מריאנה מפואבלו אספניול
1מישהו יודע אם היא עדיין עובדת? אני מחייג אליה כבר כמה זמן אבל היא לא עונה ולא חוזרת, ניסיתי לכתוב גם בווצאפ.
כ
שלח פעם נוספת והפעם תוסיף" שניסים מראשון "שלח אותך...בהצלחהSsergei4455 כתב: 16 ינואר 2022, 11:16 מישהו יודע אם היא עדיין עובדת? אני מחייג אליה כבר כמה זמן אבל היא לא עונה ולא חוזרת, ניסיתי לכתוב גם בווצאפ.
שלח פעם נוספת והפעם תוסיף" שניסים מראשון שלח אותך"...בהצלחה ..תעדכןSsergei4455 כתב: 16 ינואר 2022, 11:16 מישהו יודע אם היא עדיין עובדת? אני מחייג אליה כבר כמה זמן אבל היא לא עונה ולא חוזרת, ניסיתי לכתוב גם בווצאפ.
הסיסמה שלה זה להגיד שיוסי קזינו הפנה אותךSsergei4455 כתב: 16 ינואר 2022, 11:16 מישהו יודע אם היא עדיין עובדת? אני מחייג אליה כבר כמה זמן אבל היא לא עונה ולא חוזרת, ניסיתי לכתוב גם בווצאפ.
ragish כתב: 10 אפריל 2022, 12:06שלח לה הודעה בוואטסאפ ותרשום שניסים מראשון שלח אותך...כדאי שתדע שאין אצלה סקס או חדירה ..חשוב שתדבר איתה בשפה יפה ומכבדת אחרת לא תקבל אותך...בהצלחהSsergei4455 כתב: 16 ינואר 2022, 11:16 מישהו יודע אם היא עדיין עובדת? אני מחייג אליה כבר כמה זמן אבל היא לא עונה ולא חוזרת, ניסיתי לכתוב גם בווצאפ.
חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”