כ + 100_₪_מרוקאית_כוסית_מסכימה_לבלוע_+וידאו - סקס אדיר

+ 100_₪_מרוקאית_כוסית_מסכימה_לבלוע_+וידאו

1

הרבה דיברו כאן על נפלאות התקתוק והיחס המעצבן של אורלי בוולפסון 48 ועל כל הנפילות איתה וכמה שאסור להגיע אליה ולהיזהר ממנה.

כבר הייתי אצלה לפני שבועיים ותרצו או לא אותי היא דוקא לא איכזבה כי התמודדה עם הכלי הרחב שלי גם בתחת אפילו שהיא סבלה והתלוננה מראש הייתה מוכנה לסכם בשיא הטפשות שלה על מציצה בלי גומי כולל גמירה בפה במחיר של 200 ש שאלתי אם היא בולעת והיא אמרה שאין בעיה וגם הוספתי 100 ש בשביל אנאלי וכל הסיפור של 2 מספרים נגמר מהר מאד פחות מחצי שעה פעם ראשונה גמרתי לה בתוך הפה אבל השקרנית לא הסכימה לבלוע מפגרת אחת היא אומרת לי אחרי שהיא ירקה שזה אותו דבר ואני כבר חשבתי לעצמי איזה דיל השגתי קיצר עבדה עליי ובפעם השניה היה זיון בתחת שבשבילי זה נדיר שמישהי בכלל תסכים.

בחורה עם גוף רזה אבל החזה קטן מאד ונפול לא יפה זה כמו שקיות חלב
הגוף פצצות פנים ועינים יפות חופרת במח בתוך החדר והצלחתי לסתום לה את הפה רק עם הזין שלי בתוך פה שלה
תמונות ווידאו מאפן שהיא עושה ביד ורואים לה את הדגדגן אפשר לראות בדף של אורלי

http://www.03sex.co.il/page38.html?amp;

מה שקרה לי איתה אתמול היה משהו שאולי עוד אנשים כאן ירצו לעשות

סיכמנו מספר ראשון הפעם אנאלי ומספר שני גמירה בפה הכל על 300 ש

ככה גם היה ראשון אנאלי ובפעם השניה אחרי מקלחת כבר הכנתי 100 שקל על השידה שהיא ישר שמה עליהם עין וישר שאלה אם זה טיפ אז אמרתי לה שעוד לא.
כשגמרתי לה בפה אמרתי לה לא לזוז ועם השפיך שלי בתוך הפה שלה הראתי לה מול העיניים את השטר של המאה ואמרתי לה שהיא תקבל אותו אם היא בולעת לגרון ומראה לי מלקקת את השפתים

בלעה כמו גדולה ולקחה את השטר.

לקח לי ממש הרבה זמן לכתוב עם העתק והדבקה את כל זה ואם עוד מישהו מחפש בולעת אז מצאתי את השיטה שזה לנפנף לה ען שטר בונוס מול העינים שרק אם היא בולעת היא תקבל וזה עבד יופי.

רק רציתי שתראו איך תמונות אמיתיות לא נותנות תמונה אמיתית כי ציצים שלה במציאות נפולים ולא יפים בכלל ואת זה רואים יותר טוב בוידאו שנראה לי שיותר קשה לזייף שמה.

דירות דיסקרטיות

+ 100_₪_מרוקאית_כוסית_מסכימה_לבלוע_+וידאו

4

1 פרחה היא כן על בטוח וזה עושה לי אתזה ככה סליזי ומלוכלך כמו שאני לפעמים אוהב

2 על איידס אני אומר כמו על כל זונה שתלך אצלה איך תדע אם אין לה ובמיוחד יש כזאת בחיפה שהמליצו עליה מאד כאן בשירות ושהיא סבבה ולא מזמן התחילו לפחד על עצמם וזה בטח יצא חרטה ברטה אז אני אומר שאי אפשר לדעת אצל אף אחד וגם אצל מפורסמים ומפורסמות שמתו מאיידס.

3 לרבנדל שמנה אמרת ? הבחורה שחיפית אבל אני לא שופט אותך עם הטעם שלך אתה חי אולי אתה מעדיף נורקסיות חוץ מקוקסינליות אבל אני בטח לא שופט אותך. סבבה גבר שיהיה לך לבריאות מה שאתה מעדיף הכל הולך העיקר שאתה יוצא נהנה ומרוצה.

אם הייתם חברים אמיתיים הייתם שמחים בשבילי שהצלחתי לתת לה לבלוע וזה מאד עשה לי את זה במיוחד אחרי הפעם הראשונה שדפקה אותי זה היה מגיע לה ! ואני זוכר את הרגע הזה עד עכשיו ואני אומר שבשבילי זה היה מאד שווה.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”