כל הדירות הדיסקרטיות של תא , חדש
442 דברים יש לי לומר,ואני מניח שבנצי יסכים עמי
1.אתם כל הזמן מתבכיינים ומצטערים ומתחרטים שאתם הלכתם לתיקתוקיות ואח"כ שוב אתם ממשיכים ללכת לאותם מקומות שמתקתקים אותכם ומתייחסים אליכם כמו קונדום משומש,אז בחייאט ח'ברה
ENOUGH IS ENOUGH
2. בקשר למקלחות המשותפות שמבטיחים לכם בטלפון...הכי טוב לומר לכם את זה כך - מה אתם ילדים קטנים שצריכים ש"אמא" תעשה לכם מקלחת?!" ... אז יאללה תקלילו,תפסיקו להיות כאלו,בסה"כ פאקינג מקלחת. תעשו מקלחת קצרה, צאו ותזיינו אותה וזהו,מה אתם רוצים גם להתחתן עם הבחורה?..הסכם ממון ?.
"מספיק עם הקוצ'י מוצ'י"
46כל מילה נכונה
[QUOTE=שושו]
בשביל זיון מכני קר ומהיר (מקלחת קצרה, צאו, זיינו וזהו) אני לא צריך לשלם מאות שקלים
אפשר לעשות ביד על סרט כחול או על תמונות של פאמלה אנדרסון ודוגמניות FTV.
כן, חלק מהקטע זה לשלם כדי לממש פנטזיות בלי יותר מדי זיוני שכל. עובדה שהמזכירות טורחות להשמיע את השקר הזה כי הוא עושה משהו לאנשים
היום אני ממש לא מחפש מקלחת, זה אפילו קצת מרתיע אותי (דן המפחידן מצליח לעשות את שלו) אבל קצת משחקים ודימיון אף פעם לא מזיקים.
בשביל קוצ'י מוצ'י יש לי את אישתי
עם זונה אני רוצה לעשות סרט כחול
[/QUOTE]
47עשיתי סבב טלפונים לפני ביקור (הואיל והרבה נסגרו) ומתברר לי שהרשימה איננה עדכנית.
הרשימה של הטלפונים שענו לי (היתר עבר לתא קולי וכו', התקשרתי בין שבת לראשון בשעה 02:00, בהחלט ייתכן שמספרים נוספים פעילים אבל לא כאשר התקשרתי) :
קונגרס 5 - 03-6877541 , 200 ש"ח
לוינסקי 66 - 054-5854807 200 ש"ח
לתושיה 12א (לשעבר חשמונאים 105 ) - 054-5305020 , 220 ש"ח
יגאל אלון 136 - 03-6919169 , 250 ש"ח
פינסקר 42 - 03-5252090 , 250 ש"ח
הירקון 108 (לשעבר בוגרשוב 12) - לא יודע טלפון ומחיר.
וולפסון 48 (לשעבר בן יהודה 36) - 03-6876777 , 200 ש"ח
בסוף הלכתי לתושיה, הראו לי שלוש בחורות שבדיוק יצאו מהגהינום לביקור קצר על כדור הארץ ולאחר מכן בחורה שבאמת שווה לטעמי (מישל), הלכתי איתה והיה כייף (מראה סלאבי, חזה די גדול, מבנה גוף די שרירי ולא שחיפי)
בברכת שבוע נפלא
48לא להתקרב לקונגרס 5!!!!!!!!
מכוערות ומתקתקות
50למי שהביא את הפרסום של הקונגרס 5
מישהו היה עם רווית?
תמונה אמיתית?
איך היא?