כ ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק - דף 4 - סקס אדיר

ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק

33

יום א' השבוע בשעות הצהריים

אני גמרתי פעם אחת

ג'ני טוענת שגמרה פעמיים, פעם כשירדתי לה ופעם בזיון. נתנה הרגשה טובה ולא עקבתי אחרי הזמן לדווח אבל נראה שמיציתי את כולו.

הגעתי כי הבאתי חבר/אורח להתפנק אצל ונסה השחורה ואני נכנסתי עם ג'ני הוא עד היום משפריץ ניטים ולא מפסיק לדבר עליה ואני עם הרגשה של פספוס כי הייתי לחוץ בראש בעיניני עבודה.

דורשת ביקור חוזר למיצוי ההנאה מהחזה הנטורלי הענק שלה.

בלי חריגים כמו אנאלי אני לא בעיניין אבל קיבלתי מציצה עם טעם של עוד.

ראיתי שם עוד בנות אבל חוץ מאנג'לה אחת שיש שם אחרות לא מצאו חן בעיניי.

36

היום חודשיים אחרי הביקור הראשון שלי אצל ג'ני התקשרתי לפי הטלפון הישן ואמרו לי שיש כתובת חדשה בוולפסון 48 במרתף של "דקל"

קפצתיח לביקור ולמרבה ההפתעה היא זכרה אותי אחרי חודשיים וזה אומר משהו לא?

להבדיל מהפעם הקודמת היום לא הייתי לחוץ ונהניתי איתה עד הסוף. פגשתי שם קודם את אנה אבל היא שחיפית וחזה קטן מדי בשבילי, הייתי צריך לחכות לג'ני וזה השתלם.

אפשר להגיד שהיא ממכרת למי שאוהב סגנון כזה של מלאה ועסיסית בחזה. בקיצור פעם שנייה אצלה ונהנתי מאד.

38

אני מתכנן להגיע השבוע לתל אביב ורוצה לנסות את הגרון עמוק שמדברים עליו כאן בפורום.

התיאור של ג'ני מתאים לי והבנתי שעברה לעבוד בדרום תל אביב האם יש עוד מישהי שעושה את זה ותיאור של חזה גדול בעדיפות

אפשר לעבוד על חלק מהאנשים ,חלק מהזמן

אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים,כל הזמן !!

39

אני אנסה להכניס את הדיון כאן לפרופורציות אמיתיות

המקום וולפסון 48 הדירה של דקל

התמונות שלה באתר לא אמיתיות ולא דומות למציאות ! היא מלאה בצורה כזאת שיש מה לתפוס, מתוארת ע"י הפקידה בטלפון ככפילה של אנה ניקול סמית ... חחחח הייתה רוצה... למרות שלג'ני בהחלט יש את הלוק הסקסי הזה ולא מעט בזכות החזה המתפוצץ.

מעולה +++ המציצה פשוט מצויינת ללא גומי ובשילוב החדרת האיבר כולו לגרונה + בו זמנית נגיעות לשון בביצים.
נהנתי מאנאלי כאקט ראשון וניסתה לחפף אותי באלגנטיות בלי האקט השני שהלך לי קשה מאד בגלל הלחץ של הזמן.

לא הסכימה לגמירה בפה כפשרה !

סירבתי לצאת עצבני ושיניתי פאזה אחרי שכבר שילמתי לה 300 לאנאלי ונסיון שני כושל, שלפתי שטר אדום וביקשתי לקנות עוד זמן לעוד סיבוב רגוע ובלי לחץ.

אם לזונה הזאת לא היה את הלוק הסקסי הזה מנייק מי שהיה משקיע עליה עוד, אבל כמו שאמרתי יש לה את זה.

עלות הביקור באיזור ג'יפה בדרום (היה לי קשה למצוא חניה גם באמצע היום) 500 שקל לביקור של שעה כמעט, מציצות שוות במיוחד אקט אנאלי ואקט רגיל (כשזה נעשה בלי לחץ הבחורה 10)

חזור אל “סינון סקס מרוכז”