חני עובדת גם בשבת.
Re: ריכוז מעסות שעושות עיסוי לינגם
43למי ששאל למה חני לא עונה, היא לא עונה לחסומים.
היא עונה רק למספרים מזוהים ואף פעם לא חוזרת בשיחות או הודעות כך שנשמרת הדיסקרטיות.
יש לה תעודת מתחסנת.
היא עונה רק למספרים מזוהים ואף פעם לא חוזרת בשיחות או הודעות כך שנשמרת הדיסקרטיות.
יש לה תעודת מתחסנת.
יחס גורר יחס
44למי ששאל אותי חני חוזרת לעבוד מחר לאחר חופשה ארוכה.
יחס גורר יחס
460509844747
היא הכי טובה כרגע בתחום לדעתי, למי שגר באזור המרכז.
יחס גורר יחס
47למי שטרם חווה, היא אחת הטובות שיש.
חני עובדת והתחסנה בחיסון השלישי.
היא מקבלת רק מי שמציג לה תו ירוק או אישור החלמה.
לא קיבלה אפילו אותי כי הייתי פג תוקף.
חני עובדת והתחסנה בחיסון השלישי.
היא מקבלת רק מי שמציג לה תו ירוק או אישור החלמה.
לא קיבלה אפילו אותי כי הייתי פג תוקף.
יחס גורר יחס
48לעניין חני, ביקרתי את הגברת וזו התרשמותי.
תיאום טלפוני ואני אצלה בדירה בראשון, בבנין מגורים כשכל השכונה והשכנים רואים אותך נכנס לבנין. דירה נחמדה ונקייה מאוד, חני בודקת חם ומבקשת להציג תו ירוק. לאחר הפרוצדורה מכוונת לקומה תחתונה שם נמצאת הקליניקה. חני אישה נאה בת כ 58-55, שמורה ועברה לא מעט שיפוצים וטיפולים לשמר את המראה. הכסף עובר ידיים, מגבת ומבקשת להתקלח תוך שימת דגש על המפשעות והחלציים.
יוצא מהמקלחת חני מחכה בחדר טיפולים עם תחתונים וחזייה ומציעה שני מסלולים, באמת לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם, אמרתי, תעשי מה שבא לך.
בפועל קיבלתי עיסוי סתמי עם לחיצות קלות בנקודות מסויימות בגוף עם שמן חם. חני מדי פעם דואגת לשלוח ידיים לאזור החלציים ומגע קל בביצים ובחברינו. שוב, חוזר ואומר עיסוי סתמי שנמשך כחצי שעה, ואז מבקשת להתהפך, ולנשום נשימות עמוקות. חני מתחילה בליטוף יותר אינטנסיבי של חברינו, שאלתי אם מורידה חזייה, הורידה ודרשה בתוקף לא לגעת בחזה. המקסימום לגעת בישבנה בחלק החשוף מהחוטיני. המשיכה בתכלס לעשות ביד באופן סתמי עם המון שמן, לא מלטפת ומחרמנת את החומייה בשום אופן. לאחר גמירה, מקלחת , הציעה מים וביי. לא מה שציפיתי, כנראה לא אחזור.
תיאום טלפוני ואני אצלה בדירה בראשון, בבנין מגורים כשכל השכונה והשכנים רואים אותך נכנס לבנין. דירה נחמדה ונקייה מאוד, חני בודקת חם ומבקשת להציג תו ירוק. לאחר הפרוצדורה מכוונת לקומה תחתונה שם נמצאת הקליניקה. חני אישה נאה בת כ 58-55, שמורה ועברה לא מעט שיפוצים וטיפולים לשמר את המראה. הכסף עובר ידיים, מגבת ומבקשת להתקלח תוך שימת דגש על המפשעות והחלציים.
יוצא מהמקלחת חני מחכה בחדר טיפולים עם תחתונים וחזייה ומציעה שני מסלולים, באמת לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם, אמרתי, תעשי מה שבא לך.
בפועל קיבלתי עיסוי סתמי עם לחיצות קלות בנקודות מסויימות בגוף עם שמן חם. חני מדי פעם דואגת לשלוח ידיים לאזור החלציים ומגע קל בביצים ובחברינו. שוב, חוזר ואומר עיסוי סתמי שנמשך כחצי שעה, ואז מבקשת להתהפך, ולנשום נשימות עמוקות. חני מתחילה בליטוף יותר אינטנסיבי של חברינו, שאלתי אם מורידה חזייה, הורידה ודרשה בתוקף לא לגעת בחזה. המקסימום לגעת בישבנה בחלק החשוף מהחוטיני. המשיכה בתכלס לעשות ביד באופן סתמי עם המון שמן, לא מלטפת ומחרמנת את החומייה בשום אופן. לאחר גמירה, מקלחת , הציעה מים וביי. לא מה שציפיתי, כנראה לא אחזור.
49חלום שלי שכנה כזו. דקה במעלית ואני אצלה...אוהב אוראלי כתב: 10 אוקטובר 2021, 19:01 חייב לשתף משהו שמחזיק בפנים הרבה זמן. לא מזמן ניסיתי לקבוע עם חני לאחר קריאת בפורום מה עוד שהבנתי שמקבלת בראשלצ.
חני שלחה כתובת.....................
.........
חום פשוט חום קיבלתי השכנה מהבניין אני בכוונה לא חושף יותר מדי פרטים רק את זה שמתראים ואומרים שלום מנומס לא חשבתי ולא העליתי על הדעת שהשכנה המילפית שלי עוסקת בזה. כמובן מסיבות מובנות לא אזמין תור ולא אכנס. למזלי הטלפון שהתכתבתי איתה הינו מספר שני שמשמש לענייניים דיסקרטיים כאלו.
בקיצור חני נתראה במכולת או במאפייה ממול חחח
יחס גורר יחס
50לאור הודעת הממשלה על ההקלות באכיפת התו הירוק, גם חני מקלה בנושא.
היא מקבלת בראשון לציון מ-8 בבוקר עד 7 בערב.
היא אחת הטובות בטנטרה לדעתי.
היא מקבלת בראשון לציון מ-8 בבוקר עד 7 בערב.
היא אחת הטובות בטנטרה לדעתי.
יחס גורר יחס