בזמנו הייתה שם סינית בשם ווי שהיה כוכבת המקום, וו הייתה מזדיינת מכל הנשמה וזיון איתה היה רק לבעלי לב חלש.
ווי נעלמה והמאמא סאן של המקום טוענת בתוקף שהיא מתה .
לחובבי ווי אני בישרתי בזמנו שהיא לא מתה אלא פרשה מהמקצוע זמנית, ותחזור.
יצא מזלי הטוב אני והסינית הקומפקטית התחבבנו מאוד אחד על השני ואף ביקור עבודה שלי בסין הפך גם לבילוי מענג.
אחזור אל הדירה המדוברת:
בעלת הבית קשוחה מאוד והיו לא מעט טרוניות כלפיה פה בפורום .
ולפעמים ליבה נפתח בפני לקוחות ואתה מגלה שמדובר באישה רגילה עם לב טוב .
הרבה מהחברים מהפורום יעידו שמדובר על ״ זונה בת זונה ״ של מאמא סאן, אני חושב שהגישה שלהם ממש לא היה נכונה.
כשרונה של המאמא סאן הוא אחד :
יש לה מאגר של כוסיות וגם מאגר של חתיכות לא רעות מכל המגוון כולל אתיופיות ,מייחד את המקום הוא גילן הצעיר של הבנות הצפוניות , אבל !!! יש מעט מבוגרות יותר שגילן אינו עובר את ה 35 .
השוני העיקרי והוא הפלוס הגדול : המחיר .
המאא סאן דורשת רק 200 ש״ח ל 15 - 30 דקות תלוי בלחץ ותאמינו לי עם כוסיות כאלו יש הרבה לחץ אצלה .
היא בונה על זה שישאירו טיפ קטנטן לבנות וחברים תאמינו לי שווה לתת טיפ לזיון עם כוסית כזאת זה ממריץ אותן להמשיך לעבוד במחירים האלו כאשר הטיפ משתלשל נטו אליהן.
מידי פעם אני מגיע לאזור ותמיד אני מתקשר למאמא סאן לשמוע מה המצב ומה חדש עם הבנות .
מפתיע זה שיש לה כל הזמן תחלופה של בנות והיא דואגת לרענן .
פעם היא התדוותה אליי ואמרה לי שהיא מביאה את הבנות מליווי - vip ויש לה שתים שלוש בנות קבועות .
בחמישי האחרון הייתי באזור , כרגיל התקשרתי .
האמא סאן ענתה שיש בחורה חדשה בערך בת 19-20 ״בלונדינית דוגמנית vip ״: הימרתי וברגע האחרון שברתי את ההגה ימינה על כביש 4 לכיוון הקניון של חדרה.
קוראים לבחורה כרסטינה ואכן דקיקה כדוגמנית - ישבן עגלגל מתאים לי בול כמו שאני אוהב - גבוהה - רגליים ארוכות וחזה עגלגל אמיתי לא סיליקון שאפשר לשחק איתו - פיטמות נעימות ובולטות צבע עור לא בהיר מסנוור , לא בלונדינית - שער שטני חלק עד לכתפיים .
לזיון עצמו :
צריך לזכור שמדובר על בנות לא מנוסות ולכן התכוננתי מראש לכך מתוך ניסיון .
מציצה חשופה לא עמוקה בינונית ואחר״כ היא רוכבת עליו כאשר הדומיננטי זה אני שמפמם אותה .
עוברים לדוגי - חבל על הזמן איזה ישבן - תענוג רק לפמפם אותו ולראות איך החור האחורי נפתח ונסגר .
כוס מגולח נעים למגע - לא כל כך נותנת לדחוף אצבעות - הכוס צר מאוד והיא טוענת שהיא מפחדת להיפצע מלקוחות לא זהירים .
שאלתי אותה אם אפשר להשפריץ לה על הישבן או החזה אמרה שהיא מעדיפה שלא .
קונטרות - ממש מעט
גניחות שלה - כמעט ואין - היא לא מכאנית לגמרי וגם הכנתי את עצמי לזה.
עובר למיסיונרי : מזיין אותה ומגביר קצב - היא מבקשת לזיין
בעדינות כי היא רוצה להנות גם .
חוזר לדוגי והפעם משכיב אותה על הבטן ומכניס את כל ה 19 ס״מ עד הסוף - מפמם ומפמם ורוצה כמה שיותר להנות מהכוס הצר והישבן המושלם הזה - גמירה לתוך הקונדום - היא מכווצת את השרירים בחוזקה ועוזרת לי לסחוט עד הסוף.
25 דקות של זיון נטו - ללקוחות שהמאמא סאן לא מכירה היא אומרת תמיד 15 - 20 דקות - בפועל הכל תלוי בבחורה ובך .
אז זיון אתה ״ בגלל הניסיון לא הייתי נותן 10 , אבל לזיין כוסית כזאת הייתי משלם כפול ואף יותר ובתאגיד בת ימי יכולים רק לקנא .
ממליץ מאוד לתת טיפ לבנות תמיד - לי זה גרם לא פעם לפגישות פרטיות - טלפון של הבחורה פרטי וכו...
50 ש״ח טיפ לבחורה - מספר מילים ממנה על קורות החיים שלה - בת כמה (19.5 ) והיכן גרה וכו...
נפרדים בנשיקה - המאא סאן שואלת איך היה ומזכירה לי שהיא הבטיחה דוגמנית וסיפקה דוגמנית - טוענת שבחדרה קשה להשיג בנות והלקוחות לא רוצים לשלם מעבר ל 200 ש״ח
מקוה שנתתי מספיק סימנים לזיהוי הדירה חושב שאסור לפרסם את הטלפון מכיוון שהמאמא סאן לא מפרסמת
שבת שלום
מתקתק וותיק