כ שלום חברים - סקס אדיר

שלום חברים

1

שלום חברים,

בימים האחרונים קבלתי מרבים מכם את השאלה הבאה: לאן נעלמת, ולאן נעלמו שלושת הדיווחים שלך - כל אחד מהם עורר עניין ודיון פורה?

רצ"ב:

1. ליהי/אור/ קרן/שירי/בראל

2. המופעים האקסלוסיביים בסטודיו "כחול עמוק" חלקים א' + ב.

בנוסף התלוננו רבים, ובצדק, על כך שלא סיימתי לדווח מה עלה בגורלו של סטודיו "כחול עמוק".

הסיבה לכך היא מאד פשוטה: התנכלות מכוונת של הנהלת הפורום, שכנראה לא מעוניינת שאמשיך לדווח ולהעביר לכם מידע, שלא קיים אצל אף אחד, על שוק הסקס התל- אביבי בעבר הוא בהווה.

הנהלת הפורום יכולה לצנזר פרטים קטנים ולעשות עריכות קלות - היא אינה יכולה למחוק דיווחים שלמים כך סתם ללא סיבה.

מכיוון שאין לי עניין בעימותים מסוג זה...ההפסד הוא של החברים הרבים "הצמאים" לדיווחיי, החלטתי להפסיק בשלב זה.

מבטיח להעביר, בקרוב, את הדיווח האחרון בעניין סטודיו "כחול עמוק" (דיווח קצר וקורקטי).

מי שבכל זאת ירצה ממני טיפ והמלצות אשמח לעשות כן.

מחכה לתוגבתכם (אם לא ימחקו לי גם דיווח זה).

תודה וסליחה,

המיקרוב

רונן

שלום חברים

2

אתה מיקרוב אמיתי ???

ראשית אציין ואומר שאני אישית מאד אוהב את סגנון הכתיבה שלך ! וזאת עובדה !

אילו היו לך עיניים או לפחות היית נותן לעכבר לחפש בשבילך,
היית מוצא את הדיון על סטודיו "כחול עמוק" שאוחד לדיון אחד (א+ב) וזאת כדי להקל על הקוראים !

בתוך פורום "קשקשת":

נושא חם ללא תגובות חדשות מופעים אקסלוסיבים בסטודיו כחול עמוק- א+ב’ המיקרוב 12 1064 29/05/08 בשעה 14:55

על ידי המיקרוב צפייה בתגובה האחרונה

פורום פתוח ללא הודעות חדשות פורום קשקשת/מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר
שיחות חולין סתמיות ו/או בירבורים ללא טלפון - כתיבה ע"י חברים רשומים בלבד !
46 463 29/05/08 בשעה 14:55

ב: מופעים אקסלוסיבים בסטודיו כחול עמוק- א+ב’ צפייה בתגובה האחרונה

לדעתי העתק הדיון הושאר גם בפורום המרכזי למספר ימים כדי שתשים לב שהדיון הועבר לשם !

ההחלטה של להעביר את הדיון לפורום קשקשת נובעת מהעובדה שבינתיים לא היה ערך מוסף מיידי לקוראים אלא כהיסטוריה המגוללת בחלקים של בקרוב ....

בנוסף העובדה שאתה לא זהיר בפרטים חושפניים (שמות אמיתיים או אמיתיים לכאורה) הובילו לצעד זה !

• כמחווה אישית שלי לסגנונך אולי אחזיר את הדיון לפורום המרכזי בקרוב.
  • אנא השתדל לא למסור פרטים כמו שמות משפחה ופרטים אישיים מדיי כמו בדיון על בראל.
    בעיניין בראל יש הסבר בפורום למה הוסר הדיון ! כמו כן גם אתה קיבלת עדכון בהודעה פרטית ואף הסכמת לכבד את החלטת ההנהלה וקיבלת את נימוקיה !

בברכת המשך כתיבה פורייה

המלאך רפאל2008-6-2 14:23:8
ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael

שלום חברים

3

קראתי את מה שרשמת אז..
ורוצה להגיד לך שלא רק ''המידע לא קיים אצל אף אחד''-הוא לא רלוונטי בפועל
זה בכלל לא דיווח שאפשר לחשוב לעשות בו משהו בפועל היום או מחר ,זן סוגייה של הטעייה לחברים שמבזבזים את זמנם בקריאת השרשור במטרה לזיין ולא זיוני שכל בפאטהמורגנה שאינם רלוונטים או שכבר אינם רלוונטים ואי אפשר לעשות בהם כלום.
אם כבר הייתי מציע להנהלה אחרת-לא למחוק-לשים אותך בהזוי או בקשקשת!!

ד.א אם אתה כזה מוכשר אתה יכול להמציא רב מכר שאולי יצליח,חבל שאתה מבזבז את המילים המנוסחות שלך על פורום

שלום חברים

4

אם היית קורא את הדיווח הראשון שלי היית מבין את הדבר הבא: הרעיון הוא לא רק לחלק טיפים והמלצות, אלא לספר על חוויות העבר של ביצת הסקס התל- אביבית- אנשים חכמים יכולים ללמוד מכך רבות.

לגבי סטודיו "כחול עמוק", הדברים הינם רלוונטיים גם להיום- רק שאינך קורא, אינך סבלני ומגיע למסקנות פזיזות.

חוץ מזה, שהדיווח הראשון שלי בעניין בראל (כמובן לא קראת) הוא סופר-אקסטרא רלוונטי.

בקרוב מאד, אם אחליט לחזור, אעביר כמה המלצות חמות שתוכל להנות מהן.

הצעתי אליך...סבלנות, סבלנות, סבלנות....

המיקרוב

רונן

שלום חברים

5
[QUOTE=המיקרוב]
הסיבה לכך היא מאד פשוטה: התנכלות מכוונת של הנהלת הפורום, שכנראה לא מעוניינת שאמשיך לדווח ולהעביר לכם מידע, שלא קיים אצל אף אחד, על שוק הסקס התל- אביבי בעבר הוא בהווה.

הנהלת הפורום יכולה לצנזר פרטים קטנים ולעשות עריכות קלות - היא אינה יכולה למחוק דיווחים שלמים כך סתם ללא סיבה.
[/QUOTE]

אהמממממ....

נראה לי שמגיע איזושהי התנצלות.... הלא כן ?

ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael

שלום חברים

8

מיקרוב,

האמת, אני עוד לא לחלוטין הבנתי את ההקשר בין העבר להווה אך מכיוון שהבטחת לעשות את הקשר - אני מחכה.

כחול עמוק הנ"ל נשמע מאוד מעניין ואשמח לדעת אם מקומות בסגנונו עוד פועלים בארצנו.

אל תתייאש מאנשים קטני אמונה.

שלך,

Blue

שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”