הסכום לא כזה חשוב כי על איכות לא מתפשרים, אבל שתהיה יפה ואיכותית ושאני יצא עם חוויה טובה ולא טראומה. בבקשה לא לרשום לי המלצות על מישהי ששמעתם רק ניסיון אישי!!
לא יודע אם אפשר לפנות אליי בפרטי כי אני חדש פה, אבל אם אפשר אז סבבה. תודה.
Re: פעם ראשונה שלי ומחפש מישהי יפה ואיכותית באיזור המרכז,השרון *בבקשה רק מניסיון פרטי
2.
נערך לאחרונה על ידי מירו ב 11 ינואר 2025, 20:04, נערך 9 פעמים בסך הכל.
Re: פעם ראשונה שלי ומחפש מישהי יפה ואיכותית באיזור המרכז,השרון *בבקשה רק מניסיון פרטי
3.n
נערך לאחרונה על ידי חרמניוקי ב 29 אוקטובר 2024, 18:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
4לא הבנתי אחי, אתה לא יכול פשוט לספר עלייה יעני מאיפה וכמה והחוויה שלך איתה וכמובן מספר.
אם יש לך כמה המלצות אני אשמח
5אשמח גם ממךחרמניוקי כתב: 11 אוקטובר 2024, 09:54מה המספר שלהמירו כתב: 10 אוקטובר 2024, 18:19 https://www.shesfreaky.com/video/bigtit ... 07163.html
https://www.shesfreaky.com/video/israel ... 08013.html
6למה אף אחד לא עוזר פה בפורום ?DAN123 כתב: 10 אוקטובר 2024, 12:00 הסכום לא כזה חשוב כי על איכות לא מתפשרים, אבל שתהיה יפה ואיכותית ושאני יצא עם חוויה טובה ולא טראומה. בבקשה לא לרשום לי המלצות על מישהי ששמעתם רק ניסיון אישי!!
לא יודע אם אפשר לפנות אליי בפרטי כי אני חדש פה, אבל אם אפשר אז סבבה. תודה.
7דבר איתי בסנאפצאט אני אתן לך כמה טובות חפש carlosbrownhit
8אין לי סנאפצאט', אפשר לשלוח פה הודעות בפרטי?
ואם לא אני אפשר טלגרם, יש לך?
9הצלחתי לשלוח לך בפרטי אז דבר איתי
10m
נערך לאחרונה על ידי חרמניוקי ב 30 נובמבר 2024, 06:20, נערך פעם 1 בסך הכל.