כ עיסוי מעולה אצל חני מראשל"צ - דף 2 - סקס אדיר

Re: עיסוי מעולה אצל חני מראשל"צ

11
חני גם משלבת אבנים חמות עם מגנטים עם עיסוי הלינגם והשוודי קלאסי רק לטיפולים של שעה ומעלה מבחינת זמן.
השילוב של הלינגם והאבנים החמות יותר מרגיע, מביא הרפיה לשרירים ושקט פנימי ובנוסף מטהר את הגוף מרעלים ומהנה מאוד.
יחס גורר יחס

12
arielco25 כתב: 14 דצמבר 2022, 07:56
seret31 כתב: 01 נובמבר 2022, 12:44 אשמח לקבל את הטלפון
המספר של חני מרשל"ץ למי שביקש בפרטי הוא 050-9844747
היא חזרה מחו"ל. יש חניה במקום.
אני חייב להוסיף את התרשמותי, היא לא משהו מיוחד בכלל.
יש סביבה יותר מדי וויב, יותר ממה שבאמת מקבלים.
היא מאד מרוחקת בהתנהגות שלה.
אז נכון, היא מתמקדת בשרביט אבל אפילו לא מנגבת אותך בסוף.
באותו מחיר אפשר ללכת למריאנה ולקבל גם מציצה וגם ליקוק לכל הגוף.

13
ragish כתב: 29 ינואר 2023, 15:49
arielco25 כתב: 14 דצמבר 2022, 07:56
seret31 כתב: 01 נובמבר 2022, 12:44 אשמח לקבל את הטלפון
המספר של חני מרשל"ץ למי שביקש בפרטי הוא 050-9844747
היא חזרה מחו"ל. יש חניה במקום.
אני חייב להוסיף את התרשמותי, היא לא משהו מיוחד בכלל.
יש סביבה יותר מדי וויב, יותר ממה שבאמת מקבלים.
היא מאד מרוחקת בהתנהגות שלה.
אז נכון, היא מתמקדת בשרביט אבל אפילו לא מנגבת אותך בסוף.
באותו מחיר אפשר ללכת למריאנה ולקבל גם מציצה וגם ליקוק לכל הגוף.
סוף סוף לא רק אני אומר שהיחצני מגזים עם החני שלו.
חני פה חני שם חני משלשלת.
יאללה הבנו כנירא שהוא מקבל בחינם בתמורה או שזאת היא בעצמה כותבת.

18
אתם משווים את חני למריאנה ?
מריאנה לא עושה טנטרה, חני כן.
מריאנה מאיצה בך הכל מהר מהר כי יש לה תחנת רכבת של לקוחות. אצל חני הכל רגוע ויש מרווח בין האנשים.
את מריאנה ביקרתי פעם אחת ולא מצאתי שום סיבה לחזור אליה. את חני דגמתי המון פעמים, נחשו לבד איפה נהניתי יותר.
למריאנה הגעתי אחרי שיחצנו אותה כאחת שעושה מקלחת משותפת עם לקוחותיה, השפרצת מים מרחוק זו לא מקלחת משותפת. אצל חני אין את זה בכלל אבל גם אין אכזבה ממשהו שמובטח ולא מתקיים.
מריאנה עושה רימינג ואחר כך מוצצת. אותי זה מגעיל שהלשון שלה קודם בתחת ואחר כך בזין.
שכל אחד יבלה אצל מי שעושה לו את זה..זה קשור להנאה מהבילוי ולא ליחצנות.
יחס גורר יחס

19
arielco25 כתב: 06 מרץ 2023, 16:20 אתם משווים את חני למריאנה ?
מריאנה מאיצה בך הכל מהר מהר כי יש לה תחנת רכבת של לקוחות. אצל חני הכל רגוע ויש מרווח בין האנשים.
את מריאנה ביקרתי פעם אחת ולא מצאתי שום סיבה לחזור אליה. את חני דגמתי המון פעמים, נחשו לבד איפה נהניתי יותר.
למריאנה הגעתי אחרי שיחצנו אותה כאחת שעושה מקלחת משותפת עם לקוחותיה, השפרצת מים מרחוק זו לא מקלחת משותפת. אצל חני אין את זה בכלל אבל גם אין אכזבה ממשהו שמובטח ולא מתקיים.
מריאנה עושה רימינג ואחר כך מוצצת. אותי זה מגעיל שהלשון שלה קודם בתחת ואחר כך בזין.
ידידי..תפסיק כבר לייחצן את חני בתדירות כזאת גבוהה
אם אתה חושב שתלכלך על מריאנה אז מספר הלקוחות של חני יגדל?...לא ולא אין מה להשוות בין חני למריאנה ..חני אלופה בלהעביר אצבעות על הגוף אבל לא יותר מזה ,אין אצלה פינוקים ..חשוב שהלקוחות יידעו מזה..אצל מריאנה יש פינוקים שאין במקום אחר..תסמוך על מה שאני אומר,אני כבר כ 5שנים אצלה על בסיס קבוע..נראה לך שהייתי ממשיך אצלה אם לא הייתי מרוצה מהפינוקים ..דבר נוסף אל תשקר ..המקלחת המשותפת זה לא רק השפרצה של מים על הגוף ואתה יודע את זה ומשקר במצח נחושה..כל נותנת שירות יש לה את הדרך על מנת להביא את האדם על סיפוקו ,ולכן אין מה להשוות ביניהם...חבל שאתה משתמש בשקרים כדי לגרום לאנשים לעזוב את מריאנה וללכת לחני...זה לא יקרה האנשים לא טיפשים שיאמינו לשטויות שלך

20
פטישוןן60 כתב: 06 מרץ 2023, 18:27
arielco25 כתב: 06 מרץ 2023, 16:20 אתם משווים את חני למריאנה ?
ידידי..תפסיק כבר לייחצן את חני בתדירות כזאת גבוהה
אם אתה חושב שתלכלך על מריאנה אז מספר הלקוחות של חני יגדל?...לא ולא אין מה להשוות בין חני למריאנה ..חני אלופה בלהעביר אצבעות על הגוף אבל לא יותר מזה ,אין אצלה פינוקים ..חשוב שהלקוחות יידעו מזה..אצל מריאנה יש פינוקים שאין במקום אחר..תסמוך על מה שאני אומר,אני כבר כ 5שנים אצלה על בסיס קבוע..נראה לך שהייתי ממשיך אצלה אם לא הייתי מרוצה מהפינוקים ..דבר נוסף אל תשקר ..המקלחת המשותפת זה לא רק השפרצה של מים על הגוף ואתה יודע את זה ומשקר במצח נחושה..כל נותנת שירות יש לה את הדרך על מנת להביא את האדם על סיפוקו ,ולכן אין מה להשוות ביניהם...חבל שאתה משתמש בשקרים כדי לגרום לאנשים לעזוב את מריאנה וללכת לחני...זה לא יקרה האנשים לא טיפשים שיאמינו לשטויות שלך

יחצן זה
כבר המון שמן אני אומר את זה.
נכנס לכל האזורים בפורים ומפציץ ביחצנות.
אני הייתי אצל חני פעם אחת והצטערתי על כל שקל שהיא קיבלה.
אצל מריאנה הייתי מספר פעמים ותמיד הפינוק בסוף היה שונה.
ואין אצלה השפרצת מים במקלחת כולם יודעים את זה.
אז מספיק לחרטט.
יש מצב שהוא הולך בחינם אז זאת הסיבה ליחצנות.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”