כ בחורות שעושות סקס בלי קונדום - סקס אדיר

בחורות שעושות סקס בלי קונדום

3

מה מטרת האישיו כאן ?

האם להזהיר בפני הבנות המסוכנות או ללכת לחגוג עליהן למי שמוכן לקחת סיכונים ואוהב לחיות על הקצה ?
תדעו שיש הרבה כאלה שלא יודעים שיט מהחיים שלהם ובמה הם באמת משחקים.

ולכותב מיסטר "לא משנה", האם זה אומר ששכבת איתן וגם אתה מסוכן בפוטנציה ?!

חומר למחשבה מאחת שנראית טוב ולא מוכנה להתפשר עם אף לקוח אפילו על המציצה, ולא עוזר לאף אחד כמה שתיראו טוב, ריחניים ומבושמים, צעירים ויפים.
על בריאות אני לא מתפשרת ובגלל זה יש לי המון "ביטולים" אז אני עובדת פחות, אבל לפחות ישנה בשקט.

ולא אני לא מוכנה להיחשף כאן, פשוט הייתי חייבת להגיב לכותב המעצבן

תנו כבוד... ותקבלו בחזרה

5
[QUOTE=אחת לא ליבראלית]

מה מטרת האישיו כאן ?

האם להזהיר בפני הבנות המסוכנות או ללכת לחגוג עליהן למי שמוכן לקחת סיכונים ואוהב לחיות על הקצה ?
תדעו שיש הרבה כאלה שלא יודעים שיט מהחיים שלהם ובמה הם באמת משחקים.

ולכותב מיסטר "לא משנה", האם זה אומר ששכבת איתן וגם אתה מסוכן בפוטנציה ?!

חומר למחשבה מאחת שנראית טוב ולא מוכנה להתפשר עם אף לקוח אפילו על המציצה, ולא עוזר לאף אחד כמה שתיראו טוב, ריחניים ומבושמים, צעירים ויפים.
על בריאות אני לא מתפשרת ובגלל זה יש לי המון "ביטולים" אז אני עובדת פחות, אבל לפחות ישנה בשקט.

ולא אני לא מוכנה להיחשף כאן, פשוט הייתי חייבת להגיב לכותב המעצבן

[/QUOTE]

לא הצלחתי להבין מה עיצבן אותך?

7
[QUOTE=בלי שמות]

אני יגיד לך מה מעצבן

מעצבן שעכשיו כל הסוטים שקוראים כאן יתחילו לכת לבחורות שהוא מזהיר מיהן ואחרי זה ילכו להפיץ בכל המקומות האחרים את המתנות הקטנות/גדולות שהם יכולים לקבל שם

זה מה שמעצבן

[/QUOTE]

נראה לי שכוונת המשורר היא להזהיר כדי שלא ילכו אליהן ולא להיפך.

לא נראה לי שיש מה להתעצבן שהוא פירסם את זה, יש מה להתעצבן שהעובדה קיימת.

וכל עובדה עסיסית מספיק מפתחת כנפיים, אם או בלי השרשור הזה אוהבי ה"ללא גומי" היו מוצאים אותן.

ומה אתם מפחדים שמי שילך עם הבנות האלה ימשיך הלאה אחרי זה לחלק "מתנות" לאחרים ואחרות?

הרי אתה הולך לזונה!!!

זונה!

גם אני, גם אתה(או שזו את, אני לא יודע,)

בכל אופן כל יושבי הפורום הזה הולכים לזונות, אני חושב שזה תמים ומטומטם לחלוטין לחשוב שלא יכול לקרות לכם כלום.

תמיד תראו את הצד השלילי, הכל יכול לקרות ונבואותיו של DAN עלולות להיתרחש אצל כל אחד מכם. אז אם עד עכשיו לא ידעת שאתה עלול לקבל מחלות מין אז הנה אני מודיע לך!!!

אתה עלול לקבל מחלות מין ואפילו איידס!

החל מעכשיו זה סיכון מחושב, ואת החשבון שלך אתה הלקוח צריך לעשות בעצמך. שאל את עצמך מהו גבול הסיכון שאתה מוכן לקחת?

אם אתה לא מוכן, לך למסאז'ים, מה הבעיה אני לא מבין?

מה הפליאה??!

תהיו אנשים בוגרים להחלטותיכם.

.WTF39524.994212963
שלח תגובה

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”