כ טלי התימנייה !!! - סקס אדיר

טלי התימנייה !!!

1

לכל חברי הפורום שנכנסים לכאן על מנת למצוא את הנערה האולטימטיבית שלהם לפניכם מספר ידיעות לגבי טלי התימנייה שאת רובם בטח ראיתם או תראו בפורום שמפרסם עמית מנהל הפורום תחת הכותרת טלי התימנייה מחיפה (ישנם מספר עמודים רצוי לדפדף בכולם).

כדאי וחשוב לדעת !!!

אינני מאשים את החברים בפורום על היותם לא אובייקטיביים בנוגע לביקורתם על טלי התימניה מסיבה אחת פשוטה שאותה רק מי שביקר ודגם את טלי יודע

וזוהי הסיבה:

תוך כדי השהייה אצל טלי ועד לסיום המפגש היא שואלת , איך הייתי ? טוב לך ? תכתוב עליי בפורום שאני טובה ? וכן הלאה ואתה בטבעיות אומר כן כן בטח בטח אפילו שבפועל היה זוועתי כי מה איכפת לך להגיד כן הרי אתה יודע בתוכך שאתה לא תכתוב ולפני שאתה מעוניין ללכת כאן מגיע המלכודת .

טלי מושיבה אותך ליד המחשב שלה ומבקשת לראות מה אתה כותב עליה ולא נשארת לך ברירה אלה לכתוב את כל הדברים הלא אובייקטיביים הנ"ל .

שלכם הראשון באמינות , דניאל

דבר נוסף וחשוב !!!

אם חלקם של חברי / הנהלת הפורום הינם אובייקטיביים בנוגע לטלי אז איך תסבירו אתזה שכל פעם שנכנסים לפורום של דיווחים מאזור חיפה והצפון ה"דיגום" והפירגון על טלי מופיע בשורות הראשונות ?

טלי התימנייה !!!

2

דניאל תודה על הדיווח אני יכול להגיד לך שאני באופן אישי אם אני יהיה שם ואני מתלבט מאוד כי חלק אומרים ככה וחלק ככה אז אני לא יסכים לכתוב את הדיווח שם. מה זה אנשים מה נהייתם רכיכות שכול אחד יעשה מה שטוב לו ואני שואל פעם אחרונה היא שווה את ה500 שקל ? כן או לא?

טלי התימנייה !!!

4

למי שמחפש אשת שיחה לשיתוף באורחות חייו אכן היא אשת שיחה מעניינת ולפיכך אולי עדיף לשלם לה 500 ש"ח הכולל מיני פסיכולוגית והנאה מסויימת ביחסי מין,

אך למעוניינים בסקס נטו היא לא שווה יותר מסכום סטנדרטי של מקסימום 200 ש"ח.

שלכם הראשון באמינות, דניאל .

דיון מפוצל זה ננעל ע"י ההנהלה...

כל התגובות מופיעות גם בדיון המקורי ... ושם ניתן יהיה להגיב

19LOLx82008-4-30 12:9:28

טלי התימנייה !!!

6

דניאל, אתה לא דודו טופז לא הראשון בבידור ובטח שלא הראשון באמינות...

אתה טיפוס הזוי לחלוטין שסובל כנראה מהזיות, לא קורא עד הסוף וכנראה סובל מפרנויה קשה !

כדאי שתירגע, כי לי באופן אישי אין את הסבלנות והמתינות שיש לעמית !

שום נושא לא הורד !!! הוא רק ננעל ונמצא נכון לרגע כתיבת שורות אלה 8 כותרות מתחת...
לדיון הסתמי הנוסף הזה שפתחת כרגע !

אם לא ראית :

נעילת נושא ניהול נושא טלי התימנייה !!! דניאל 3 95 אתמול בשעה 11:15

על ידי דניאל צפייה בתגובה האחרונה

כמו כן כל התגובות מהדיון הנעול מופיעות בתוך הדיווח המקורי של עמית (הכפילות היא ביוזמתכם האישית.... וככפילות הדיון הנפרד ננעל) התגובות השליליות הושארו בכוונה בדיווח המקורי של עמית מטעמי דמוקרטיות למרות חוסר האמינות המשתמע מניתוח התנהגותך, וטירופך האישי כדי "לאזן" במרכאות רבתי את הדיווח/דיווחים הכביכול אוהדים שמופיעים שם וזאת ע"מ להשאיר את העיניין לשיקול דעתם הבריא של הקוראים למיניהם.

השרשור הנוסף שנכון לרגע זה אני כותב בו, ותכף התגובות של שנינו יצורפו לדיון הנעול ...

נפתח סתם !!! הדיון הזה יימחק !!!

נושא ללא תגובות חדשות ניהול נושא טלי התימניה מחיפה !!! דניאל 0 8 היום בשעה 01:24

על ידי דניאל צפייה בתגובה האחרונה

לדעתי עמית גילה כלפיך סבלנות ומידה רבה מידי של דמוקרטיות כלפי דגנרט הסובל מבעיות קשב ריכוז והבנת הנקרא, ומסתבר מפתיחת דיון זה בעיות ראייה.
לדעתי אתה גם צריך לגשת דחוף לאופטיקאי (כדי שלא תטריד איזו אופטיקאית מסכנה).

תמשיך לעשות מעצמך צחוק
ותנסה ללעוג לנו ולנצל לרעה את סבלנותנו ואני באופן אישי אדאג למחוק אותך מהפורום ולחסום את הטווח שלך !!!

עצתי לך: תירגע ומהר !!! - הגזמת !!!

שימי עצבני

במחשבה שנייה, ניתן לכולם להתרשם עד מחר, כמה אתה אהבל ולאווער ונשאיר את עבודת העברת התגובות לרפאל בבקר/צהריים לשיקול דעתו.

19LOLx82008-5-1 8:38:59
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

טלי התימנייה !!!

7

זוהי תגובתו של ג'וני דאף אליי בהודעה פרטית כך שעמית יכול להוריד אותו מהממליצים

גוני דאפ
משתמש חדש
משתמש חדש
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 08/04/30

נשלחה: 08/05/01 בשעה 23:46 מחיקה שליחת תגובה להודעה זו

אחי צדקת לגבי טלי מילה במילה גבר
בנינו. עושה לנו טריק אה?

טלי התימנייה !!!

8

והנה עוד תגובה בנושא !!!

eliranbe@IKzaha
משתמש חדש
משתמש חדש
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 07/12/20
משתמש: מנותק/ת

נשלח בתאריך: 08/04/30 בשעה 11:07 | IP רשוּם
דיווח על הודעה

דניאל אתה צודק 100 אחוז

גם לי קרה אתו דבר עים טלי מחיפה

שלכם, הראשון באמינות. דניאל

טלי התימנייה !!!

10

כדאי וחשוב לדעת !!!

אינני מאשים את החברים בפורום על היותם לא אובייקטיביים בנוגע לביקורתם על טלי התימניה מסיבה אחת פשוטה שאותה רק מי שביקר ודגם את טלי יודע

וזוהי הסיבה:

תוך כדי השהייה אצל טלי ועד לסיום המפגש היא שואלת , איך הייתי ? טוב לך ? תכתוב עליי בפורום שאני טובה ? וכן הלאה ואתה בטבעיות אומר כן כן בטח בטח אפילו שבפועל היה זוועתי כי מה איכפת לך להגיד כן הרי אתה יודע בתוכך שאתה לא תכתוב ולפני שאתה מעוניין ללכת כאן מגיע המלכודת .

טלי מושיבה אותך ליד המחשב שלה ומבקשת לראות מה אתה כותב עליה ולא נשארת לך ברירה אלה לכתוב את כל הדברים הלא אובייקטיביים הנ"ל .

שלכם הראשון באמינות , דניאל

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”