כ חצי צ’ט הזוי/מועדון מעריצי מין פסיכולוגית - דף 2 - סקס אדיר

חצי צ’ט הזוי/מועדון מעריצי מין פסיכולוגית

11
[QUOTE=גיל בייטס][QUOTE=מין פסיכולוגית]

הוא יותר מדי טוב בשבילי אם ניפגש אני חוששת שאם אני יגמור איתו אז אני יגמור איתו...

עדיף שיישאר ככה

[/QUOTE]

ראשית אני מסמיק מהמחמאה...

לעצם העניין, אני חושב שאת מבין שנינו הטובה יותר. ואם אני צודק, אז זה מערער את הטיעון שלך...

וגם אם אני באמת "יותר מדי טוב" כלשונך, אז רציתי לומר לך שחבל שדווקא זה מונע את התפתחות היחסים. זה משאיר לך רק את הפחות טובים, ודווקא עם היותר טובים לא קורה בסוף כלום (חוץ מידידות טובה, שבמקרה שלך ושלי אני מודה שהיא באמת משהו מיוחד... אבל זה בעיקר כי את בן אדם מיוחד!).

ואת לא רק בן אדם מיוחד, אלא גם יפה מאוד (סורפרייז! לא כולן באינטרנט כוניפות דאבות, אלא יש גם חתיכות אמיתיות!). וגם חכמה.

אומרים ש-"Nobody's perfect" (אף אחד לא מושלם), אך הדפקט היחיד שאני מצליח למצוא אצלך, הוא שאת לא מוכנה לשדרג את היחסים מסתם ידידות אל מעבר לכך.

אני מצידי אמשיך לחלום עלייך ולחזר אחרייך עד שתשני את דעתך. בכל מקרה, תודה שהרשית לי להעלות את הנושא בפורום.

[/QUOTE]

ליבי ליבי איתך גיל בייטס שכן היסורים אותם אתה נושא מזאת אשר אהבת מזכירים לי את אותו אטלס מיתולוגי שהחזיק את העולם על גבו. כי אני במקומך נפשי וגופי היו מתפרקים לרסיסים מכל המתח והציפייה איזה שהוא סימן חיים מאותה פסיכולוגית אהובת נפשך. עצתי לך - אם יותר לי - שוטט לך להנאתך בפורום שמעלינו, מצא לך עלמת חן והתייחד עמה. כי נחמתך תהיה שבמחיר של אתנן תוכל לפרוק לפחות חלק ממצוקותך.

14
לרימינג מעשי- זה מה שאני אומרת לו כל הזמן...לא חסר עלמות חן בכלללל העולם שיכולות להיות בשבילו גם אם כדי לפרוק עול ממצוקותיו ,אמנם אני באמת מיוחדת ובלתי מושגת אבל הבחור לא מרפה ומתעקש..ואני אומרת ''אל תאהב את מה שאתה משיג ,תשיג את מה שתאהב''...(אותו משפט נדוש וידוע..) מין פסיכולוגית2008-4-27 15:35:3
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

16

[QUOTE=îéï ôñéëåìåâéú]לרימינג מעשי- זה מה שאני אומרת לו כל הזמן...לא חסר עלמות חן בכלללל העולם שיכולות להיות בשבילו גם אם כדי לפרוק עול ממצוקותיו ,אמנם אני באמת מיוחדת ובלתי מושגת אבל הבחור לא מרפה ומתעקש..ואני אומרת ''אל תאהב את מה שאתה משיג ,תשיג את מה שתאהב''...(אותו משפט נדוש וידוע..) [/QUOTE]

קראי שוב את מה שהוא כתב.

הוא התכוון לזונות.

בכל מקרה, החלטתי לשמוע לעצתך, ולהשיג את מה שאני אוהב.

כלומר אותך.

מממווואאאההה!

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”