כ העלייה 56 - דף 2 - סקס אדיר

העלייה 56

11

אחי לפי מה שאני יודע התיאור שלך מדויק רק שאני יודע שהיית צריך לדחוף את הדלת פלדלת ואז עולים לקומה ראשונה דופקים בדלת ונכנסים. טוב שאתה אומר עכשיו אני יודע שצריך לצלצל באינטרקום.

במידה ומישהו יודע משהו אחר או שיש לו מספר טלפון אני אשמח אם ירשום

העלייה 56

12

2 הדירות בעלייה עמוסות מאוד , שירות לא משהו לפי דעתי

והדירה בעליה 56 אני חושב (זאת שקרובה לצומת ,הדירה בפינה )

היא מלאה בערבים ממש הרבה הם באים בחבורה גדולה

בהצלחה

העלייה 56

13

כולכם מתבלבלים ומבלבלים תביצים

הדירה שקרובה יותר לצומת זאת עם הדלת פלדלת זה העליה 53 !!

בעליה 56 יש דלת זכוכית מהרחוב ובלילה צריך להיות שלט מואר עם הכתובת " עליה 56 דירה 1"

מקווה שיישרתי בשבילכם את הבילבול ומה שמומו כתב נכון מאד.

נדיר אבל לפעמים יש גם הפתעות סבירות.

FF

העלייה 56

14

פפיר פור "ידידי" אם שמת לב( מה שבטח לא עשית) רשמתי ואני מצטט" אם אני לא טועה בדגש על עם אני לא טועה וכו וכו"

אך התיור היה מדויק לשני הדירות לללא כול קשר למספרי הרחוב עצמם

כי אני עצמי הייתי מבקר באזור הזה בעבר הרבה מאאוד

אני מדבר על תדירות של פעמים בשבוע

אך מעולם לא הטרחתי את עצמי להרים את ראשי ולהסתכל על מספר הרחוב לכן רשמתי בדגש על אם אני לא טועה שים לב אח שלי לנאמר

העלייה 56

15

את העלייה 53 אני מכיר (בית וורוד) עולים כמה קומות במדרגות , הבנות לא משהו מלבד אחת בשם טלי שהיתה מצויינת , אבל הייתי איתה לפני כמה חודשים , לא בטוח אם עובדת כעת , אותה טלי עבדה לסירוגין גם ברחוב קרליבך 14 (נדמה לי) קומת מרתף צמוד לסופרמרקט ולא הרחק מ בית קפה "מתוקה".

בקשר לעלייה 56 - אני בכלל לא מכיר , מעוניין לנסות , מישהו יכול לרשום את הטלפון שלהם ? חתימה טובה......

העלייה 56

16
ראיתי בעלייה 56 את מדונה המבוגרת,היא חיית מין שזה לא יואמן,אבל היי מבוגרת וקצת פוזלת ,אבל מבחינת פינוק היא ליגה,יש לה מציצה חלומית ,סוחבת את כל הזרע בפה,גם צרה למטה ויודעת לטפל את שרירי הטוטה שלה.אבל הם רוצים 250 שקל ,שכחו שלפני שנה הייתי מזיין אותה בשביל 100 שקל.

העלייה 56

17
האם את מתכוונים למכון בשם (מזל) אשר היה עשים מטר מהצומת
מכון זה הוא חד קומתי ויש לו רחבה טרם הכניסה מסביב
בעבר היו בו בחורות מאוד יפות וסובלניות היום יש מבוגרות ויתכן גם ערביות כי בשנה שעברה נכנסתי להתרשמות אך שמעתי דיבורי כנראה בערבית או שזה בטלוויזיה או שהיה מהמבוגרות
אוקי בכל אופן אם זה מה שאתם עליו מדברים לא הייתי מן הממליצים

העלייה 56

18

מכון מזל היה בעלייה 33 אם אני לא טועה נסגר.

יש עוד מקום בשוקן 4, 50 מטר מצומת העלייה-סלמה (העלייה53)

שנקרא "כוכב הזהב" גם שם יש לפעמים מציאות במחירים דומים,

נכון להיום כל שלושת המקומות (עלייה 53,56 ושוקן 4), פתוחים ועובדים במלוא האון!!

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”