כ עמית_המנהל_מדווח: טלי_התימניה_מחיפה_בת_30 - דף 3 - סקס אדיר

עמית_המנהל_מדווח: טלי_התימניה_מחיפה_בת_30

23
[QUOTE=דניאל]

אין לי מושג מהיכן מגיעים התיאורים שכאילו מדובר במשהו שלא מהעולם הזה אז לצערי דגמתי
[/QUOTE]

אגיב כאן בשמו של עמית:

אם היית קורא את התיאור של עמית כמו שצריך,
היית שם לב שאף אחד לא ניסה לתאר אותה כמשהו שלא מהעולם הזה כדברייך !

[QUOTE=19LOLx8]

תיאור:
אכן גבוהה באיזור 1.70
שחומה ונראית תימנייה
מבנה גוף עליון רזה עם חזה טבעי בינוני+
מבנה גוף תחתון בעייתי ישבן שקשה לי להגדיר אולי המונח ישבן ברזילאי קולע כאן (בולט)
שפתיים יפות ועיניים חומות פנים נעימות וחייכניות
קעקועים ביד בכתף ובגב התחתון, אולי יש עוד אבל לא זוכר.
מהבחורות הרגילות והפשוטות: לא בלונדה בהירת עיניים ולא דוגמנית על אלא פשוטה וחביבה.

[/QUOTE]

אין כאן עניין לא של יחצנות ולא של פירגון, תתייחסו לכתוב כמו שהוא ותלמדו לקרוא,
קצת חורה לי באופן אישי כשמנסים לסלף דברים ולהציג את ההנהלה באור כביכול לא אובייקטיבי. את עיניין וידוא גיל 30 ושאר עינייני צלוליטיס או לא, אשאיר לדוגמים ולמדוחים השונים לאשר או להפריך.
מהיכרות אישית שלי עם עמית, אני יכול להעיד כי הוא קפדן ביותר באופיו ודק אבחנה.

המלאך רפאל2008-4-30 11:8:0
ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael

24

דניאל טעות גדולה בידיך....

נתחיל מזה שהיא לא 40+.... שמנה היא לא... היא מלאה בדיוק כמו שצריך... יש לה גוף חלק והצבע שלה חבל על הזמן ובכלל... טלי זה היהלום בכל האזור המגעיל שאנחנו קוראים לו צפון.... עם תעשה השוואה כנה בין כל הנתונים שהם מיקום, מראה, כסף, יחס אתה תראה שאין עליה. בנוסף לזה לא יודע איזה סרט אכלת על הבית שלה אבל זאת בחורה ששומרת על הגיינה אישית גבוה.. היא אשת שיחה מדהימה והיא תמיד זמינה

וחבל שאתה נותן לאנשים מידע כוזב..

ברור שבסופו של דבר הכל עניין של טעם אבל התיאור שלך והמציאות במקרה הזה ממש שונים...

27

לדניאל אני לא מבין מה אתה צריך לחבל בחיים של הבחורה זה הגוף שלה זכותה לעשות בו מה שהיא רוצה ולדרוש אפילו גם 1000 שקל אם היא רוצה ומנסיון וידע שלי רוב הפרטיות לוקחות סכום כזה.כאנראה שאתה בחור שחורש יותר לתקתוקיות ואתה מדבר כאילו פעם ראשונה הלכת לפרטית . לפרטיות זה סכום נורמאלי

מישהו2008-4-28 15:31:0

28

הייתי עכשיו אצל טלי!!!

סוף הדרך הבחורה ברמה גבוהה שירות לא מהעולם הזה ..

בקשר לציונים שנתתם אני ידרג חדשים תשנו הכל ל10

טלי באמת הכי שווה בצפון וגם נראית טוב מאוד!!. צבע גוף פצצה..,ושווה גם 1000 שקל בלי להגזים..

תראו תנסו ותגידו שצדקתי.. אני חדש פה ובאמת ראיתי את השרשור של עמית..

אמרתי אני חייב לבדוק..ובאמת הופתעתי לטובה כי היתי בכמה וכמה מקומות שהכל על הפנים

בחורות מתקתקות ולא דיסקרטי תוסיפו עוד 300 שקל ותקבלו רמה גבוהה

בקשר למחיר אני שלמתי לטלי 500 ותאמינו לי שווה כל שקל..אני חדש פה נרשמתי רק בשביל לתת את חוות דעתי.. שלכם גוני דאפ.. בקרוב תקבלו עוד עדכונים עמיתתתת אתה תותחחח!!!

30

כדאי וחשוב לדעת !!!

אינני מאשים את החברים בפורום על היותם לא אובייקטיביים בנוגע לביקורתם על טלי התימניה מסיבה אחת פשוטה שאותה רק מי שביקר ודגם את טלי יודע

וזוהי הסיבה:

תוך כדי השהייה אצל טלי ועד לסיום המפגש היא שואלת , איך הייתי ? טוב לך ? תכתוב עליי בפורום שאני טובה ? וכן הלאה ואתה בטבעיות אומר כן כן בטח בטח אפילו שבפועל היה זוועתי כי מה איכפת לך להגיד כן הרי אתה יודע בתוכך שאתה לא תכתוב ולפני שאתה מעוניין ללכת כאן מגיע המלכודת .

טלי מושיבה אותך ליד המחשב שלה ומבקשת לראות מה אתה כותב עליה ולא נשארת לך ברירה אלה לכתוב את כל הדברים הלא אובייקטיביים הנ"ל .

שלכם הראשון באמינות , דניאל

שלח תגובה

חזור אל “מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר”