0527034650..
תגיד לה שניסים מראשון שלח אותך..
כ
אני מודה לך מאד על התשובה המפורטת, בהחלט עזרת! אני אנסה לקבוע ואחזור לדווחפטישון60 כתב: 20 דצמבר 2020, 18:50 היי חבר....נכון שבגלל הקורונה לא מקבלת במתקונת שהייתה רגילה לקבל כמו לפני הקורונה אך בהחלט היא ממשיכה לקבל במתקונת מצומצמת אך לפי דעתי אכן זה שווה לנסות...לגבי הגיל ,היא ניראת בסביבות 35-40
מחיר,המחיר הוא 300 שח לשעה שלמה ומלאה שזה כולל מקלחת חמה לפני ואחרי כשהפינוק מתחיל עוד מהמקלחת
לגבי גמירה שנייה, לי אישית לא יצא לי גמירה שנייה אך אם קראת את הפוסטים הקודמים היית רואה שייש מצב לגמירה שנייה....ודבר נוסף שעליך לדעת הוא להתנהג בהתאם וזה אומר להתייחס ולדבר בצורה תרבותית ומכבדת כי אחרת אין. סיכוי שתקבל אותך...
מקווה מאוד שעזרתי לך ידידי ,ובהצלחה
תגיד לה שניסים מראשון שלח אותך ..זה יקל עליךorlas כתב: 20 דצמבר 2020, 20:02אני מודה לך מאד על התשובה המפורטת, בהחלט עזרת! אני אנסה לקבוע ואחזור לדווחפטישון60 כתב: 20 דצמבר 2020, 18:50 היי חבר....נכון שבגלל הקורונה לא מקבלת במתקונת שהייתה רגילה לקבל כמו לפני הקורונה אך בהחלט היא ממשיכה לקבל במתקונת מצומצמת אך לפי דעתי אכן זה שווה לנסות...לגבי הגיל ,היא ניראת בסביבות 35-40
מחיר,המחיר הוא 300 שח לשעה שלמה ומלאה שזה כולל מקלחת חמה לפני ואחרי כשהפינוק מתחיל עוד מהמקלחת
לגבי גמירה שנייה, לי אישית לא יצא לי גמירה שנייה אך אם קראת את הפוסטים הקודמים היית רואה שייש מצב לגמירה שנייה....ודבר נוסף שעליך לדעת הוא להתנהג בהתאם וזה אומר להתייחס ולדבר בצורה תרבותית ומכבדת כי אחרת אין. סיכוי שתקבל אותך...
מקווה מאוד שעזרתי לך ידידי ,ובהצלחה![]()
ובוודאי להתנהג בכבוד, אין פה שאלה בכלל!
לאפטישוןן60 כתב: 23 מרץ 2021, 20:38Dr spa כתב: 21 מרץ 2021, 09:05 מכיוון שמארינה היא אחת הקבועות שלי, אשתף בחוויה האחרונה.
מרים לה טלפון, תיאום רגיל משעות הבוקר המוקדמות, קובעים לצהריים, מגיע לדירה הצנועה שלה באחד מחיילות צהל.
אומרים שלום יפה, ונכנסים למקלחת משותפת. מארינה כרגיל משפשפת כל פינה בגוף בעיקר את החלק האחורי. מעבירה את האצבעות שלה מהחזה, לכיוון המפשעות, לחור - וכשהיא מאחוריי גם הכלי מקבל את הטיפול שלו, שבינתיים מתחיל להתעורר יופי
הידיים מתחילות לשפשף בארוטיות הידועה שלה כם את הביצים, ומשם מגיע הסיבוב הידוע. מארינה יורדת על הברכיים, ומתחילה למצוץ לאט, כולל את הביצים מפשעות וכל מה שנגלה לדרכה..
מודה שהגעתי אליה חם מאוד - שאלתי על מספר שני, אמרה בשמחה, שאם אצליח במהלך הטיפול. אני אחד שלא קשה לו לפרוק פעמיים, אז החלטתי ללכת על זה - ביקשתי שתמשיך למצוץ בעדינות תוך כדי שהיא משחקת בביצים עם הציפורניים שלה - לא עבר הרבה, והיא מקבלת את המנה הראשונה עד הסוף בלי לפספף אף טיפה.
מתנגבים ביחד, עולה על המיטה ושואלת מה עושים- אמרתי שבגלל שפרקתי כרגע, נתחיל בעיסוי.
חשוב לציין שהגברת יודעת לעשות מסאג טוב. שכמות כתפיים רגליים וכו'.
בכל השלב של העיסוי היא מנסה לעורר את החבר עם הנגיעות המפורסמות שלה- אחרי 20 דק של עיסוי מקצועי, עולה על המיטה מתיישבת בין הרגליים שלי, מבקשת להרים קצת את החלק האחורי ,מכניסה את הידיים המשומנות שלה לכלי, ומתחילה באכילת החור שהיא כל כך יודעת לעשות.
האזור התחיל להתעורר, הכלי לאט לאט מתחזק לו ככל שאני מרגיש את הלשון שלה בכל פינה בגוף שלי...
מעבירה אותי על הגב, מרימה לי את הרגליים ומתחילה ללקק אותי כמו גלידה- חור ביצים כלי, מלמעלה למטה ומלמטה למעלה, ממשיכה ללקק את המפשעות חוזרת לחור ולא מפספסת שום פינה, תוך כדי מעבירה את הציפורניים שלה בכל האזור הרטוב - והתחלתי להרגשי זרמים בכל הגוף...
אחרי 20 דק בערך הכלי כבר התחזק מאוד, והרגשתי שאני מוכן לפרק את המנה השנייה.. מארינה הרגישה שזה הזמן, שימנה את הכלי עם ליטר שמן, ביד אחת תפסה את הביצים, ביד שנייה שיפשפה את הכלי והלשון שלה משחקת לי בחור...
הזרמים בגוף התגברו - הדיגדוגים בכיפה לא איחרו להגיע - ותוך כדי שאני דופק צרחה של הנאה גמרתי כמות מכובדת מאוד! מארינה לא וויתרה לי - וגם אחרי הגמירה המשיכה לחפור עם הלשון והיד לא מפסיקה לעבוד עד שהכלי התחיל לרדת לאט לאט.. שוכב כ5 דק להירגע, מקלחת חמה להוריד את כל השמן , כוס לימונדה ביתית תוצרת שלה (מתגאה בזה ) ונפרדים לשלום.
אני משער שלא חידשתי כלום לגביה, אך חשוב לפרגן לנותנת שירות כזו תמיד!
קיבלה 300 שח כפי שסגרנו
מקווה שעזרתי
תהנו מהחופש חברים! הוא לא חוזר!
שאלה....כתבת שאת המנה הראשונה קיבלה תוך כדי המציצה ..האם גם בלעה ???
האם מאפשרת לגעת בה במהלך הטיפול ? חזה, איבר מינה ?פטישוןן60 כתב: 15 ספטמבר 2021, 07:16 היי חברים..אתמול הייתי שוב אצל מריאנה הקבועה שלי מיזה 3 שנים...רוצה להמליץ על הטיפול המושקע שלה החל ממקלחת משותפת ומפנקת..
העיסוי שלה הוא עיסוי מקצועי בשילוב פינוקים לאלו שמבינים במה מדובר...לחדשים ולאלו שלא היו אצלה מומלץ לבוא ולנסות...זהירות , הטיפול אצלה הוא ממכר ואני הוא הדוגמא הטובה לכך..עלות הטיפול 300 שח לשעה שלמה ללא זיופים...אין מצב לסקס ולחדירה ...לאלו שיוצרים קשר איתה נא לשמור על רמת דיבור נאותה ומכבדת כי אחרת לא תקבל אותכם...טלפון 0527034650
בפתיח השיחה תגידו שניסים מראשון שלח אותכם...בהצלחה ,תהנו ודווחו
חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”