כ עמית_המנהל_מדווח_:_יוליה_נערת_ליווי_בת_23 - סקס אדיר

עמית_המנהל_מדווח_:_יוליה_נערת_ליווי_בת_23

1

הקדמה:

התעוררו חילוקי דעות בקרב צוות המנהלים של הפורום לגבי יעילות/ערך מוסף של הדיווחים שלי כאן.

הטענה העיקרית היא שאינטראקציה מינית בין שני אנשים הינה סובייקטיבית ומושפעת רבות משני המשתתפים !

כל הדיווחים והתיאורים שאני מפרט נכונים לגביי אישית וכנראה יתאימו/יחזרו על עצמם ע"י חלק מהאנשים-אך בהחלט לא יתאימו לכל אדם מאחר וההתנהלות המפגש תלויה באופיים, התבטאויותיהם ביטחונם העצמי וגורמים נוספים השונים מאדם לאדם.

בדיווחים הקודמים שלי תיארתי את פעולותיי ובדיווח על לורן מר"ג אף התחלתי לחלק טיפים משלי איך לדבר וכיצד אני נוהג במפגש מסוג זה.

על כן אשתדל להמשיך בצורת דיווח פרטנית שכזו ... קצרי הרוח יכולים פשוט לדלג לדיון אחר.

הבחורה המדווחת להפעם: יולי נערת ליווי (התמונות אמיתיות בהחלט)

סקס עם נערת ליווי בשם יוליה מישרד שירותי ליווי פוסיקאט

נבחרה מתוך מספר אופציות שנראו לי כבעלות סיכוי להיות עם תמונות אמינות ואמיתיות ואכן הסתבר שצדקתי בתחושותיי.

התמונות אכן אמיתיות !!!

למותר לציין שהפקיד הרוסי שעונה לטלפון ונותן פרטים ניחן בכישורי שיווק ובטחון עצמי המשתווים לפקידת בנק שמשווקת חלקי חילוף לרכב. בגללו בעצם, לאחר שתי שיחות שונות של בירור פרטים, די חששתי לגבי הצלחת המפגש אולם התבדיתי בסופו של דבר. אגב המחיר הנדרש למפגש של שעה עד 2 אקטים ללא חריגים כמו, אנאלי וגמירה בפה הינו 500 ₪.

נושא כאוב: ליבחור מלונית סבירה ובמחיר סביר מסקר זריז שערכתי המחיר הממוצע הוא 150 ₪ לחדר עד שלוש שעות.
אשמח אם מישהו יפתח דיון על מלוניות במחירים של 100-150 ₪.
בחרתי להגיע למלונית לוטוס ברחוב נס ציונה 3 פינת רחוב הירקון - הכניסה למלונית היא דרך מגרש החניה. נכנסתי וביררתי עלות של חדר, המינימום כאמור 150 ₪ עד שלוש שעות. יצאתי חזרה לרכב מבלי לשכור חדר לחינם.

השעה 20:17 - התקשרתי שוב לבצע את ההזמנה של יוליה בפועל (מתוארת כשחומה עם שיער שחור). הבחור עם המבטא הרוסי ביקש לחזור אליי ( SIM נרכש מראש לצורך כך) תוך 2 דקות... כדבריו
בשעה 20:30 - נכנסה השיחה ונתבקשתי להמתין 30 דק' לבחורה, הדגשתי שאני לא מעוניין ב"זמן לבן" ( משוער )
ועדיף מראש שיגיד לי אם זה צריך להתעכב מעבר לכך אחרת זה סתם ירגיז ויעצבן אותי לחכות. הוא נשמע מעט חסר בטחון ובמבוכה ואמר "גג יכול אולי להיות עיכוב של 10 דקות עד 21:10 במקום 21:00" . ביקש מספר חדר ואמרתי לו שיתקשר אליי כשהבחורה תגיע כי עדיין לא שכרתי חדר.
חיכתה לי המתנה של 30 דקות לפחות שממש לא היה לי חשק לבלות אותם בחדר לבד ואולי טעיתי בכך כי לאחר טיול רגלי של נשימת אוויר והתבוננות באנשים, התבשמות קלה ברכב (חשוב מאד להריח טוב, אבל לא בהגזמה) כשחזרתי למלונית
בשעה 20:47 הסתבר לי שכל החדרים הרגילים תפוסים ויש רק חדר פנוי עם ג'קוזי במחיר של 250 ₪ האם זה ניסיון של תרגיל עוקץ קבוע שלהם ?! ציינתי שלפני חצי שעה היה חדר והמנייק עונה לי: כן אבל עכשיו כל החדרים הרגילים תפוסים ומה שיש לי זה רק במחיר 250. הדגשתי שכרגע מחכה במדרגות בחורה שהבריזו לה ולכן אמור להיות חדר פנוי אבל החלטתי שזה לא לרמה שלי, חייכתי ואמרתי לו: "מזל שיש את "
Sea Side" ברחוב טרומפלדור .... ויצאתי משם.
קפיצה זריזה למלון אימפריאל אין חדרים כנ"ל בנס ציונה 1 "דה לה מאר" אין חדרים ... הליכה זריזה למלון "נס ציונה" ברחוב נס-ציונה 10. שיחה זריזה עם הפקיד ביקשתי לראות חדר דוגמא ולבחור איזה חדר שאני רוצה
(כאילו שיש לי את כל הזמן שבעולם) המחיר 150 ₪ כמקובל . בחרתי את חדר מס' 3 הפנימי והאינטימי יותר והפקיד קבלה המשיך במאמצי השיווק שלו והבטיח שעוד שבועיים יהיו מסכי פלסמה ואם אני רוצה הוא יפנק אותי בקפה ... טוב, טוב בסדר... 21:00 בול הטלפון מצלצל ואני מודיע שהחלפתי מלון כי לא היו חדרים אבל זה באותו הרחוב, מסרתי כתובת ומספר חדר. ביקשתי מהפקיד שיפרגן בפעמיים "נס קפה" לחדר + זוג מגבות נוסף (תמיד שימושי),אמר שידפקו ויניחו על הרצפה...

21:03 יולי נכנסה לבושה בחצאית שחורה קצרה וחולצה עם רוכסן פתוח שיער שחור עם "פן" מטופחת ונוצצת עיניים חומות גדולות ומעט מלוכסנות שפתיים חושניות ומעט יותר עבות מהממוצע נראתה כמו בת השכנים הסקסית שהתלבשה לאירוע !
בהחלט יפה וחטובה לטעמי, עם גזרה תמירה (גם בסיוע עקבים) ותואמת לתמונות. לא מצאתי שום סיבה לביטול ההזמנה.

500 ₪ החליפו להן ידיים מייד (זה הכסף שמגיע לך... אמרתי)... התיישבה על המיטה בתנוחה חתולית וחיטטה בתיק שלה, הוציאה פלאפון ואישרה לנהג שהכל בסדר.

שיחת היכרות קצרה, מבט ישיר לתוך עיניה חיוך קטן בזווית הפה ההתלהבות המופגנת האמיתית: "את ממש יפה",
בת כמה את ? 23 ? לא יכול להיות ! - בלי היסוס שלפה ת.ז ילידת 85 השם האמיתי יוליה (שם משפחה לא אפרט) וזרקתי את התעודה לתוך התיק חזרה... "את לא צריכה להראות לכל אחד " אמרתי, "אין לי מה להסתיר" השיבה בביטחון ומבט חתולי פתייני עם כיווץ עיניים מכוון. רוצה לשתות ? הבטיחו לי נס קפה... "מצוין מתאים לי..." היא ענתה. יצאתי לזרז עניין הקפה, וטוב שעשיתי זאת בעודי לבוש, כי הבחור לא לקח העניין ברצינות והבטיח שכבר מגיע. - ביקשתי שידפקו בדלת ויניחו ליד.

כשחזרתי לחדר הקמתי אותה מהמיטה וחיבקתי אותה צמוד, מתנשקת אבל לא צרפתיות עם הלשון, רק שאיבות שפתיים ! השפתיים בהחלט שוות את הלשון לא טעמתי, עדיין. הורידה חלק עליון ונגלה חזה בינוני אגסי עם הזדקרות טבעית כלפי מעלה - צריך לפטר את הצלם שצילם אותה, לדעתי הוא עשה לה עוול ולא כ"כ החמיא לה בזויות הצילום. הדבר האמיתי הרבה יותר יפה מאשר בתמונות.

היא הפשיטה גם אותי מהחלק העליון המשכנו להתנשק ולאחר מכן התפשטתי לגמרי, היא נשארה בתחתון סקסי...שאלתי אותה אם היא בעניין של מציצה תאילנדית, הרימה גבה בפליאה " מה זה ?" הסברתי לה שמתחילים מציצה רגיל ושאפשר עם נס קפה בפה , לבלוע ואז להמשיך למצוץ, מכת החום על הזין זה וואו... ואפשר אח"כ לתת קונטרה עם קוביית קרח.
(מי אמר שלא לומדים דברים חדשים כאן בפורום, אהה ?) חחחחחח ציחקקה וביקשה לדעת מהי מציצה אוקראינית לדעתי, כי היא מאוקראינה....
מצצתי לה תשובה מהאצבע "מציצה שמכניסים את כל הזין לגרון וכשגומרים ככה לא מרגישים את הטעם של הבליעה"
את מסוגלת ? שאלתי, צחקה ואמרה שלא !
דפיקה בדלת ... ניגשתי כעבור דקה, פתחתי והצצתי (אני הרי עירום) הכנסתי מגשית עם 2 נס קפה וצלוחית עם במבה, פאקינג במבה ועוגיות עבאדי מלוחות (טעים !!).
התחילה במציצה, כמו כולן הייתה צריכה הנחיות + המשל של שלגון שהיא רוצה למצוץ ממנו את כל הטעם-ליצירת אפקט יניקה סביר, הגברת הקצב והעומק, יאמר לזכותה שהשתדלה וכמעט הצליחה להכניס את כולו !! נהניתי כך מספר דקות, הייתי צריך להסיט לה את השיער הצידה כדי ליהנות מהמראה של אקט המציצה ולקלוט את עיניה החתוליות מביטות בי מעלה לסירוגין. הצעתי לה לשתות את הקפה כל עוד הוא חם ולנסות את השיטה התאילנדית... קיבלתי חיוך הסכמה שובבי.
לגמנו שנינו את הקפה והיא המשיכה במציצה.... הגשתי לה את הכוס שלה, לקחה לגימה השאירה בפה קצת, בלעה והמשיכה למצוץ.... שיואוווו ענק האפקט הזה ! איזה אילתור במקום ! המשיכה למצוץ .... הקמתי אותה ממני ועזרתי לה להוריד את התחתון. הבאתי אותה למצב חצי דוגי נשענת עם הידיים על גב המיטה הקונדום בהיכון אצלה.הבעתי התלהבות מקעקוע הפרח בגב התחתון ושמתי לב לקעקוע נוסף מאחורי הכתף השמאלית... האצבעות שלי החלו מגששות את דרכן ליעד הנכסף לבדיקת מד לחות, הגיבה יפה מאד בקולות די משכנעים לתנועות האצבע החודרנית,
אובחן חריץ צר עם פוטנציאל מקדם הנאה גבוהה שגרם לפולסים החשמליים בתאי העצבים שלי לשדר מסרים מעוררים לכל הגוף. כמו כן איתור נקודת הג'י שלה היה קל יחסית (מכירים את התחושה הוודאית של הזיהוי ??).
אשתדל לא להיות תמים שמאמין לקולות שבקעו ממנה, אייחס אותם לכישורי משחק ברמה גבוהה.
זהו... היא מוכנה ומבושלה לחדירה. הזדקפה עם הגב כדי להושיט את ידה לאחור ולהלביש את הגומייה בתנועה מיומנת. חזרה למצב חצי דוגי תוך כדי החדירה האיטית המענגת שלי... ואז הגברת קצב הפמפום בהדרגה כיפוף שלה למצב דוגי על ארבע, לפיתה של המותניים שלה וזיון עצבני בכל הכוח והכי עמוק שרק אפשר במשך מספר דקות לא מבוטל, השתדלתי לא לגמור מהר מדי ונהניתי מכל רגע של הזיון תוך הגנבת מבטים לחיזיון הנפלא דרך מראת הקיר מהצד ולבסוף הגמירה הבליסטית. קמה להתקלח ומראה משובב נפש של ישבן פשוט מושלםםם שלא יבייש שום דוגמנית בגדי ים הבליח לנגדי.

סיגריה שאחרי... בזמן שהיא מתקלחת קפה ועוגיות ע"ח הבית. יצאה עטופה במגבת אני המשכתי לנוח ולפטפט ולבסוף נכנסתי גם אני להתקלח.
ציינתי בפניה שהגעתי דרך האינטרנט ושראיתי את התמונות שלה, התחלנו לדבר בנושא והיא שלפה את הפלאפון והסתכלנו יחד בתמונות מהאתר ששמורות אצלה. היא לא אוהבת את התמונות והסכמתי שיש הבדל לטובת המציאות.

עוד קצת פטפטת משעשעת נשיקות וחזרנו לסקס אוראלי ... כמצופה מציצה סבירה ציון -8 לא זוכר איך הגענו לזה תוך כדי, אבל החלפנו תפקידים ואני ירדתי לה ! במילה אחת: דליקטס, פשוט מעדן ! נדיר מצידי להתבטא כך בעניין מאחר ואני לא חובב ירידות אך המשכתי בכך עם שילוב מחודש של השימוש באצבעותיי, עשה רושם שהזונה נהנית מכל רגע ואז התחלתי להשתפשף עליה, הקונדום, אוי הקונדום הלבשה מהירה וחדירה במיסיונרית תוך כדי שהיא אוחזת בישבני ומוסיפה לחץ וכוח דחיפה נוסף בזמן החדירה. בזמן המיסיונרית תפסתי לה את הצוואר בתנועת חניקה מבוקרת ולא חזקה מדי, תוך כדי מבט ישיר לתוך עיניה כדי לבחון את תגובתה וקבלת אישור בעיניים (כיווצה עיניים, חייכה) ואז חנקה אותי במקביל בתור קונטרה שהצחיקה את שנינו... עברתי לזיון צידי תוך כדי אחיזה בשדיה עקב אפקט הכוס הצר, לא לקח זמן רב לגמור פעם שנייה. שנינו התקלחנו וחזרנו למיטה לנוח...

ראיינתי אותה כי אני רוצה לשלוח אליה חברים "לפלפים" שלא יודעים להתנהג ולדבר כמוני כי הם אנשי מחשבים מרובעים, איך זורם השטאנץ שלה ? שאלתי.
היא השיבה שהיא מעדיפה אנשים דינאמיים ואקטיביים כמוני ואם הגבר פאסיבי אז היא המפנקת והמלקקת כדי להעיר אותו ולעודד אותו.

ההעדפה המינית שלה היא לסקס חזק מאד כמו באקט הראשון ואגרסיבי קצת כמו שהיה לנו באקט השני.

לא מיהרה לברוח ולאחר שהייה של יותר משעה איתי בחדר התלבשה ולפני שיצאה הוספתי לה טיפ של 50 ₪.

כל התענוג הזה עשה לי חור של 700 ₪ בכיס (500 לקריאת שירות + 150 למלונית + 50 טיפ בסוף)
אבל השאיר אותי מחוייך עוד זמן רב

לסיכום: תמונות אמיתיות שעושות לה עוול, אמיתית בת 23, נראית מצויין, קשובה ומשתפת פעולה, לא מתקתקת סקס שווה ביותר והבת זונה המתוקה הוציאה ממני 700 ₪ שזה ממש יקרררררר לזיון של שעה במיוחד לאחד שיש לו מספיק זיונים טובים זמינים ובהישג יד.

ציון סופי -9 שווה בהחלט לבעלי תקציב מתאים.

המודעה שלה:

יולי, פצצת מין אמיתית

יולי, פצצת מין אמיתית יולי, פצצת מין אמיתית

057-444-3111

קישור לדף הפרטים והתמונות שלה: יוליה נערת ליווי (משרד ליווי פוסיקאט)

הדיווחים שלי לא שווים מאומה אם לא מתפתח דיון של אנשים נוספים בעלי גישות דומות/שונות משלי ואשר מספרים על המפגש.
אשמח מאד לקרוא גם את הדיווחים שלכם עליה.

עוד יש מפרש לבן באופק
מול ענן שחור כבד
כל שנבקש לו-יהי.

בברכת חודש זיונים מוצלחים עד לדיווח הבא

עמית, מנהל הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

6
פשוט דיווח ענק!!!! אין ספק שהשקעת בו........ לגבי משרד הליווי עצמו הפוסיקאט אין להם אתר עם בנות נוספות שאפשר לבחור מהן? (עניין של טעם) פשוט עושה רושם שהם דווקא מפרסמים בנות אמיתיות.... מישהו יודע אם אתר ליווי טלי69 או פנטזיה משהו לגביי הבנות שם? עושה רושם אמיתיות ביותר ואתרים משובחים,האם מישהו היה או ניסה ויכול להמליץ?
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

8

כל הכבוד על הדיווח נראה שנעשה בידי תחקירן אמיתי רק בעיה אחת יש לי....

לא שאני בטוח בדברי אך הם מעלים שאלת תמיה בקשר לגיל- מדוע בחורה עובדת תראה לך את תעודת הזהות שלה עם שמה המלא?

אז ככה יש אפשרות (לא בטוח) שאכן היא לא בת 23 ועל מנת לגרום לך להאמין לה ולעזור לעצמה בקידום מחירות עתידי היא מוציאה אכן תעודת זהות אך התעודה אינה אמינית כלומר תעודה עם תמונה שלה אך גיל ולפי דעתי גם השם מזוייף (אתה שוכח שאתה נמצא עם בחורה שנתמכת ע"י אנשים שיודעים לשכפל תעודות)

בקיצור אני סתם מזיין לך תשכל כל הכבוד על היוזמה והבדיקה ההערה שלי הייתה כדרך אגב ואינה גורעת מאיכות הבדיקה שלך וכמובן שאשח לקבל עוד אדכונים ממך (גם לבחורות רזות יותר)

9

עמית אני תמיד קורא את המלצותיך אבל הפעם מכיוון שההמלצה היתה כה מפורטת החלטתי ישר להזמין והתקשרתי יש לציין שאכן הטלפן קצת נודניק אבל התעלמתי והזמנתי אותה לביתי.

התמונות אכן אמיתיות היא נראית בול ככה התלבשה כמו בחורה שיוצאת לשופינג בקניון ונותנת הרגשה של כמו חברה שלך.

הסקס היה נהדר הקעקועים שלה מדליקים ביותר והגוף מטריף וגם האיבר שבין הרגליים הוא כמו של בחורה בת 23 רגילה ולא אחת שעובדת.

לאחר שעה של כיף היא הלכה ואני נשארתי עם חיוך ומודה לך עמית על כך שאתה מדווח לנו על כל הבחורות ששווה להזמין או ללכת אליהם המשך כך

התגובה היא להודעה מעל לגבי יוליה בגלל טעות היא יצאה לא כחלק מהשרשור

חרמן תמידי2008-5-13 15:40:11
שלח תגובה

חזור אל “מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר”