כ דניאלה יקירתי - סקס אדיר

דניאלה יקירתי

1

יצרי גבר עלי וסרתי לפנות ערב למתחם הזיונים של בוגרשוב.

הופתעתי לגלות ש- 10 + 12 סגורים נעולים. העובד בפיצוציה הסמוכה פנה ביוזמתו ואמר שהמשטרה סגרה ונתן כרטיס ביקור של מקדש יצרים "חדש" בקרליבך 21!!

נסעתי שמה

נכנסתי למרתף טחוב שבפנים נראה בדיוק כמו הדירות של בוגרשוב

פתחה לי את הדלת איזו כוניפה ששאלה אם מעוניין, כמובן שביקשתי תצוגת מלאי מלאה.

ואז דניאל נכנסה לחדר

רוסיה בלונדינית גבוהה, גוף חטוב למדי, רגליים יפות חזה גדול מאד טבעי. נראתה קצת חסרת סבלנות והזין עמד אז עשיתי את טעות הטירון ואמרתי טוב (כשבליבי יודע שחוסר הסבלנות יבוא לביטוי גם באקט כמובן)

לא הסכימה להשאר עם נעליים, לא הסכימה ללקק תביצים, לא הסכימה למצוץ בלי קונדום, לא הסכימה לא הסכימה לא הסכימה.........................

זיינתי טחנתי שיגלתי אותה וניסיתי למשוך זמן בשינויי תנוחות לרוב אבל היה קשה כי הגוף שלה יפה מדי וגוף כזה מעלה אותי לשמים מהר

מהר מדי

גמרתי מקלחת בי וזהו

מומלץ להתרחק

יפות >< רזות >< חזה ענק

דניאלה יקירתי

2
הייתי איתה גם
לדעתי החזה שלה משופץ
חוץ מזה מסכים עם התיאור בחורה יפה למדי במיוחד הרגליים
לגבי הגיל בטוח מתקרבת ל35
מציצה אצלי רק עם גומי אז זה היה בסדר
הזיון עצמו לא היה מושקע במיוחד הייתה לה מין הבעה של שעמום ואדישות על הפנים
לא מחייכת בכלל
אבל כניראה יש לה קהל מעריצים כי חיכיתי לה 20 דקות וגם אחריי כבר היה מישהו בהמתנה.
אני לא פוסל אותה לגמרי אולי ביום אחר ובמצב רוח אחר תהיה יותר נחמדה
מוכן לבדוק אותה שוב

דניאלה יקירתי

6
טוב קבלו דיווח מקרליבך 21 :
הגעתי למקום, די חדש נראה, הכל שם מושקע, מקום בעיצוב חדש
יחסית למכונים. יש שם בר , כיבוד קל ושתייה חריפה.(שתייה בתשלום לפי דעתי, לא בדקתי אבל נראה ככה).טוב אז את דניאל לא ראיתי אבל ישר שמתי עליה X ואפילו לא ביקשתי לראות אותה בגלל הביקורת מהפורום. ראיתי בחורה חדשה
בשם סיוון, נראת כוסית מליגת העל.
אז נכנסתי איתה לחדר לקבל פרטים, 250 ש"ח - הכול עם גומי, שאלתי לחריגים לא מסכימה לכלום. ביקשתי ממנה להיכנס להתקלח לפני האקט - לא הסכימה בתקיפות! טוענת שהיא התקלחה.עד לשלב הזה לא היה ברור אם היא ליברלית או לא אז ניסתי לשלוח אליה יד לבטן החשופה שלה סתם לראות את התגובה שלה - ואז בתקיפות היא
העיפה לי את היד ואמרה קודם תשלם אחר כך תיגע!.
בקיצור נפילה, מזל שעליתי על זה לפני שנכנסתי איתה לחדר, תיזהרו מסיוון!!
ראיתי עליה שהיא תקתקנית עוד לפני שנכנסתי, אפילו שאני הולך פעם בכמה חודשים.
אני יכול להבחין טוב מאוד מי ליברלית ומי עושה הצגות.
בהתחלה היא משחקת אותה נחמדה ומדברת בצורה נעימה אבל כנראה שזאת הדרך
שלה לתפוס לקוחות.יצאתי משם והמשכתי הלאה, פשוט כל השאר לא מצאו חן בעיניי
אז לא ביקשתי פרטים.

דניאלה יקירתי

7

קבלו דיווח מקרליבך 21

השבוע הייתי בשעה 17 במקום הירידה למרטף לא מבשרת טובות אבל כשמגעים לדלת שהיא חדשה ומעוצבת כבר הייתה לי הרגשה טובה . כנכנסתי למקום קיבלה את פני דניאל הבלונדית עם גוף רזה ומשגע פשוט סכסית בטירוף.נכנסנו לחדר שמעוצב ברמה גבוהה ומטופח בטוב טעם ונקי בצורה מעוררת השתאות המקלחת חדישה .

דניאל ביקשה סכום של 250 ש"ח ולא סגרתי איתה עךל שום דבר חריג , שילמתי לה את הסכום ביקשה שאכנס להתקלח ושהיא תיכנס לאחר מיכן ,אחרי המקלחת שכבתי על המיטה והיא ניכנסה לחדר התפשטה וישר עלתה למיטה והיתחילה ללטף אותי בגוף עם הלשון שלה והתחילה במציצה ללא גומי ממש סוף הדרך ליקקה את הבצים בסבלנות ללא לחץ ואז ביקשתי ממנה תנוחת 69 ואז היא מוצצת לי את הזין ואני מלקק לה את הכוס פשוט חוויה מטריפה ואז שאלה אותי אם אני רוצה לעלות עליה או היא עלי אני העדפתי לעלות עלהה ואז היא כיוונה את הזין שלי בידיים שלה לכוס שלה ללא גומי וכך הזדיינו ואז היא עלתה עליי כשאני על הגב היזיינה באיטיות משגעת ממש מטריפה 40 דקות מלאות ואז מקלחת משותפת...בטוח שאני חוזר אליה ממולצת ..דרך אגב היא אמרה לי שהיא עובדת רק 3 פעמים בשבוע ושאני אשאל על דניאל הבלונדנית כי יש דניאר עם שיער שחור

יריב
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”