כ עמית, מנהל הפורום מדווח לכבוד החג ... - דף 2 - סקס אדיר

עמית, מנהל הפורום מדווח לכבוד החג ...

11

וואו עמית נעלבת מאיתנו?

מה קרה האמת קשה ואז חייבים לתקוף אותנו במקום להיתיחס לעובדות?

את מפתחות הפורום שימרו אצלכם אנחנו ממש לא מעונייני 01; בהם ( וטוב שירדת מההצגה של האקרים שחטפו את הפורום זה לא היה נכון או משעשע אף פעם.)

פורום סגור הוא פורום בן אף אחד פרט לחברים בו לא יכול לקרוא את מה שנכתב בו ולא פורום בו כל אחד יכול לקרוא את הכתוב בו אבל רק חברים יכולים לכתוב בו, הבעיה היא שברגע שהפורום הזה יעבור לפורמט כזה אז הוא יאבד את כל הרייטינג שלו.

אגו טריפ זה לכתוב על עצמך ועל המעללים שלך ולהיתרבר 89; וזה בדיוק מה שאתה עושה.

קראנו את ההודעה שלך על לורן ורשמנו לעצמנו אבל את טלי אתם מיחצ"נים ואילו את לורן משום מה לא.

לסיכום מוסר השכל:

הבטחנו לבוא לבקר כאן מידי פעם - הנה אנו מבקרים

הפסקנו לכתוב אבל איזה מין ביקור זה בלי להגיד שלום לחבר המנהלים המוכשר?

(מגניב גם אנחנו יודעים להחליף צבעים ולהפוך טקסט לבולד)

סאיונרה בלה בלה בלה יאדה יאדה יאדה...

12

איזה בליל של שטויות האקרים/רשמנו לעצמנו וכו' ...

1. כל ההתנהלות מתחילת ההשתלטות שלנו על ניהול הפורום, נכונה !
    זו הסיבה שאנחנו לא נחשפים בצורה פתוחה יותר, וכן שומרים על הדיסקרטיות שלנו בצורה פאנטית.

2. אנחנו לא מרגישים במבחן שאתה צריך לרשום לנו נקודות זכות ...

3. לא אמרנו שאתה יכול לקבל את מפתחות הפורום ולכן אתה גם לא יכול לוותר עליהם...

4. אנחנו לא מייחצנים ולא נייחצן אף אחת לא את טלי לא את לורן ולא את הבאות בתור ...

5. כל הגישה נטולת תרומה חיובית מבחינתך לגולשים, מדברים בעד עצמם

6. אי אפשר להיעלב מאדם שאתה לא מעריך/מוקיר או אוהב, רק אלה יכולים לפגוע בי או להעליב אותי. ולמען האמת, כשאני קורא את תגובותיך הסרקסטיות חיוך משועשע נסוך על פניי ... כן, כן - תגובותיך מצליחות להעלות בת שחוק על שפתיי.

מאחר והפוסט הזה במקור הינו פוסט לכבוד החג נפסיק את ההתדיינות השטותית הזו שלא תורמת מאומה לשום גולש !

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

14

חג שמייח ומועדים לששון ולעמית אל תתרגש מאחים שלו
שכל החיים צורח יחצנים והוא נראה לי מנהל הקבוצה מתפרקת בשעמום בגוגל
היה יחצן מספר אחד שהציף לפני שנה את הפורום כאן וסתם אותו עם יחצנות רצחחחחח לקבוצה שלו
ככה גם אני הגעתי לשם דרך הפורום הזה יענו על הגב של האתר הזה עם יחצנות וספאם הוא הקים את הקבוצה שלו ועכשיו כואב לו הלב. במיוחד שהרבה מאוכזבים כמוני עזבו את הקבוצה כאן לפחות יש אקשן שמח ומעניין גם אם חסרים דיווחים

אז אל תקח ללב ושיהיה חג שמייח באמת אני מבטיח להגיע למרכז לדגום ולדווח בקרוב.

15

69mm אתה Clown שזה חבל על הזמן אם אנחנו היינו הספאמר והיחצן אז מנהלי הפורום כבר מזמן היו חושפים זאת.

לגבי פורום בגוגל שאנחנו מנהלים טוב לדעת אבל ממש לא.

בכל מקרה חג שמח לכולם ואפילו לעמית שאנחנו גורמים לו לעוית חיוך על בדל שפתיו זוהי הודעה אחרונה בביקור הזה.

16
ממממ אחים שלו גברים נורא מזכירים לי את הסטורית הרומן שלי עם אח שלו גבר ועוד ששלחתי לו אז פרחים אהוב יקר שחיכיתי לו והתגעגעתי אליו המון זמן גבר חלומות שנעלם למען טיפולי פרוסטטה ונמצא עכשיו בתאילנד...בטח הוא נורא נהנה גם לאכול דברים שזזים אי שם בצריפים...רק שלא יקבל לי התקף פדופיליה הסוטה..אני דואגת...(אולי עכשיו הוא מתווך צריפים?..) =(''בד 12 '' ) מין פסיכולוגית2008-4-23 12:13:0
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

19

דנידין הרואה ואינו נראה הוא גיבור סידרת ספרי ילדים ונוער בשם זה שנכתבה על ידי שרגא גפני בשם העט און שריג.

השרשור היה מיועד לדיווח עדכון ולאיחולי חג חירות שמח.

טעות בידך לחשוב שאנחנו כמנהלי הפורום מעוניינים להוכיח את עצמנו בפניך או בפני אחרים,
נהפוך הוא !!!
שלא כדוגמת פורומים אחרים ונורמטיביים שניהלנו / או שעדיין אנו מנהלים
כאן בפורום זה, לעת עתה הגולשים הם אלה שצריכים להוכיח את עצמם
ולא בפני ההנהלה אלא בפני הקהילה הקטנה שמתהווה לנו כאן !

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”