כ עיסוי בבת ים וכפר סבא - סקס אדיר

עיסוי בבת ים וכפר סבא

1
אהלן חברים הייתי לא מזמן בבת ים רחוב בלפור ,אני חושב 47, אישה כבת 50+ ,בלונדינית,חזה מידה בי סי, , 200 ₪ עיסוי או יותר לחצי שעה, יש מקלחת במקום, סה''כ נחמדה, .
יוליה מכפר סבא מקבלת ברוטשילד 42
אישה מעל 60,עיסוי על מיטת עיסוי, מקום מאוד נקי ומסודר המחירים מ 100 עד 250 תלוי בזמן העיסוי, חזה גדול מאוד ,היא שמנה ונחמדה מאוד ,עיסוי בעירום מלא, אין מקלחת
תיהנו

Re: עיסוי בבת ים וכפר סבא

7
עמית הבודקק כתב: 24 פברואר 2020, 11:52 אהלן חברים הייתי לא מזמן בבת ים רחוב בלפור ,אני חושב 47, אישה כבת 50+ ,בלונדינית,חזה מידה בי סי, , 200 ₪ עיסוי או יותר לחצי שעה, יש מקלחת במקום, סה''כ נחמדה, .יוליה מכפר סבא מקבלת ברוטשילד 42אישה מעל 60,עיסוי על מיטת עיסוי, מקום מאוד נקי ומסודר המחירים מ 100 עד 250 תלוי בזמן העיסוי, חזה גדול מאוד ,היא שמנה ונחמדה מאוד ,עיסוי בעירום מלא, אין מקלחתתיהנו
היי חבר

אפשר לקבל את הטלפון של הבחורה מכפר סבא

תודה אחי

8
עמית הבודקק כתב: 24 פברואר 2020, 11:52 אהלן חברים הייתי לא מזמן בבת ים רחוב בלפור ,אני חושב 47, אישה כבת 50+ ,בלונדינית,חזה מידה בי סי, , 200 ₪ עיסוי או יותר לחצי שעה, יש מקלחת במקום, סה''כ נחמדה, .יוליה מכפר סבא מקבלת ברוטשילד 42אישה מעל 60,עיסוי על מיטת עיסוי, מקום מאוד נקי ומסודר המחירים מ 100 עד 250 תלוי בזמן העיסוי, חזה גדול מאוד ,היא שמנה ונחמדה מאוד ,עיסוי בעירום מלא, אין מקלחתתיהנו
אפשר את המספרים של שניהם?

10
אפשר מספר הטלפון שלהם בבקשה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”