כ שלוש ביקורות ובקשה - סקס אדיר

שלוש ביקורות ובקשה

1
בוקר טוב,
אתחיל ואומר ששלושת הביקורות נכתבות באיחור קל בשל קשיי התחברות לפורום.
1. תמי פתח תקווה - הגעתי ביום חמישי מתישהו בחודש ספטמבר, קיבלה אותי תמי הידועה מהפורום בשמלה צמודה וסקסית. התפשטות ושכיבה על המזרן, שאלה האם אני רוצה מסאז עדין או חזק - התפנקתי בחזק. אין ספק שתמי יודעת את העבודה המקצועית כמעסה, אחלה עיסוי. לאחר כחצי שעה לערך התבקשתי להתהפך וכמובן שהתחלתי לשלוח ידיים לכיוון החזה. הופס, תמי הורידה את השמלה ואני הנעתי את ידיי גם לכיוון המשולש. נגעתי בעדינות כי תמי הראתה סימנים שכואב לה, למרות זאת נרטבה מאוד ונהנתה. לאחר כמה דק' שהיא משפשפת לי החלטתי להתהפך בחזרה והתיישבתי על -4 והעיסוי הפך למחרמן מ-א-ו-ד כם בשבילי וגם בשבילה, נגיעות משומנות ומדויקות בכל האזור האחורי והכלי עמד כמו טיל והגברת אהבה את זה. לאחר כמה דק' מהירות מאוד השפרצתי כמו שהרבה זמן לא השפרצתי ויצאתי מחוייך. למען האמת, הגעתי אל תמי שוב אך כנראה שעבר עליה יום לא טוב כי הטיפול לא היה מענג כמו הראשון ובכל זאת, מומלצת מאוד למי שטרם ביקר.

2. מיקה BBW - הגעתי אל הגברת בצהרי היום, אישה גדולה מאוד וסקסית. למען האמת חוץ מזה שהיא מאוד נחמדה, טיקטקה אותי בצורה אגרסיבית (עניין של 15 ד' והייתי בחוץ). לא באמת עיסתה אותי אלא ישר הורידה שמלה (זוג שדיים ענקיים ומחרמנים נגלה לפני), קצת נמרחה עלי וסובבה אותי לעבודת יד מכנית אך בזכות המראה שלה הכלי עמד בצורה משכנעת וההשפרצה לא איחרה לבוא.
מה גם שבגלל הטיקטוק החלטתי "להתנקם" בה וההשפרצה פגעה לה בפנים :) הכל היה כמובן ברוח טובה. תכלס רק ביציאה הבנתי שהיא לא מעסה באמת אלא אישה עובדת פול-טיים. אך בכל זאת לא אכפיש את שמה כי היא באמת נחמדה ואדיבה ומעבר לזה גם נקייה ומריחה טוב. לא ממליץ לעיסוי, אולי למעבר.

3. שני מחרוצים - אל שני הגעתי בעקבות כל התיאורים וההמלצות שקראתי כאן. תיאום קליל והגעה לבית. הגעתי בצהרי היום בחודש נובמבר, צריף קטן אך דיסקרטי באיזור בני ציון. משום מה, ענתה לי בחורה בטלפון ואמרה שיש גברת שמחכה בפנים (בעצם הבנתי שהן שתי נשים אז אני לא יודע אם מי שעיסתה אותי הייתה שני או האחרת). אישה נחמדה שקיבלה אותי בחיוך ולאחר שהתפשטתי ונשכבתי על המיטה שאלה אותי אם אני מעדיף קרם או שמן, בטיפשותי אמרתי שמן. הגברת החלה בעיסוי חזק וטיפה כואב כאשר עוברת מאיבר לאיבר בצורה רובוטית ולא בדיוק מחרמנת. כעבור 20 דק בערך הגיעה לאיזור הרגיש, החלה בצביטות חזקות בירך (?!) ואז התקדמה לביצים ולחור בצורה מחרמנת שאין כמוה - טיפה אגרסיבי אך לגמרי לטעמי, הצורה בה היא נגעה בביצים ובחור היתה מחשמלת ולצערי עוד לפני שהספקתי להסתובב כבר גמרתי ונכנסתי למקלחת זריזה. אין ספק שאחזור בקרוב כי לא מיציתי את כל האפשרויות איתה.

להלן הבקשה - כפי ששמתם לב, אני חובב נשים גדולות ומבוגרות. היה פעם שרשור של עיסוי בפתח תקווה מאישה ישראלית מבוגרת באיזור שערייה, האם יש למישהו את מס' הטלפון שלה או לפחות עדכון האם עדיין עובדת?

נ.ב, יוליה מרוטשילד בכ"ס - ניסיתי ליצור קשר כבר מספר פעמים בשעות שונות במהלך היום אך ללא מענה. מישהו יודע משהו?

המשך יום נעים וחג אורים שמח לכולם

Re: שלוש ביקורות ובקשה

5
תודה על המידע יש לי את הטלפון של תמי
מי יכול לתת לי את הטלפון של ליאורה מראשון ?
הייתי אצל שני לפני תקופה לא אהבתי את הרצון של שני להוציא מלקוח יותר כסף בטענה שהם 2 בנות
אחת בלי שיניים והתחילו לצבוט אותי מה שהכאיב לי
שני התחילה להתעסק בסדו ברור לי שהיא רוצה להרוויח יותר כסף מכל לקוח לא אהבתי את הגישה הזאת
בעבר היה לשני מסלול יותר טוב והרבה יותר זול

Re: שלוש ביקורות ובקשה

9
לגבי הטלפון של שני - מצוי פה בכמה שרשורים על הגברת, קצת חיפוש ותגיע אליו.
בעניין הנחה - נראה לי שאם תבקש אתה ״תישרף״ מהר מאוד אצל המעסה והטיפול יהיה בהתאם. פשוט תרים טלפון לפני ותתאם ציפיות מחיר. במידה וגמרת מהר, פעם הבאה תשפשף לפני שאתה מגיע 😉
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”