כמה זה עולה שם ? טוב צריך לבדוק...
האם יש לה פיטמות גדולות?
כ
האם יש לה פיטמות גדולות?
[QUOTE=shaybj]לא יודע איך החזה של ריטה... אבל לשלי יש חזה המהם! הוא אפילו כבד קצת (שזה טוב) טבעי ויפה,,,לגבי השרות זה כבר משהו אחר.... אין לי כח כל כך לדוש בזה כרגע...... אם הוא יותר גדול משל ריטה? צריך להיות עם ריטה בשביל לתת לך תשובה על......[/QUOTE]
החזה של ריטה מהבוקר הרבה יותר ענק ויותר כבד אבל גם ריטה הרבה יותר גדולה ויותר כבדה.
את ריטה אני מעדיף לא בשביל מסז' ולא בשביל סקס כי היא היום היחידה שיודעות לתת לי משהו ביזארי בדיוק כמו שאני אוהב
ועם שלי הצטערתי שנכנסתי רק מתוך חרמנות גרידא כי לא היה לה עיניין לספק לי דברים קצת אחרים
ואפילו פשוטים הייתי אומר בשביל זונה, מסוג הדברים שאני אישית מחפש
[QUOTE=חובב ציציענק]
האם יש לה פיטמות גדולות?
[/QUOTE]
חובב ראיתי שגם אתה היית עם ריטה והמחיר זה 200 כידוע (ביזאר שאני מחפש זה נחשב אצלה אקסטרה)
לשלי יש פטמות ורודות גדולות ושטוחות (הפטמות לא בולטות) אבל לריטה יש פטמות ורודות/כתומות יותר גדולות משל שלי וגם אצלה הפטמה לא בולטת לי זה לא ככ משנה.
הייתי רוצה לדעת איך הקוס שלה אם הוא רחב
או צר כמו שמתארים את הקוס של ספיר שמה במקום
אני מאמין שאני יפגוש מישי יפה או לפחות חמודה בפנים לפי התיאורים אבל תשתפו על איך היא למטה מי שזיין זה יעזור
[QUOTE=shaybj]לא יודע איך החזה של ריטה... אבל לשלי יש חזה המהם! הוא אפילו כבד קצת (שזה טוב) טבעי ויפה,,,לגבי השרות זה כבר משהו אחר.... אין לי כח כל כך לדוש בזה כרגע...... אם הוא יותר גדול משל ריטה? צריך להיות עם ריטה בשביל לתת לך תשובה על......[/QUOTE]
אף אחד לא התייחס לשאלה שלי על הכוס של שלי אולי אתה יכול לדווח איך היא מרגישה מלמטה צר או בינוני או רחב ?