צוער 1 כתב: 15 ספטמבר 2021, 12:23האם מאפשרת לגעת בה במהלך הטיפול ? חזה, איבר מינה ?פטישוןן60 כתב: 15 ספטמבר 2021, 07:16 היי חברים..אתמול הייתי שוב אצל מריאנה הקבועה שלי מיזה 3 שנים...רוצה להמליץ על הטיפול המושקע שלה החל ממקלחת משותפת ומפנקת..
העיסוי שלה הוא עיסוי מקצועי בשילוב פינוקים לאלו שמבינים במה מדובר...לחדשים ולאלו שלא היו אצלה מומלץ לבוא ולנסות...זהירות , הטיפול אצלה הוא ממכר ואני הוא הדוגמא הטובה לכך..עלות הטיפול 300 שח לשעה שלמה ללא זיופים...אין מצב לסקס ולחדירה ...לאלו שיוצרים קשר איתה נא לשמור על רמת דיבור נאותה ומכבדת כי אחרת לא תקבל אותכם...טלפון 0527034650
בפתיח השיחה תגידו שניסים מראשון שלח אותכם...בהצלחה ,תהנו ודווחו
[/quote
בעקרון היא הצד שמפנק את הלקוח ולא להיפך..היא מאפשרת באופן חלקי לגעת אך עליך לבקש מימנה..
Re: מריאנה מפואבלו אספניול בהריון
182פטישוןן60 כתב: 16 ספטמבר 2021, 04:46צוער 1 כתב: 15 ספטמבר 2021, 12:23האם מאפשרת לגעת בה במהלך הטיפול ? חזה, איבר מינה ?פטישוןן60 כתב: 15 ספטמבר 2021, 07:16 היי חברים..אתמול הייתי שוב אצל מריאנה הקבועה שלי מיזה 3 שנים...רוצה להמליץ על הטיפול המושקע שלה החל ממקלחת משותפת ומפנקת..
העיסוי שלה הוא עיסוי מקצועי בשילוב פינוקים לאלו שמבינים במה מדובר...לחדשים ולאלו שלא היו אצלה מומלץ לבוא ולנסות...זהירות , הטיפול אצלה הוא ממכר ואני הוא הדוגמא הטובה לכך..עלות הטיפול 300 שח לשעה שלמה ללא זיופים...אין מצב לסקס ולחדירה ...לאלו שיוצרים קשר איתה נא לשמור על רמת דיבור נאותה ומכבדת כי אחרת לא תקבל אותכם...טלפון 0527034650
בפתיח השיחה תגידו שניסים מראשון שלח אותכם...בהצלחה ,תהנו ודווחו
[/quote
בעקרון היא הצד שמפנק את הלקוח ולא להיפך..היא מאפשרת באופן חלקי לגעת אך עליך לבקש מימנה..
[/quote
אצלי המגע כולו מפנק אותי-גם המגע שלי בה... אם אבקש(ויפה כמובן...), מה יכלול ה"חלקי" שציינת ?
183צוער 1 כתב: 16 ספטמבר 2021, 05:32פטישוןן60 כתב: 16 ספטמבר 2021, 04:46עוד פעם אני חוזר..היא הצד שמפנק ..אני לא מכיר הרבה בחורות שנותנות לדחוף אצבעות לכוס..עוד משהו אל תיתמם אתה כבר היית אצלה ואתה יודע מה כן ומה לא , לשם מה כול השאלות ?צוער 1 כתב: 15 ספטמבר 2021, 12:23
האם מאפשרת לגעת בה במהלך הטיפול ? חזה, איבר מינה ?
[/quote
[/quote
אצלי המגע כולו מפנק אותי-גם המגע שלי בה... אם אבקש(ויפה כמובן...), מה יכלול ה"חלקי" שציינת ?
185הרבה זמן שלא דיווחתי על מריאנה ..
הייתי אצלה היום בבוקר, כבר 4 שנים שאני קבוע אצלה ושוב זכיתי לקבל את הטיפול המפנק שלה שאין כדוגמתו..
החל ממציצה מחרמנת במקלחת ובהמשך מנגבת אותך עם מגבת חמה הישר ממייבש הכביסה ..ואז ממשיכה בעיסוי לאורך כול הגוף..יש לציין שהיא אשת שיחה מעניינת ..אך דבר אחד אצלה שאין עליה פשרות ,אין מצב לחדירה ולסקס..חד וחלק לאלו שמפנטזים לעשות סקס ,תרדו מיזה היא לא הכתובת...ועוד משהו נא לשמור על תרבות הדיבור כי אחרת לא תתקבלו ...בהצלחה
קוד כניסה אליה "ניסים מראשון שלח אותי "
תהנו ודווחו...טלפון 0527034650
הייתי אצלה היום בבוקר, כבר 4 שנים שאני קבוע אצלה ושוב זכיתי לקבל את הטיפול המפנק שלה שאין כדוגמתו..
החל ממציצה מחרמנת במקלחת ובהמשך מנגבת אותך עם מגבת חמה הישר ממייבש הכביסה ..ואז ממשיכה בעיסוי לאורך כול הגוף..יש לציין שהיא אשת שיחה מעניינת ..אך דבר אחד אצלה שאין עליה פשרות ,אין מצב לחדירה ולסקס..חד וחלק לאלו שמפנטזים לעשות סקס ,תרדו מיזה היא לא הכתובת...ועוד משהו נא לשמור על תרבות הדיבור כי אחרת לא תתקבלו ...בהצלחה
186פטישוןן60 כתב: 19 אפריל 2022, 09:44 הרבה זמן שלא דיווחתי על מריאנה ..
החל ממקלחת מחרמנת ובהמשך מנגבת אותך עם מגבת חמה הישר ממייבש הכביסה ..ואז ממשיכה בעיסוי לאורך כול הגוף..יש לציין שהיא אשת שיחה מעניינת ..אך דבר אחד אצלה שאין עליה פשרות ,אין מצב לחדירה ולסקס..חד וחלק לאלו שמפנטזים לעשות סקס ,תרדו מיזה היא לא הכתובת...ועוד משהו נא לשמור על תרבות הדיבור כי אחרת לא תתקבלו ...בהצלחה
לכול אלו שלא ידעו ,היא עדכנה את המחיר מ 300 לשעה
ל 330 שח לשעה מלאה וכול זה בלי לפגוע ברמת הפינוקים..הכי חשוב לאלו שהיו אצלה לדווח...
187פטישוןן60 כתב: 09 אוקטובר 2022, 11:29פטישוןן60 כתב: 19 אפריל 2022, 09:44 הרבה זמן שלא דיווחתי על מריאנה ..
החל ממקלחת מחרמנת ובהמשך מנגבת אותך עם מגבת חמה הישר ממייבש הכביסה ..ואז ממשיכה בעיסוי לאורך כול הגוף..יש לציין שהיא אשת שיחה מעניינת ..אך דבר אחד אצלה שאין עליה פשרות ,אין מצב לחדירה ולסקס..חד וחלק לאלו שמפנטזים לעשות סקס ,תרדו מיזה היא לא הכתובת...ועוד משהו נא לשמור על תרבות הדיבור כי אחרת לא תתקבלו ...בהצלחה
ל 330 שח לשעה מלאה וכול זה בלי לפגוע ברמת הפינוקים..הכי חשוב לאלו שהיו אצלה לדווח...
עדכון נוסף למחיר שמריאנה גובה הוא 350 שח לשעה עגולה וזה ממש ממש לא יקר בייחס למה שנותנות שירות אחרות ..שלא נדבר על השירות האיכותי שהיא נותנת ..לאלו שפעם ראשונה רוצים לקבל את הטיפול ממולץ לומר את קוד הכניסה ש "ניסים מראשון שלח אותך"..0527034650..תהנו ודווחו...
188פטישוןן60 כתב: 30 ספטמבר 2023, 07:00פטישוןן60 כתב: 09 אוקטובר 2022, 11:29פטישוןן60 כתב: 19 אפריל 2022, 09:44 הרבה זמן שלא דיווחתי על מריאנה ..
עדכון נוסף למחיר שמריאנה גובה הוא 350 שח לשעה עגולה וזה ממש ממש לא יקר בייחס למה שנותנות שירות אחרות ..שלא נדבר על השירות האיכותי שהיא נותנת ..לאלו שפעם ראשונה רוצים לקבל את הטיפול ממולץ לומר את קוד הכניסה ש "ניסים מראשון שלח אותך"..0527034650..תהנו ודווחו...
מומלץ לשלוח הודעה בוואטסאפ ...
189עדכון נוסף למחיר שמריאנה גובה הוא 350 שח לשעה עגולה וזה ממש ממש לא יקר בייחס למה שנותנות שירות אחרות ..שלא נדבר על השירות האיכותי שהיא נותנת ..לאלו שפעם ראשונה רוצים לקבל את הטיפול ממולץ לומר את קוד הכניסה ש "ניסים מראשון שלח אותך"..0527034650..תהנו ודווחו...
[/quote]
[/quote]
לדעתי, הגזימה עם המחיר כבר !
אם תמשיכו ללכת במחירים כאלה,אין סיבה שיורידו.
[/quote]
[/quote]
190צוער 1 כתב: 30 ספטמבר 2023, 15:08 עדכון נוסף למחיר שמריאנה גובה הוא 350 שח לשעה עגולה וזה ממש ממש לא יקר בייחס למה שנותנות שירות אחרות ..שלא נדבר על השירות האיכותי שהיא נותנת ..לאלו שפעם ראשונה רוצים לקבל את הטיפול ממולץ לומר את קוד הכניסה ש "ניסים מראשון שלח אותך"..0527034650..תהנו ודווחו...
[/quote]
[/quote]
תבדוק אצל אינה וחני אחר כך תחזור ודווח פה...