שלום לפורום..
לזה שבדיוק התלונן שהפורום מת בגלל ההרשמה חובה, אז הנה אני פה
התחלתי לעבור בין הדירות אירוח באיזור המרכז רק בחודשים האחרונים, ולקרוא את הפורום פה בערך לפני שבוע. לצערי אין לי משהו (או יותר מדויק, מישהי) חדש לספר לכם, פחות או יותר דגמתי את מה שכולכם כבר מכירים, דרך המודעות באתר הזה (ועוד כמה שלרוב פחות מעודכנים).
קצת עלי, כדי שתדעו מה אני מחפש בבחורה ולפי זה איך להתייחס להתרשמות שלי: אני "מתחיל", מחפש פינוק ומזמוזים במקום מספר אקטים, שונא מציצות (כן, יש גם כאלו פסיכים) ואוהב בנות רזות עם חזה קטן ופנים יפות, לא מחפש שום דבר "חריג".
אז ככה.. להלן מה שאני היכרתי ותורם את הפידבק שלי - רק תקציר, כי את רוב הבנות כבר ראיתי פה דיונים מעמיקים
מיכל (052-8224024) - היתה הראשונה שלי. לא חיפשתי יסודית, אבל לא ראיתי עליה ביקורת פה בפורום.ישראלית צברית, נראית סבבה, לא בדיוק פצצת על אבל מתוקה. חרמנית ופעילה ביותר, מיד קלטה שאני טירון ולקחה יוזמה מלאה, ורצתה עוד! ביליתי איתה איזה שלוש שעות בשביל 500 ש"ח, מתוכם איזה שעה באמצע היא הקריאה לי ספר שירה שהיא כותבת. בתור פעם ראשונה שלי (לפחות פה בישראל) נדלקתי!
לורן (052-5018390) - יש פה thread עליה, ודי מדויק. אני מת אל המראה שלה, מבחינת גוף היא בדיוק הטעם שלי (אמרתי כבר שאני אוהב חזה קטן), אבל היא קרה ומכאנית לגמרי, חבל. הייתי פעמיים אבל קלטתי שאין סיכוי לגרום לה לחייך.500 ש"ח דרך אגב
רוני (052-2886611) - יש פה גם thread עליה. יש לה גוף טוב, לא בדיוק הטעם שלי, אבל שווה. לא יודע איזה ציון לתת לה, כי במקום זיון יצא שאני פינקתי אותה במשך כמעט שעה. הבחורה מכורה לגירוד בגב - התחלתי ללטף לה את הגב, היא ביקשה "עם הצפורניים". זהו, הבחורה התקפלה על הבטן (לא יצא לי בכלל לשחק לה עם הציצי) והתמסרה לגמרי לגירודים לכל אורך הגב. אני אוהב לפנק כמעט כמו שאני נהנה לקבל, אז המשכתי. מי שבא לו לשם שינוי לתת מסג' במקום לקבל, שיבווא עם ציפורניים נקיות! אבל נראה לי שאני ה"פרייר" היחידי שמוכן לשלם 500 ש"ח בשביל התענוג.. טוב, הייתי אצלה רק פעם אחת, כמובן.
"הפיות של ת"א" (03sex.co.il) - הייתי, התמכרתי למורן, הבחורה הכי GFE שאפשר לבקש. בעסה רצינית שהיא עזבה, אין לי מושג לאן (מישהו בפורום כבר שאל), הבנתי שגם אדווה כבר לא שם ואין מה עוד לחפש שם
זהו לגבי פרטיות שיצא לי לפגוש. בינתיים אני נהנה בתקתוקיה של קרליבך 21. אני אוהב את המקום למרות שזה לפעמים ממש תחנה מרכזית, לא אכפת לי מה"דיסקרטיות" (שאין), אני סובל את המזגן (המקפיא) בחדר ואת המוזיקת טראנס המטרידה. יושב בכיף לפני ואחר-כן על הבאר ומקשקש עם אבי הברמן. הקבועה שלי שם היא ניקי, הקנדית/רוסיה הכי פצצה שם וכולם יודעים את זה. היא מתקתקת אבל מתוקה וכיף לי איתה, ואני תמיד נותן לה כפול (500 ש"ח).
מקווה שלא יגעתי אותכם, אבל התלוננו שהפורום מת, אז שיהיה לכם מה לקרוא!
כנראה שהתקופה הזאת רעה ובאמת אין היצע, ללא קשר למחיר.. מה לעשות חוץ מלהמשיך ולחפש.. שיהיה לכם במזל, ומי שזכה במזל - אל תהייה מנייאק, תשתף!