כ בן יהודה 68 תל אביב - סקס אדיר

Re: בן יהודה 68 תל אביב

2
תלוי למי אתה מתכוון. בכתובת המדוברת יש כמה בחורות עובדות. הייתי לפני כמה ימים אצל אחת שמפרסמת גן באתר לבן וגם ב"שדיים ". התמונות בחוף הים, עם ציצים גדולים, עברו פוטושופ עצבני. 600 שעה, אך עוד הפעם השתכנעתי שזול לא תמיד טוב.. פתחה לי דלת בחורה די צעירה. ופה כל היתרונות נגמרו. שמנה, חזה לא כל כך גדול כמו בתמונות. מתנשקת טוב. חפרה לי במוח כל הזמן שהייתי שם. אחרי 40 דקות מהרגע שנכנסתי אמרה -יאללה, תתלבש כי יש לי כבר לקוח הבא. לפי דעתי -לא שווה את הכסף. לא עשיתי רעש אך לא אחזור בוודאות.

Re: בן יהודה 68 תל אביב

3
גיבור2 כתב: 04 יוני 2022, 14:47 תלוי למי אתה מתכוון. בכתובת המדוברת יש כמה בחורות עובדות. הייתי לפני כמה ימים אצל אחת שמפרסמת גן באתר לבן וגם ב"שדיים ". התמונות בחוף הים, עם ציצים גדולים, עברו פוטושופ עצבני. 600 שעה, אך עוד הפעם השתכנעתי שזול לא תמיד טוב.. פתחה לי דלת בחורה די צעירה. ופה כל היתרונות נגמרו. שמנה, חזה לא כל כך גדול כמו בתמונות. מתנשקת טוב. חפרה לי במוח כל הזמן שהייתי שם. אחרי 40 דקות מהרגע שנכנסתי אמרה -יאללה, תתלבש כי יש לי כבר לקוח הבא. לפי דעתי -לא שווה את הכסף. לא עשיתי רעש אך לא אחזור בוודאות.
תודה, מדובר על בלונדינית בשם רוזי, המספר מטלגרם ולפי ההתכתבות היא לא מקצועית, או מתחזה לכזו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”