כ מופעים אקסלוסיבים בסטודיו כחול עמוק-א+ב+ג - דף 2 - סקס אדיר

מופעים אקסלוסיבים בסטודיו כחול עמוק-א+ב+ג

14

שלום חברים,

בעקבות יישור ההדורים עם הנהלת הפורום אשחרר בקרוב שני דיווחים:

1. מופעים אקסלוסיביים סטודיו "כחול עמוק" - חלק ג'.

2. עלילות קארין בעיר הגדולה.

שני הדיווחים הינם רלוונטיים לימים קשה אלה.

יש למה לצפות....בסבלנות.

המיקרוב

רונן

17

שלום חברים,

סטודיו "כחול עמוק" פרק ג': כיצד הגברים עבדו?

כל לקוח חדש שהיה מגיע, לראשונה, לסטודיו היה עובר שיחת/ראיון סינון עם הפקידה באותה משמרת או עם דני המנהל.

לאחר שהיו מסבירים ללקוח הפוטנציאלי כיצד הדברים מתנהלים ומהם הציפיות וכללי ההתנהגות, הוא נתבקש לשלם דמי חבר של 50 ש"ח.

לאחר מכן הוא היה מקבל קוד זיהוי אישי (בדר"כ שלוש הספרות האחרונות של ת.ז שלו) והייתה נפתחת לו כרטיסיית מחשב בה תועדו כל ביקוריו ותשלומיו באופן מפורט. הכרטיסייה שמשה למעקב אחרי ביקוריו של הלקוח.

כאן המקום לציין שלא כל אחד שהגיע לסטודיו נתקבל למועדון החברים. דני, השתדל לקבל רק אנשים מתורבתים, נחמדים, מקפידי לבוש והופעה, ובעלי יכולות כספיות. היו גם כאלה שהתקבלו אולם הושעו מאוחר יותר עקב התנהגות בלתי הולמת כלפי אחת הבחורות.

בשלב הבא נתבקש הלקוח לבחור את סוג השרות אותו רצה לקבל ואת הבחורה בה חשק. הבחורות עצמן לא נמצאו בסטודיו, אלא היו מפוזרות בדירות שונות באזור. הבחירה הייתה נעשית עפ"י התיאור שנמסר לך ע"י דני או הפקידה. אם לא הייתה מישהי שענתה לדרישותייך המבצעיות ולמראה שחפצת בו נאמר לך מפורשות שאין עכשיו!!! כמו שציינתי, בדיווח הקודם, דני נהג לספק רק את ה"סחורה" שבקשת.

לאחר שהושלם הליך הבחירה נתבקשת לשלם. התעריפים היו משתנים בהתאם לסוג המפגש אותו בחרת. מפגש קלאסי, בן שעה מלאה, הכולל שני אקטים מלאים + סקס אוראלי לא מקונדם עלה בזמנו 600 ש"ח. במקרה שלקוח היה מגיע לדירה והבחורה לא מצאה חן בעיניו הייתה באפשרותו לחזור לסטודיו ולקבל את כספו חזרה מינוס 50 ש"ח דמי ביטול.

לאחר ביצוע התשלום, אפשרי בכרטיס אשראי ותשלומים, היה הלקוח מקבל מהפקידה פתק עם כתובת הדירה ותזכורת של כללי ההתנהגות המתבקשים קרי, שמירה על השקט וכו'.

כן חברים...כך הדברים עבדו.

לקוחות שהפכו לקבועים ורכשו את אמונו של האמרגן זכו להנות משרות וי. אי. פי מיוחד. שרות זה בא לידי ביטוי בשני אופנים:

הראשון, הזכות לעלות עם דני לקומת הגלריה בסטודיו, לשתות אספרסו קצר, לדבר על ענייני דאיומא ולבחור לקבלת שרות בחורת וי. אי.פי מאלבום צילומים שהוצג בפניך. מדובר בבחורות שלא עבדו בדירות, אלא בכאלה שהמפגשים עימם תואמו באופן מיוחד מחוץ לשעות העבודה של הסטודיו (ימי א' - ה' בין השעות 12:00- 19:30). אותן בחורות היו בדרגות יופי ואיכות אחרות לגמרי ובסטנדטים גבוהים במיוחד. מפגש כזה היה בן שעתיים והחל במחיר של 2000 ש"ח ומעלה.

השני, יצירת כרטיס ובו דרישות מיוחדות של הלקוח: מראה, ביצועים וכו'. ברגע שהייתה "נופלת" לידיו של האיש בחורה מתאימה הוא היה יוזם שיחת עידכון ללקוח.

זה מה שקרה לי בוקר אחד. במהלך יום קיץ שיגרתי לחלוטין קבלתי טלפון. מצידו השני של הקו בישר לי האמרגן שיש לו להציע לי מישהי חדשה "שרק היום הגיעה ונראה לי שתאהב אותה". להלן התיאור שנמסר לי: "בחורה בת 22, עובדה בשרות הלקחות של חב' פרטנר, אשכנזייה, רזה, בהירה, חזה יפה עומד, וכוס חלק לחלוטין". כמובן שלא הססתי ובקשתי שיתאם לי מפגש לאותו יום. כעבור שלוש שעות התייצבתי בסטודיו שלמתי 1200 ש"ח ללא היסוס ויצאתי לפגוש את הילדה. מה אני אגיד לכם...ברבי אמיתית. לראות ורק מזה לגמור. מציצה וסקס בינוניים לחלוטין אבל היופי והאיטליגנציה עשו את המפגש לזיכרון מתוק...

כך המשיכו הדברים להתנהל עד ראשית 2004. כספים רבים "שפכתי" בסטודיו ובתמורתם קבלתי חוויות שקשה לשחזר. ואז הגיעה הנפילה הגדולה.............

עד כאן להיום.

מה צפוי בהמשך?

1. דיווח מיוחד מהשטח, בפוסט נפרד, על עלילותיה של קארין בעיר הגדולה.

2. מופעים אקסלוסיביים בסטודיו "כחול עמוק": הנפילה והתחלה חדשה...אולי...

המיקרוב

רונן

20

תגידו אתם מפגרים או מה?

מישהו ממכם באמת מתכוון לתת את הפרטים שלו כרטיס אשראי שלו לאנשים כאלה שמתעדים את הביקורים שלך .

לך תדע אם יש שם מצלמות ובסוף עוד יבואו לחברה/אישה שלך וככה יסחטו אותכם

פשוט לא להאמין איך אנשים נופלים בפח ואחר כך בוכים עשו לי גנבו לי רימו אותי....

שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”