כ שלי בת 24 בערך עם חזה בומבה טבעי-דיווחים - דף 2 - סקס אדיר

שלי בת 24 בערך עם חזה בומבה טבעי-דיווחים

11

עוד פעם ביליתי עם שלי רק שאהבתי יותר את המקום הישן חבל שהם עברו אפילו שהמחיר ירד ל200 שח הייתי מעדיף את הלוקסוס של החדרים הגדולים עם הגקוזי שהיו בבן יהודה.

הייתה לי שיחה איתה לא קצרה על כל הטיפוסים שמגיעים לכאלה מקומות וכמה שהרוב מגעילים ובאים בגישה מגעילה של אם אני שילמתי אני יעשה בך מה שאני רוצה.
ואז כבר מגיע מישהו נחמד או נורמלי איך שכמעט הכל משתנה אם לא היה איזה קטע מעצבן קודם. אני יכול להגיד שאליי תמיד התייחסה יפה ואפילו שהפעם עשינו מספר אחד ודיברנו הרבה הייתי איתה כמעט את כל הזמן והיא לא ברחה לי מהחדר. הפעם רק אקט אחד טוב והרבה דיבורים. חולה לה על הציצים והפרצוף היפה שלה באמת מתוקה כשהיא רגועה

13

היא לא שמנה בכלל אולי טיפונת מלאה אבל שמנה היא לא וזה בגלל העובדה שהיא גבוהה משהו כמו 176-177 (ביחס אליי) יפה בפנים היא כן !

בפרטים אין תוספות ואין שום דבר מיוחד שהיא מציעה אז אף פעם לא נכנסתי איתה בגלל זה ביי ביי

FF

20
לא יודע איך החזה של ריטה... אבל לשלי יש חזה המהם! הוא אפילו כבד קצת (שזה טוב) טבעי ויפה,,,לגבי השרות זה כבר משהו אחר.... אין לי כח כל כך לדוש בזה כרגע...... אם הוא יותר גדול משל ריטה? צריך להיות עם ריטה בשביל לתת לך תשובה על......
רוני גולן , אתה חסר חבר ...
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”