כ 5 ימים בפראג - דיווח - סקס אדיר

5 ימים בפראג - דיווח

1
אז ככה, אחרי לא מעט הכנות, בירורים וחיפושים בפורום.. סחבק החליט שבשלה השעה לנסוע לעיר החטאים פראג..

כמובן פתחתי חשבון VIP באתר הכתום

ניצלתי את הטיסות הזולות של טרום פסח והופ, שלום לך פראג..

לקחתי חדר במלון לא יקר במיוחד, אבל יחסית במרכז (פראגה 1).

נחתתי בערב ודקה אחרי שפיזרתי את התיק במלון, עשיתי טלפון לתאם מסאג׳ (relax), מונית של 300 קרונה ואני בדלת כניסה.
פוגשת אותי בחורה רוסיה חמודה סטייל הבת של השכן, תחת מהסרטים, ציצי קטן ועומד ופנים מתוקות..
מגישה לי כוס מים ו ״תפריט״.. ספיישל הערב זה מיקס (מתחיל בבודי ממשיך בנורו ונגמר בלינגהם..), 80יורו מחליפים ידיים ואני ״בחדר טיפולים״ נקי, מקלחת מאובזרת ומיטה ענקית..
הינוקה שולחת אותי להתקלח ויוצאת מהחדר.

אחרי המקלחת נשכבנו על המיטה והיא החילה בבודי מגניב ביותר.. אחרי משו כמו 10ד׳ שאלה אם אני רוצה לעשות לה מסאג׳..
ברור שהסכמתי, והתחלתי לעשות לה בודי בעצמי.. :) הייתה כימיה ממש טובה, כל הזמן דיברנו וצחקנו.. שאלה למה אני לא עושה לה מסאג׳ גם בכוס, נענתי מיד לבקשה והתחלתץי הפנק אותה כמו שרק אני יודע.. ;)
אחרי משהו כמו חצי שעה היא אמרה שהיא רוצה לפנק אותי בלימגהם (מסאג׳ בולבול), התהפכתי על הגב והיא התחילה ללטף את שמוליק עם המווווון שמן.. כך עברו לנו עוד 15דק׳ היא שאלה אם אני מוכן לגמור וביקשה שאגמור לה בין השדיים.. נשכבה עליי והחילה להשתפשף בי עד ההשפרצה (זאת הייתה חתיכת השפרצה.. :))

הביאה לי עוד כוס מים ונסעתי למלון..

למחרת יצרתי קשר עם בחורה שהכרתי דרך האתר הכתום (ממבה), מתוקה, בת 32, אומרת שעובדת כמתווכת דירות לתיירים ומשלימה הכנסה בפגישות עם גברברים.. :)

בקיצור, קבענו ל 4, הגיע ב 4 וחצי, כוסית אששש!!!

אחרי בקבוק יין + כמה כוסות וויקסי קולה (וכמעט 3 שעות של דיבורים וצחוקים) היא הלכה לשרותים וכשחזרה התנפלה עליי כמו מטורפת.. הורידה לי את המכנסים והתחילה למצוץ את שמוליק (ממש כמו חברה, בלי גומי ובלי נעליים) אחרי כמה דק׳ אמרה שהיא רוצה שאזיין אותה, ביקשה שאפשיט אותה והתחילה לרכב עליי... עוד כמה דקות ועברנו למיסיונרית תוך כדי שהיא מנשקת אותי ומלקקת לי את הצוואר, חיה רעה!!!

בקיצור, אחרי חצי שעה של זיון בשלל תנוחות היא אמרה שהיא רוצה לראות אותי גומר (אמרה שרוצה לראות את ה ״חלב שלי״.. :) )
התחילה לעשות לי ביד, אבל מכל האלכוהול ששתינו לפני לא הצלחתי לגמור.. אז היא לקחה לי את היד וביקשה שאשפשף בעצמי תוך כדי שהיא מלקקת לי את הזין והיד.. אחרי כמה דק׳ גמרתי לה על הפנים.. פסיכית על כל הראש, אבל בקטע טוב!

ככה נגמר לו היום השני.. :)

ליום השלישי הכרתי אחת שטוענת שבעלה אוהב לחלוק אותה עם עוד גברים (סוג של סווינגרים)..

מאוד חחשתי מהפגישה הזאת, אחרי דברים ששמעתי על חטיפות, שודים ועוד כל מני צרות...

אבל, כשהזין עומד, השכל בתחת וקבעתי איתה ועם בעלה ל 7 בערב בדירה שאני השכרתי בפראגה 5.

ב 18:00 הגעתי לדירה, התארגנתי על פירות, שוקולדים וויסקי וחיכיתי לזוג שיגיעו (הדופק אצלי הגיע ל 200...)

ב 19:10 צילצול בדלת, פתחתי והם עמדו שם, בחור ובחורה בשנות ה 40 (נראים נורמאטיביים לגמרי..), התיישבנו, התחלנו לשתות ולקשקש על החיים.. מתברר שהם כבר מזמן בקטע של חילופי זוגות רק שלאחרונה הם במשברון פיננסי אז הם החליטו לעשות מזה כסף ולהיפגש עם גברים..

בקיצור, יושבים צוחקים.. והבחורה שולחת ידיים מדי פעם אללי ומדי פעם אל בעלה..
באיזשהו שלב הטבע קרא לי והלכתי לשרותים, כשחזרתי היא כבר ירדה לבעלה.
הייתי קצת בשוק והתיישבתי לידם, אחרי כמה רגעים היא שלחה יד אליי (תוך כדי שהיא מוצצת לבעלה..) וביקשה שאתקרב..
תפסה לי את היד וביקשה שאלטף לה את החזה (חזה פשוט ע-נ-ק!!!) ככה התחרמנו משו כמו 10דק׳.. ואז היא הפשיטה אותי ואני ובעלה התחלנו להפשיט אותה תוך כדי שאני והוא מתנשקים איתה לסירוגין..
אחרי שהפשטנו אותה היא נשכבה על הספה וביקשה לטעום את הזין שלי תוך כדי שבעלה התחיל לרדת לה.. תקשיבו! הבחורה יודעת לענג גבר..!!! מציצה עמוקה ומושקעת ביותר.. תוך כדי שהיא יורדת לי בעלה התחיל לזיין אותה במיסיונרית.. תקשיבו, יקח עוד הרבה זמן עד שהתמונה הזאת תצא לי מהראש!!!

כמה דק׳ כאלה ובעךה ביקש שנתחלף, הוא נשכב על הספה, היא מעליו על 4 יורדת לו ומסמנת לי שאזיין אותה בדוגי (לא הייתה מוכנה לאנאלי) התחלתי לזיין אותה מאחורה תוך כדי שהיא יורדת לבעלה ונותנת לי אחלה קונטרה עם הישבן..

אחרי כמה זמן התחלתי להתעייף אז ירדתי ממנה וביקשתי שתשב עלי, בלי שום מילה, פשוט חייכה ועזבה את הזין של בעלה ועלתה לרכיבה פרועה על הזין שלי.. תוך כדי אני רואה בזווית עין את בעלה יושב לידינו, מסתכל עליה ועושה ביד.. פאק, אשכרה סצנה מאיזה סרט פורנו..
מכל הסיטואציה גמרתי תוך 5דק׳.. ישבנו לפטפט עוד קצת, סיימנו את הוויסקי והם אמרו שיש להם ילד קטן בבית, מאוחר כבר והם צריכים ללכת, 5000 קרונות החליפו ידיים ונפרדנו כידידים..

אחרי זה עוד יצאתי לפאב לעכל את מה שעבר עליי באותו ערב.. :) :)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”