כ אנאלית בירושליים ...אחח איזה תחת - דף 6 - סקס אדיר

אנאלית בירושליים ...אחח איזה תחת

51
לאחר התכתבויות בני לבינה כבר לפני כשבועיים וכמעט פגישה שהתבטלה ברגע האחרון בגללי, עקב אירוע לא סובל דיחוי. וכמובן שהתנצלתי והיא קיבלה בהבנה את התנצלותי מעומק הלב וקבענו לשבוע הבא.הגיע השבוע הבא וקבענו להיפגש ביום ראשון שעבר. שולח הודעה במוצ''ש אם אפשר לבוא ביום ראשון ,אמרה לי שלא יכולה השבוע ושנקבע לשבוע הבא כי היא קיבלה מחזור. מבועס קימעה ומחכה בשקיקה לשבוע הבא. אלה שאתמול ביום שני בצהריים מקבל ממנה הודעה לקונית. שכרגע יש לה חבר ושאני ימחק את המספר שלה.החזרתי לה הודעה ,שחבל כי בניתי עליה. ובכל אופן אני מאחל לה בהצלחה בחיים אושר ועושר כי היא נשמעת לי בחורה מתוקה להפליא.מחזירה לי ''אמן תודה רבה וגם לך בהצלחה''היתה ביננו כימיה מדהימה( אם כי רק בהודעות )וחבל שפספסתי תהזדמנות.שאלתי היא רק בשביל הסקרנות :האם עוד מישהו שהיה בקשר איתה קיבל הודעה כזאת ??
לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

Re: אנאלית בירושליים ...אחח איזה תחת

56
אחים של גברות כתב: 22 מאי 2015, 13:56 טוב ....הכרתי אותה .. ..התחלה טובה רוני גולן.... מקבלת בפסגת זאב מכינה את עצמה לאנאלי כמו רוסיה טובה.לא צעירה גוף בינוני עם ניתוח קל בחזה להרמה בלבד כוס אמא שלה , כמה סקסיות נוטפת ממנה. מתחילים בסקס .אוהבת ספינקים אוהבת מין חזק וגולת הכותרת מכינה כרית תחת הבטן מפשקת את הישבנים שלה ומתחננת שתיכנס .עם יד אחת נישענת על המיטה וידה השניה מאוננת.איזה זיון בן זונה.בקיצור לא שיא היופי אבל סקס מדהים.לטענתה לא כל אחד יקבל ממנה שרות .ותעדיף קודם תמונה בווטסאפ.אז לכל חברי האנאלי. יש מישהי שמעדיפה אנאלי .וידידי "נבר אינף" .הטלפון כבר בדרך אליךנ.באני יעביר את הטלפון בפרטי רק את המיספר .אל תתכתבו איתי בקשר אליה אם כל מיני שאחות מפגרות.תחפשו לכם סיפור דמיוני איך היא נתנה לכם את הטלפון באתר.אל תבקשו ממני "להאכיל"אותכם.בהצלחה לכולם בפציחת התחת שלה
אפשר את המספר שלה בבקשה

Re: אנאלית בירושליים ...אחח איזה תחת

57
אחים של גברות כתב: 22 מאי 2015, 13:56 טוב ....הכרתי אותה רוסיה .. ..התחלה טובה רוני גולן.... מקבלת בפסגת זאב מכינה את עצמה לאנאלי כמו רוסיה טובה.לא צעירה גוף בינוני עם ניתוח קל בחזה להרמה בלבד כוס אמא שלה , כמה סקסיות נוטפת ממנה. מתחילים בסקס .אוהבת ספינקים אוהבת מין חזק וגולת הכותרת מכינה כרית תחת הבטן מפשקת את הישבנים שלה ומתחננת שתיכנס .עם יד אחת נישענת על המיטה וידה השניה מאוננת.איזה זיון בן זונה.בקיצור לא שיא היופי אבל סקס מדהים.לטענתה לא כל אחד יקבל ממנה שרות .ותעדיף קודם תמונה בווטסאפ.אז לכל חברי האנאלי. יש מישהי שמעדיפה אנאלי .וידידי "נבר אינף" .הטלפון כבר בדרך אליךנ.באני יעביר את הטלפון בפרטי רק את המיספר .אל תתכתבו איתי בקשר אליה אם כל מיני שאחות מפגרות.תחפשו לכם סיפור דמיוני איך היא נתנה לכם את הטלפון באתר.אל תבקשו ממני "להאכיל"אותכם.בהצלחה לכולם בפציחת התחת שלה
אפשרי את המספר בבקשה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”