יצא לי לגלות את העולם הזה לא מזמן, כמובן שעם הרבה הכוונה והדרכה מפוסטים קודמים פה בפורום.
דיווח #1- מישל (מפרסמת באתר הבית)
בשעות ערב מאוחרות נתקפתי בצפיפות פתאומית באזור החלציים, מה שהתגלה בהמשך כהתנפחות כתוצאה ממחסור רגעי במין.
רפרוף זריז באתר, תוך הצלבה עם דיווחים קודמים הובילו אותי למישל.
חיוג מהיר בטלפון החוגה, ומיד מענה מהצד השני, מישל ישר שואלת מתי אני מגיע.
קבענו זמן (יש לציין שהשעה הייתה סביב 00:00), מגיע לאזור עם הקולנועית. מחייג. אין מענה.
לאחר כחצי שעה- שיחה ממישל.. איפה אתה? אני- איפה את? בקיצור ככל הנראה השחילה לקוח בחלון זמנים הזה.
הצפיפות איימה על שלום התפרים בג'ינס אז החלטתי שזה לא זמן לעמוד על עקרונות ה''זמנים זה קודש'', אז הגעתי אליה.
מישל פותחת, רוסיה בסוף שנות ה30 לחייה, אולי תחילת ה40, קיבלה אותי בחלוק שחושף חזה גדול.
מיד מכניסה לחדר, מציעה כוס מים ומצווה עליי להתפשט.
מתחילה עם מציצה עם חליפה, ולאחר כחמש דק' כבר הרגשתי שהגיע הזמן לעבוד.. באקט עצמו, התחילה לזרז אחרי 7-8 דק' עבודה והציעה פריקה ידנית.. סירבתי עד לפורקן.
קיפול זריז ותזוזה.. ברוטו 18 דק' עם סמול טוק.
קראתי פה דיווחים חיוביים, למרות זאת הרגשתי תקתוק מסוים, אבל אולי השעה המאוחרת יכולה להסביר את זה.
מדד היימן 6.1/10 - מומלץ במקרה של ביצים כחולות.
דיווח #2- אמילי (גם היא מאתר הבית)
תיאום טלפוני די זריז, יש לציין שגם במקרה הזה השעה הייתה מאוחרת.
הגעה לנקודה - מיקום דיסקרטי בין סמטאות.
אמילי פותחת - במבט ראשון רוסיה באמצע שנות ה30 לחייה, לא נראתה מושכת באותו הרגע ( בהמשך התברר שהבגדים קלקלו).
סך הכל מאוד נחמדה, מכניסה לחדר אומרת להתפשט.
מגיעה לחדר, מתפשטת, נראית יחסית לא רע.. חזה בינוני ישבן גדול.
מתחילה בעבודה אוראלית חשופה.
מנשקת מלטפת את אזור החלציים, וברגע זה מתחילים לעבוד.. דוגי עד המוות.
לאחר הפורקן המיוחל, לא ממהרת לתקתק כלל ומתחילה לעשות מסאג'.. לא רע בכלל. מציעה המשך. אני מסרב. אני עייף. אני הולך.
אבל בגדול לקחה תזמן והייתה ממש נחמדה וסימפטית.
מדד היימן 7.0/10 - אמא הבטחת עוף לשבת.
וכמה מילות סיכום:
מובן לי שכל הקונספט של הפורום הוא על בסיס שיתוף, ומשתמש חדש לא ''הרוויח את העזרה'' עדיין, אבל הוא צריך להתחיל מנקודה מסוימת.. וצריך להיות איזשהו אינטרס לגדל את דור ההמשך, שיחקור וישתף את שאר החברים.
לא אומר את זה כי ביקשתי עזרה ולא קיבלתי, אלא מרוח הדברים שנכתבים בין השורות פה. מקווה שאני טועה בהבחנה.
בקיצור אחלה יום אנשים.
מקווה שמה שכתבתי יועיל למישהו.