כ מחשבות ושיתוף דיעות על רקע השנה וחצי האחרונות - סקס אדיר

מחשבות ושיתוף דיעות על רקע השנה וחצי האחרונות

1
קודם כל חג שמח ושנה טובה לכולם. הקורונה שהפציעה לחיינו בשנה וחצי האחרונות גם השפיעה על התחביב של משתתפי הפורום לנסוע לחו"ל ולהנות מחוויות עם בנות המין היפה שם. אני באופן אישי תכננתי לטוס לקייב במרץ 2020 ואז הגיחה המגפה הארורה לחיינו ונאלצתי לבטל. מאז אני באטרף של לנסוע אבל יש מציאות חדשה שאי אפשר להתעלם ממנה.היו עוד מחשבות לטוס אבל ביטלתי. החשש של להיות עם מישהי שכבר פגשה לא מעט גברים מרתיעה מסיבות מובנות. מצד שני, אנחנו בעידן של חיסונים שאמורים להקטין את הסיכונים ( ואם יש כאן מתנגדי חיסונים עשו טובה ואל תיכנסו לויכוחים שלא שייכים לכאן ). המטרה של ההודעה והשרשור הזה היא קודם כל להפיח רוח חיים בפורום הזה, אבל גם לשתף. האם יש כאלו שהיו בחו"ל בשנה וחצי האחרונות, מה החוויות, האם אתם ממליצים לנסוע ואם כן לאן ובאופן כללי איך אתם רואים את הדברים? אני בטוח שכמוני יש עוד הרבה שמתים לנסוע בקרוב ולשחזר את הימים היפים.

Re: מחשבות ושיתוף דיעות על רקע השנה וחצי האחרונות

2
הייתי פעמיים בהונגריה ופעם אחת באוסטריה.
בהונגריה כמעט ואין שינוי הפרטיות נותנות ברובן שירות טוב תמורת מחירים נוחים כ50-70 יורו לשעה
באוסטריה בגולדן טיים המצב התדרדר הייתי פעם אחת חבל על הכסף רומניות תכמניות ועצלניות

Re: מחשבות ושיתוף דיעות על רקע השנה וחצי האחרונות

4
פררו רושה כתב: 10 ספטמבר 2021, 07:44
haimhle כתב: 09 ספטמבר 2021, 15:36 באוסטריה בגולדן טיים המצב התדרדר הייתי פעם אחת חבל על הכסף רומניות תכמניות ועצלניות
מה התעריף שהן לוקחות?
אמורות לקחת 70 יורו לחצי שעה אבל אף אחת לא הולכת במחיר הזה לא פחות מ-100 יורו וגם אז השירות לא משהו. לדעתי תחום ה-FKK באירופה מיצה את עצמו והפך ללא כדאי בעלות מול תועלת
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”