצה מישהי אתה יכול להזמין אותך לשבת אתך, היא תבוא ותקשקש אתה קצת, ואז היא תבקש לשתות קוקטייל. זה יעלה לך 480 גריבנה. פרייבט דאנס יעלה 600 גריבנה.

לקחת הביתה - 5600 לשעה, 8400 לשלוש שעות.
לצערי אין פה את הדיל של 6000 לשעתיים שיש בהארם ובפנטהוז, אז לקחתי תמיד לשלוש שעות. שעה זה קצר מדי ובכל מקרה לא זול, אז עדיף כבר לשלוש שעות.

אם אתם מתכננים לקחת מישהי ממועדון, קחו בחשבון שזה עולה הרבה מעבר לתשלום לבחורה - תוסיפו דמי כניסה למועדון, לפחות דרינק אחד לכם ולבחורה, אולי גם פרייבט דאנס וטיפים פה ושם. אני לא ממליץ להכנס למועדונים אם אתם לא מתכוונים להוציא 400$ במינימום.
אפילו אם לא עושים כמעט כלום זה יוצא ממש יקר - הלכתי לטוטסי עם אחת הקבועות שלי, שילמנו כניסה 1200 גריבנה - מסתבר שבחורות משלמות 700 בכניסה לעומת 500 לגברים, והזמנו לעצמנו קוקטייל כל אחד. יצאנו עם חשבון של קרוב ל-2300 גריבנה- כמעט מאה דולר!
קטע המצחיק זה שאני ואותה בחורה יצאנו לפוסיקט בארץ כשהיא ביקרה אותי פה, השתכרנו ולקחנו 3 לאפ דאנסים כל אחד, ויצא פחות מ-450 ש"ח. עוד שנייה אוקראינה יותר יקרה מישראל.

עדיין אני מעדיף חשפניות על דייטים באפלה מממבה - פה אתה יודע עם מי אתה חוזר הביתה, ואין הפתעות. כמובן שלא כל החשפניות מלאכיות וזיון מהאגדות, אבל בכל מועדון יש נניח 20 בחורות כך שכנראה תמצאו אחת שמתאימה לכם.
היו פעמים ש"ראיינתי" 4-5 בחורות עד שיצאתי עם מישהי, והיו פעמים שבחרתי לא לקחת אף אחת.

אם לא מתאים נותן לה מאה גריבנה טיפ ונשיקה וממשיך הלאה. או דרינק בקטנה - רק בפרינסס זה מינימום 480 לקוקטייל לבנות, בשאר המקומות זה זול יותר.
חשוב גם שהיא תרצה אתכם - אם לא באתם לבחורה טוב, היא לא תזרום אתכם. כשאתה שואל אותה אם היא go out, היא בדרך כלל תענה ב-maybe
אם היא רואה שאתה נחמד ולארג' כלפיה במועדון, היא תשמח לצאת אתכם.

בחורות מממבה -
פירטתי הרבה בהודעה הקודמת. לדעתי בעייתי מאוד אם אתם באים לטיול קצר, ולא בטוח ששווה להתעסק עם זה. לפעמים הבנות מבריזות מפגישות, ואתה אף פעם לא יודע מי תבוא לך.

מה שכן, אלו הבנות עם פוטנציאל להמשך קשר - הן לא מחוייבות לאף אחד ויכולות נניח להשאר ללילה לפעמים, או לבלות אתכם יום שלם וכ'ו. למי שבא לתקופה ארוכה או שהוא תייר חוזר, שווה להשקיע מאמץ וכסף כדי למצוא את המובחרות שלו משם, שגם ימשיכו איתו את הקשר בהמשך.

בחורות ממועדונים - המקום העיקרי שרלוונטי לסצינה, זה הקריביאן. אולי גם הצ'י, אבל לא ביקרתי שם.

פועל כל יום עד 5-6 בבוקר, מחיר כניסה משתנה לפי היום או השעה. חינם באמצע שבוע, ביום רביעי נניח בחורות חינם וגברים 250 גריבנה, שישי בערב יכול להגיע לארבע מאות לגבר ומאתיים חמישים לבחורה.
רחבת ריקודים גדולה והופעות של צוות רקדניות מדי פעם. שני בארים בקומת קרקע ועוד אחד בגלריה, אפשר לשתות רק על הבר ולא לרדת עם השתייה לרחבה. המון בנות, יפות יותר ופחות. 95% מהבנות אוקראיניות, 95% מהגברים תיירים. המון פוזה ואנשים שמתחרים למי יש יותר גדול (ארנק)
רואים שם סינים, טורקים, גרמנים, הודים, ערבים. מוזיקה לא רעה, ואווירה שכל אחד מודד אותך לראות מה אתה שווה.

אפשר לאסוף משם בנות - יש כעשרה בנות שכל יום נמצאות, עבורן זו פשוט העבודה שלהן. הן מבקשות סכומים של 100-200-300 דולר - לשעה אחת בלבד, תלוי איך היא נראית. לדעתי ממש לא המקום לחפש שם בחורות, אבל אפשרי.
בעיני משתלם וכיף יותר עם החשפניות, אלא אם אתם מחפשים את החוויה של לאסוף מישהי ממועדון.
מדי פעם יוצאות לשם בנות שהן לא קבועות של המועדון ולא כפופות למאבטחים - איתן אולי תוכלו לתפוס דיל משתלם יותר, אבל אי אפשר לבנות על זה.

פורסז' - מועדון רחוק קצת מהמרכז, בנות צעירות יחסית, והמון טורקים ערבים וכושים. כשביקרתי שם היו הרבה יותר גברים מבנות, והרגשתי שאני נכנס למועדון נרגילות באיסטנבול. לא ממליץ.

סורי בבושקה - מועדון של עמכות לגמרי, כולם אוקראינים. גם הגברים וגם הנשים. אווירה משוחררת ונטולת פוזות של מועדון סטודנטים.
כשאתה עובר מהקריביאן לשם, זה הזכיר לי את הסצינה מהטיטאניק שליאונרדו דיקפריו לוקח את הבחורה למועדון השמח והעליז של המחלקה השלישית באונייה. מוזיקה טובה ומחירים זולים מאוד ביחס לשאר.

לא נראה לי בכלל שהמקום משמש זירה לסקס בתשלום, והבחורות שיוצאות לשם בטח לא מחפשות את זה כי אין שם בכלל קהל יעד.
בכל מקרה יצאתי לשם תמיד עם בחורות אז אני לא באמת יודע.

קטע מסריח אחד הם כן עשו לי - בפעם הראשונה שיצאתי לשם השומר אמר שאני לא יכול להכנס כי אני עם סניקרז. באתי כבר לפרסס אבל אז הוא אמר - בקשיש! בקשיש! דחפתי לו מאתיים גריבנה ונכנסנו.
הבחורה שהיתה איתי נגנבה - כל המועדון בפנים עם נעלי ספורט, כולל הבחורות! היא אמרה, בוא'נה, הנעליים של שנינו עולות יותר מכל המועדון הזה ביחד.
בפעמיים אח"כ שבאתי לשם פשוט עשיתי לו תנועה של לך כושלאמאשלך ונכנסתי ככה.
פעם אחרת היה שומר אחר שגם דרש בקשיש, והמשכנו לשוטרז.

מועדון shooters -
כתבתי עליו בהודעה הקודמת, מאוד אהבתי אותו. מוזיקה טובה ועיצוב נחמד, אווירה שמחה ואוכלוסייה צעירה. קטן מאוד - די נטוש באמצע שבוע וחמישים עד מאה איש בסופ"שים.
הפעם זיהיתי שם לפחות ציידת גברים קבועה אחת - היא באה גם באמצע שבוע, ותופסת את מי שבכל זאת יצא לשם. נראה שהולך לה לא רע.
דווקא ביומיים האחרונים שלי בקייב תפסתי משם מישהי בטעות - חשפנית מפנטהאוז ביום חופש שלה.

ביליתי בתחילת הערב שלוש שעות עם חשפנית מפרינסס, ומצאתי את עצמי בשתיים עשרה בלילה של מוצ"ש מלא אנרגיות ומרוקן מכסף. אז חשבתי ללכת לשוטרז לאכול פצצות על הרחבה בלי שום כוונה להביא מישהי.
נכנס, שותה וויסקי לפי הצורך להגיע לרמה שרציתי ורוקד בסבבה שלי. באה בחורה יפה ומתחילה לרקוד לידי, וחוזרת לשבת על הבאר. מצטרף אליה ומתחילים לדבר, מפה לשם סגרנו שהיא תבוא איתי במאה דולר. היא רצתה פינהקולדה והזמנתי לשנינו. חוזרים לרקוד על הרחבה ואחרי רבע שעה חוזרים לבר לעוד סבב של פינהקולדה, או כמה סבבים - אין לי מושג.

מפה לשם הגענו איכשהו לדירה שלי, כשבשלב הזה אני כבר בקושי עומד על הרגליים מרוב אלכוהול. איך שפתחתי את הדלת של הדירה היא הריחה את הגראס - או, איזה יופי! תגלגל לנו משהו? הקססה כבר היתה על השולחן אז זה לא הצריך ממני יותר מדי מאמץ.
וגם גילינו שיש במקרר עוד בקבוק של פינהקולדה...
אני רואה שאני הולך לאבד את זה לגמרי, מוציא כסף ונותן לה, שאם אני נגמר פה על הספה לפחות שלא יהיו לי חובות פתוחים.
בשלב מסויים אני קולט שאני ערום על הספה ואיזו דיבושקה מוצצת לי - מי את ואיך הגעת לפה? לא עומד לי ואני אומר לה עזבי, אני גמור, היום זה כבר לא יקרה. היא מתעקשת וממשיכה למצוץ.
מבקש סליחה וגורר את עצמי לאמבטיה, מקיא את הנשמה לאסלה. המתוקה מרימה אותי מהאסלה ומכניסה את שנינו לטוש, מקלחת ושותה קצת מים על הספה, וממשיכים לחדר שינה. שכבתי על הגב והיא מעלי בשישים ותשע, עד שעמד לי מספיק בשביל סקס.
זכור לי במעורפל ששמעתי אותה גונחת, אני מקווה שהיא נהנתה :) לגבי אין לי מושג.
אח"כ בסלון ישבנו ושתיתי עוד מים, עד שבסוף קלטתי איפה אני נמצא ומי זו הבחורה הזו. החלפנו טלפונים ונשיקה בדלת. הצעתי לה להשאר לישון, אבל מסתבר שיש לה ילד והיא צריכה לטפל בו. כפרה עליה.

שימו לב שכתיירים באוקראינה ינסו לדפוק אתכם הרבה פעמים - הברמנים בקריביאן 'שכחו' להחזיר לי עודף משטר גדול כשהם קלטו שאני קצת שתוי, לפעמים במסעדות יכניסו לכם בחשבון מנות שלא הזמנתם, או שמחליפים את מה שהזמנת במנות יקרות יותר.

נהגי מוניות זו בכלל מכה - מבחינתם אם הם לא דחפו לך מחיר כפול כי אתה תייר, זה כאילו שהוא הפסיד עליך. לפעמים הם מנסים את שיטת מצליח בהגזמה פראית - על נסיעה שתעלה באובר 40-50 גריבנה, איזה נהג מונית ביקש ממני 500. כי למה לא לנסות? טוב שלא ביקש מליון דולר!

חוץ מכשאני עם בחורה חדשה, תמיד השתמשתי באובר. אחרי שאתה מבין איך זה עובד זה קל ונוח. אתה לא מדבר עם הנהג, לא משלם לו, ובטח שאין לך מה להתווכח אתו. מזינים את הכתובת הרצויה לאפליקציה, מאשרים את נקודת האיסוף, וזהו.
מגיע אוטו, אתם עולים עליו ואומרים לו שלום, הוא מסיע אתכם לאן שצריך, תודה רבה ויום טוב. התשלום דרך כרטיס אשראי באפליקציה. אפשר גם מזומן אבל בשביל מה.

אז אוקראינה משתלמת או לא? תלוי למי. קודם כל אוקראינה לא זולה -למעשה היא יקרה פצצות!
בשביל לבלות כמו שצריך דרוש סכום גבוה. אמנם הדייטים מממבה עולים 100$ לעומת דייטים בארץ משוגר דדי שעולים אלף ש"ח - 285$. אבל בארץ יש לי קבועות שעושות איתי גם לילה שלם באלף חמש מאות, שזה יוצא בערך כמו שלוש שעות עם חשפנית בקייב כולל כל המסביב.

הטיול הקודם שלי עלה כולל טיסה ולינה 15,000 לעשרה ימים, ונגיד שהייתי עם 15 בחורות - יכולתי להפגש 15 פעם בארץ עם הקבועות באלף ש"ח. או לבלות עשרה לילות שלמים ברצף אתן...

הליווי או הדירות כן משתלמים לדעתי - אפשר להזמין נערת ליווי לשעה במחירים של 1300-1700 גריבנה, שזה פחות מ-70-80$, וזה מחיר זול יחסית לעומת שאר אירופה. המחירים בדירות - בסביבות 1500-1700 לשעה.

החסרון באוקראינה שהזנות לא חוקית, ולכן קשה להגיע לדירות ובכלל להסתדר בלי קצת קשרים אפילו. אני חושב שלמטייל הפחות מתוחכם יהיה נוח וקל יותר במקומות מסודרים כמו שיש בגרמניה או בפראג.

ביקרתי בעבר פעמיים בפראג, הסוויט פרדייס גם מציע שעה עם בחורה ב- 100-150$, וזה נוח יותר. גם השואו פארק נוח מאוד לתיירים, ויש גם את המועדוני סקס הגדולים ויקרים ברחוב ve smechka ליד הכיכר הראשית.

תאילנד כמובן תהיה זולה משמעותית - בחורות עושות אתך לילה שלם ב-1500-200 באט. אבל זה כבר עולם אחר.

לדעתי למטייל מתקדם אוקראינה כן תתאים - אם אתם יכולים 'לפצח את השיטה' ולהוציא מספיק כסף, תמצאו פה בחורות ברמה גבוהה מאוד.

עשרה ימים בקייב, 2019

14

. איזה מלך חחחחחח שמע אחי אתה פסיכי!
טיול מטורף של חודש, כמו שעשית, זה לא דבר זול. בעיקר כשאתה הולך על הדה בסט של העיר.
חשפניות זה דבר יקר בכל העולם כולל מזרח אירופה.
אל תתבאס על הכסף. העברת שם חודש כמו נסיך סעודי...
כלכלת אוקראינה המתאוששת מודה לך על חבילת הירוקים שהשארת בעיר.
ממשרד החוץ נמסר שתעודת הוקרה תשלח אליך למייל בימים הקרובים.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”