כ פתח תקווה - הרשימה המקיפה (18 מקומות) - דף 14 - סקס אדיר

פתח תקווה - הרשימה המקיפה (18 מקומות)

133

הבת של הנפאלית ... קוראת לעצמה מיה ....052-7304778
בעבר היתה לה תמונה הווטסאפ
היום אין

בחורה בת 30+-
שחומה, לא שמנה, חזה קטן + , (לא מתפשטת )
לא יפה וגם לא מכוערת....
לא מורידה בגדים
לא עושה אקסטרות
הרפיה די סתמית , כי גם לא ממש נותנת לגעת

לגבי פעמיים , לא יודע.

פתח תקווה - הרשימה המקיפה (18 מקומות)

134
[QUOTE=אוהב עיסוי]

הבת של הנפאלית ... קוראת לעצמה מיה ....052-7304778
בעבר היתה לה תמונה הווטסאפ
היום אין

בחורה בת 30+-
שחומה, לא שמנה, חזה קטן + , (לא מתפשטת )
לא יפה וגם לא מכוערת....
לא מורידה בגדים
לא עושה אקסטרות
הרפיה די סתמית , כי גם לא ממש נותנת לגעת

לגבי פעמיים , לא יודע.

[/QUOTE]

אני לא יודע אם היא הבת שלה. היא טוענת שהיא בת 29 . במקביל "אמא" שלה בת 35 ( כך לפחות היא מצהירה) .
האמא , אנג'ו , שלאחרונה גם קוראת לעצמה נינה ( במספר אחר ) טוענת שהיא לא נשואה ושאין לה ילדים , אומרת שבמקור היא ממקום שנימצא על גבול הודו עם נפאל. איכשהו התגיירה והשיגה תעודת זהות . עושה "טיפול טנטרי" , מתפשטת לגמרי וחושפת בטן רופסת, חזה נפול ותחת מהתחת . גם יש לה פרצוף של דג פיראנה . הייתרון היחיד שלה זה שהיא מחייכת נירגשת וניפעמת כשאתה גומר . המבט שלה עובר מהזין לעיניים ושוב חזרה לזין , היא ממש אוהבת לראות את השפריץ שמשפריץ . העיסוי עצמו הוא בעיקר ליטופים עדינים , לא ממש מקצועי . מוכנה לתקוע לך אצבע בתחת תוך כדי השיפשוף .
גם "הבת שלה" מאיה , או איך שלא קוראים לה - עושה עיסוי לא מי יודע מה , לא ניראה לי שהיא מבינה כ"כ מה היא עושה, כניראה למדה כמה תנועות מאמא שלה - כולל האצבע בתחת . למרבה הצער היא לא מתפשטת לא מזדיינת ולא מוצצת - גם ההרפיה די משעממת ככה שבגדול די משעמם אצלה , היא לא מנגבת לך את השפיך מהבטן . בניגוד לאמא שלה שכן עושה את זה .

זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

Re: פתח תקווה - הרשימה המקיפה (18 מקומות)

137
אפולו כתב: 04 אוגוסט 2016, 18:55 כל הכבוד על הסקירה המקיפה והתמציתיתהלוואי סקירות כאלה לערים נוספותאני אישית ביקרתי רק חלק מהרשימה, רק פרטיות כי זה הפך לעיקרון אצלי.תרשו לי לחלוק (רק חלקית) ולהשלים לגבי איריס, שאני חושב שאני די מכיר אותה.קודם כל היא יותר צעירה ממה שנכתב, היא מגרדת את גיל 45 מלמטה.עכשיו היא לוקחת 250 אך נותנת שעה ובה תוכל לפי יכולתךהיא מאד משתדלת שהלקוח יצא מרוצה ומסופק, אין אצלה כמעט גבולות והכי משמעותית היא העובדה שאיריס ממש נהנית מסקס.נכון שהיא לא נראית דוגמנית אבל היא יודעת לתת הרבה ממה שצעירות יפות עדיין לא למדו.שוב מברך על הסקירה
ידידי יש סיכוי לקבל את הטלפון של איריס?

Re: פתח תקווה - הרשימה המקיפה (18 מקומות)

138
צהריים טובים.
כפתח תקוואי ותיק שבדק חלק לא מבוטל מן המקומות שהוזכרו בשרשור הזה (ובל שלא ראיתי אותו קודם), אני רוצה להודות עליו, ולהוסיף דיווחים.

עמל 39, הגעתי פעם אחת, עשיתי טעות ונשארתי, לא ממליץ בכלל. לא על המקום כמיקום ולא על השירות/ איכות.

גיסין 64, הייתי פעם אחת, הייתי עם תקתקנית לא צעירה מידי, ידיים קרות, והא הייתה הכי צעירה מאלו שהיו באותו יום.

גליס, הייתי מספר פעמים. בפעם הראשונה שהייתי שם הייתה אחת בשם טליה, והיא הייתה מדהימה, אחת שיודעת בדיוק מה אתה צריך ואיך לעשות את זה, הגעתי אליה שוב. אבל אחר כך היא כבר לא הייתה יותר. הגעתי עוד מספר פעמים, אחרי הבטחות בטלפון שאתה תצא מרוצה ממש וכו', אבל אף אחת לא הייתה ממש טובה. למצער, לא כולן היו נפילות. בפעם האחרונה שהגעתי (והיא בהחלט הייתה אחרונה), אולי בגלל נעלי קורונה, היה עוד מישהו שהמתין ליד הדלת, וזה אחרי שהתקשרתי ואמרו לי שאפשר לבוא.

אהרונסון שהוזכרה פה בשרשור, היה סביר ביחס למחיר, אבל זה היה לפני הרבה זמן.

סולד נתנה (ממש לאחרונה) שירות ממש טוב, בוודאי ביחס למחיר. היחידה שנצמדת למה שהבטיחה, ובמקרה שלי, מעט יותר.

בר כוכבא 24, הגעתי פעמיים אחרי שסגרנו שעה ספציפית בטלפון, ובשניהם היא ביקשה ממני להמתין כי (להבנתי) הייתה באמצע עם מישהו. לא נותן צ'אנס שלישי. ולא הייתי ממליץ. הגעתי רק בגלל שהיא דיברה/ תיארה יפה, אבל מילים זה כמו אויר, ואם יש לה אפס אמינות, מה שווים המילים שלה?

לפני כשנתיים הייתה צעירה רוסיה מבטיחה בבר כוכבא 30, לקחה 250 על הכל, והייתה ממש טובה, מכל בחינה, אבל נעלמה אחרי מספר חודשים. אם מישהו יודע איך לאתר אותה..

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”