כ חדרה וגבעת אולגה - סקס אדיר

חדרה וגבעת אולגה

1
צלצלתי לאיזה גברת באחד האתרים של העיסויים לא באמת זוכר איזה, הגברת הפנתה אותי לרחוב שבטי ישראל בגבעת אולגה , בטלפון ציינה שיש מקלחת מיטת עיסוי והמחיר 200 או 250 תלוי לכמה זמן . הגעתי למקום והשכונה נראית כשכונת עמידר ובנייני רכבת, דופק על הדלת ,פותחת לי אישה שנראית כמו קוראת העתידות מאסקימו לימון ואני חא מדבר על הצעירה... הבית עצמו קטן ונראה כמו מהסדרה של שנות השמונים רק בלי הצחוקים ,היתה אווירה קלסטרופובית ולא נעימה , הסברתי לה שלא מתאים לי ועפתי משם,תחסכו מעצכם את הנסיעה לשם.
בחדרה יש בחורה מקסימה מקבלת ברחוב רמב''ם מפרסמת בכיפלי מי שירצה טלפון מוזמן לפנות
עושה עיסוי מעולה 200₪לחצי שעה בלונדינית נעימה כבת 50+
דירה בבניין ,הבית מסודר ונקי

Re: חדרה וגבעת אולגה

3
עמית הבודקק כתב: 18 ספטמבר 2020, 09:25 צלצלתי לאיזה גברת באחד האתרים של העיסויים לא באמת זוכר איזה, הגברת הפנתה אותי לרחוב שבטי ישראל בגבעת אולגה , בטלפון ציינה שיש מקלחת מיטת עיסוי והמחיר 200 או 250 תלוי לכמה זמן . הגעתי למקום והשכונה נראית כשכונת עמידר ובנייני רכבת, דופק על הדלת ,פותחת לי אישה שנראית כמו קוראת העתידות מאסקימו לימון ואני חא מדבר על הצעירה... הבית עצמו קטן ונראה כמו מהסדרה של שנות השמונים רק בלי הצחוקים ,היתה אווירה קלסטרופובית ולא נעימה , הסברתי לה שלא מתאים לי ועפתי משם,תחסכו מעצכם את הנסיעה לשם.בחדרה יש בחורה מקסימה מקבלת ברחוב רמב''ם מפרסמת בכיפלי מי שירצה טלפון מוזמן לפנותעושה עיסוי מעולה 200₪לחצי שעה בלונדינית נעימה כבת 50+דירה בבניין ,הבית מסודר ונקי
אפשר מספר של רמב״ם
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”