כ בחורה מקסימה בגבעתים - סקס אדיר

בחורה מקסימה בגבעתים

1
אתמול חיפשתי משהו נעים וטוב באזור רמת גן בגבעתיים התקשרתי לכמה מודעות מהאתר אקספיינדר ואז נפלתי על מודעה פרטית של בחורה שענתה לי מאד יפה
וקבעה איתי שעה ספיצפית ברחוב הכנסת בגבעתיים כמובן שהיא חיכתה לי בדיוק בזמן שקבענו נכנסתי נתנה לי הרגשה של חברה חיבקה אותי ונישקה אותי מכל הלב
התפשטנו ואז היא ישר קפצה לי על הזין ומצצה אותה באהבה בלי קנדום יש לה גוף משגע וחירמנה אותי ברמה שלא יכלתי להתאפק וגמרתי היא רצתה עוד ישר העמידה לי אותו עוד פעם
ומצצה באהבה רבה אחרי זה היא ביקשה שאני יזיין אותה חזק מרוב שהיא הטריפה אותי לא יכלתי להתאפק שוב ואחרי שלוש דקות גמרתי כזה דבר הרבה שנים לא היה לי בתל אביב
נתנה לי שעה חלומית זה הטלפון שלה
050-9164666

Re: בחורה מקסימה בגבעתים

2
בודק בסגר כתב: 28 דצמבר 2020, 09:12 אתמול חיפשתי משהו נעים וטוב באזור רמת גן בגבעתיים התקשרתי לכמה מודעות מהאתר אקספיינדר ואז נפלתי על מודעה פרטית של בחורה שענתה לי מאד יפה
וקבעה איתי שעה ספיצפית ברחוב הכנסת בגבעתיים כמובן שהיא חיכתה לי בדיוק בזמן שקבענו נכנסתי נתנה לי הרגשה של חברה חיבקה אותי ונישקה אותי מכל הלב
התפשטנו ואז היא ישר קפצה לי על הזין ומצצה אותה באהבה בלי קנדום יש לה גוף משגע וחירמנה אותי ברמה שלא יכלתי להתאפק וגמרתי היא רצתה עוד ישר העמידה לי אותו עוד פעם
ומצצה באהבה רבה אחרי זה היא ביקשה שאני יזיין אותה חזק מרוב שהיא הטריפה אותי לא יכלתי להתאפק שוב ואחרי שלוש דקות גמרתי כזה דבר הרבה שנים לא היה לי בתל אביב
נתנה לי שעה חלומית זה הטלפון שלה
050-9164666
שכחת לציין את המחיר ולכמה זמן...

5
אתמול אחרי מה שרשמת אני לא מכיר אותך מפה אבל הדלקת אותי התקשרתי אלייה וואלה שיחקת אותה אח שלי היקר
התאהבתי בה הייתי אצלה שעה וחצי 500 שעה ראשונה ועשתה לי 400 על השנייה אבל השעה השניה כבר התעייפתי אבל מגיע לה כל שקל
אבל אש היא חרמנית אמיתית וואלה את כל הדכאון מהסגר הזה הוציאה לי המרוקאית הזאת

7
הייתי. דבר ראשון היא רוסיה, לא יפה מאוד, באזור גיל 35-40. יותר בכיוון של ליאנה ולא ליאן. הייתה מאוד נחמדה ואדיבה אבל ממש לא מחרמנת, לא שיחקה יותר מידי עם כל מה שקשור לגניחות. אבל ב500 לשעה אני מאמין שזה די סביר. בסך הכל מאוד נחמדה ושירותית. הדירה עצמה דיסקרטית ונעימה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”