זה רק אני או שהכל נמחק? 11 על ידי Shaguar [QUOTE=administrator]חברים יקרים אחים שלנו!מתנצלים על כל התקלות והעיכובים - אנחנו פועלים במרץ רב כדי לתקן ולסדר הכל!!!מתנצלים ומקווים להבנתכם[/QUOTE] תודה סומכים עליך תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך... ציטוט 17 ספטמבר 2019, 16:40
זה רק אני או שהכל נמחק? 12 על ידי dd_ אי אפשר לראות הודעות, הפורום למעשה לא עובדאין דפדוף אחורה בדפים ציטוט 19 ספטמבר 2019, 10:55
זה רק אני או שהכל נמחק? 13 על ידי רימינג מעשי [QUOTE=administrator]חברים יקרים אחים שלנו!מתנצלים על כל התקלות והעיכובים - אנחנו פועלים במרץ רב כדי לתקן ולסדר הכל!!!מתנצלים ומקווים להבנתכם[/QUOTE] אדמינוס, מרוב פעילות במרץ רב, בקצב הזה מה שלא הצליחו לעשות הפמינאציות ובתי המשפט יצליח המתכנת שלכם. ציטוט 25 ספטמבר 2019, 17:38
זה רק אני או שהכל נמחק? 14 על ידי reco מבאס לאללה. התקלה הזו קיימת כבר חודש בערך ולא נפתרת. לפחות היו מודיעים על צפי. ציטוט 30 ספטמבר 2019, 10:47
זה רק אני או שהכל נמחק? 15 על ידי ZUNAMI7 גם אצלי זה ככה. יש פתרון לבעיה כבר? שמתי לב שעבר בערך חודש ציטוט 06 אוקטובר 2019, 06:43