כ איריס פתח תקווה - דף 3 - סקס אדיר

Re: איריס פתח תקווה

26
יש למישהו את הטלפון החדש שלה? הישן כבר לא זמין תקופה...
אשמח לטלפון בפרטי ... קצת לרענן את זכרונכם לגביה
לפני כשלוש שנים הגעתי אליה בפעם הראשונה, כשצילצלתי להגיד שהגעתי לכתובת ביקשה אם אוכל לקנות לה סיגריות דקות וקפה, פעם ראשונה שאני נתקל בבקשה כזו... טוב מההה הגענו לזרום לא...
קנינו סיגריות קפה ובקבוק קולה זכוכית והופ עולים לאיריס , כשפתחה חשבתי שהגעתי לאיזה דודה שלי , פתחה לי בחולצת גופייה של הניקיונות ומכנס ורוד של פיגמה חורפית... נדמה לי שהיה אוגוסט, חשבתי לעשות פרסה אבל השכן החרמן מלמטה רצה להישאר... הגענו לזרום לא?
הכינה קפה ושמה חדשות צהריים בטלויזיה, שאלה אם אני רוצה גם אמרתי שאני מסודר עם הקולה, הורידה את המכנס נשארה בתחתונים והלכה להביא כוס לקולה מהמטבח... חזרה לשבת ושלפה את חבריקו, התחילה בעבודה ידנית תוך כדי שהיא רואה את החדשות ואז לקחה את הבקבוק קולה והתחילה להכניס אותו לאט לאט לכוס תוך כדי שאני מסתכל בהזייה כי עוד לא התחלנו כלום... הזוזים עוד לא עברו ידיים , הבקבוק כבר כולו בתוכה ואני עוד לא מצמצתי בפרצוף המום והיא אומרת שהיא רוצה שאני יירד לה , את האמת הסיטואציה מאוד הדליקה חשבתי על זה לרגע ומהר מאוד התרטתי, עברנו לחדר איריס על המיטה מעשנת סיגריה ואני משחק עם הבקבוק במרץ לקולה של איריס שנאנח ואומר "תסובב אותו ...כןןן ככהה"
ככה איזה רבע שעה עד שהתעייפתי ושחכנו למה אנחנו פה... שאני ייגמור לא היא!!
הוציאה חליפה וג'ל סיכה לטוסיק כי חבריקו לא יכול להיכנס אחרי הבקבוק קולה ולהרגיש חמים... רכבה עליי משהו כמו 5 דק והשפרצתי מהחימום שהיה מדליק... מקלחת וכוס מים והופ איריס רוצה עוד 1
מתחיל בחפירות ידניות שני החורים זמן מה ולפתע איריס רוצה לעלות שהוא לא לבוש... ביקשתי חליפה אמרה שאין ושאני יירד לקנות בקיוסק למטה ויחזור... ויתרתי היה טוב , מאז חזרתי פעמיים נוספות לא היה כמו בהתחלה אבל סבבה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”