כ תעודת זהות לזונה - שכלול מאגר המידע - סקס אדיר

תעודת זהות לזונה - שכלול מאגר המידע

1

שלום נכבדיי המנהלים,

חשיבותו של הפורום הזה בעיניי, ואני מקווה שתסכימו איתי, הוא מאגר המידע העצום המצוי בו, אודות נערות עובדות, טיבן, המלצות לגביהן, דרכי גישה, הזהרות וכיו"ב.

למעשה זהו מאגר מידע או ספרייה הממומשק כפורום, לתועלת המשתמשים.

משכך, כמו כל מאגר מידע המכבד את עצמו, נודעת חשיבות מכרעת לנושא איחזור החומר והגעה אליו. הספרייה הגדולה ביותר - אם לא תתהדר באינדקס או במערכת איתור - לא תוכל להועיל דבר, והספריה המונחים בה יהיו אבודים למחפש. ספרייה קטנה ושכונתית יכולה אולי להסתמך על זכרון הספרן, או על חיטוט במספר המדפים המצומצם, אולם ככל שתגדל הספריה - זיכרון או חיפוש אינם יכולים לשמש מפתח ראוי לאיחזור מידע.

עד כאן הקדמה - וסליחה על הטרחנות, אבל היא קצת חשובה בעיני.

עם גדילת הפורום ומספר חבריו, אני חושב שיותר ויותר קשה לאחזר ולאתר מידע רלוונטי אודות גברת כזו או אחרת, ואסביר מדוע.

רק בשלושה הימים האחרונים נתקלתי בשאלות/חוויות/דיווחים אודות נערות שונות, כשלא פעם מדובר באותה נערה אלא שבאשכול אחד הפנה הכותב את החברים לעמוד הבית של הגברת על ידי העתקת הלינק מעמודי הפרסום של סקס אדיר, פעם אחרת ניתן מספר טלפון ונשאלו שאלות אודותיו, במקרה אחר הסתפק המתדיין בשמה המסחרי של נותנת השירותים, ובמקרה רביעי הועתק לינק דיווח עליה מהפורום כאמצעי זיהוי.

גם מי שכבר הכניס מספר טלפון, נתן שם, ואף העתיק לינק להודעותיו - עדיין אין זו ערובה בטוחה לאיתור הדיווח משום שכל מדווח בוחר לו בשיטת מיקוף שונה למספר הטלפון. האחד מעתיק הכל מהאתר של מעניקת החסדים כמות שהוא לפי שיטת המיקוף שלה, אחר נותן את המספר כולו בלי מקפים בכלל [גם לא בין הקידומת למספר], שלישי ממקף רק את הקידומת, ואחרים ממקפים בתוך המספר עצמו בשיטות שונות. כך ניתן למצוא מספרים זהים בפורמטים שונים, כך:

05######## או

#######-05# או

###-####-05# או

##-###-##-05#

ועוד

כך ייתכן [ואני בעצמי חוויתי זאת] כי מי שנתקל בפרסום אודות נערה מסוימת ורוצה לדעת מה דעת חבריו עליה, יוצא במסע חיפוש אחריה בפורום [שתודה לאל - הלך וגדל] .

אני בדרך כלל מתחיל בחיפוש מספר הטלפון בפורומים. הרבה פעמים הדבר לא מניב כל תוצאה. אני אישית ממשיך בחיפוש מספר מוביל שנמצא בשורת הכתובת שלה באתרי הפרסום מתוך תקווה שאם מישהו העתיק את הלינק - אותו מספר יימצא בתוכו. אם אלו לא הועילו אני ממשיך ומריץ את השם, מתוך ידיעה שהשם הוא ערובה הכי פחות מוצלחת לקליעה ואיחזור, משום שאלו או משתנים או שהם חוזרים על עצמם בנערות שונות.

ומכאן להצעת הייעול.

אני חושב שכדאי, אם על דרך של בנית טופס למדווחים, ואם כהנחיה שצריך למצוא דרך אפקטיבית להביאה לידי שימוש - כי כל דיווח יכלול את מספר הטלפון של הגברת בפורמט קבוע.

אני חושב שדווקא מספר הטלפון צריך להיות מפתח החיפוש [מניסיון] מהסיבה הפשוטה, שהוא לרוב [עם חריגים קלים], חד-חד ערכי. מספר הטלפון ישמש, אפוא, תעודת הזהות של הזונה כמזהה יחיד, ובלבד שהוא הוזן בפורמט קבוע שתקבע ההנהלה.

כל חיפוש אחר הופך ללא אפקטיבי בשיטה של כתיבה חופשית, והרבה מידע הופך לבלתי נגיש, כאשר האיחזור לא עובד.

לשיקול דעתכם, חומר למחשבה.

אני.

דלת אחורית2008-6-18 0:44:56
Biv

2

צודק לחלוטין כמעט בכל מה שכתבת !

פתרונות מהסוג שהצעת הועלו כבר בישיבות הצוות אולם לא ניתן יהיה לממש אותן עד ליישום דור 3 של הפורום. אם בכלל ועוד חזון למועד...

פתרון זמני:

חיפוש לפי מפתח מספר הטלפון, קידומת + רווח + 3 ספרות אחרונות ... מניב יותר תוצאות וכדאי להשתמש במארקר המדגיש של סרגל גוגל כדי להבליט בצבע את המיספרים בדיון..

לאחר ששינינו את פורמט מספר התגובות ל- 500 מגיבים בדף ראשון, נעלמו המון שירשורים מרובי דפים אשר הפכו לדף אחד וזה מקל על החיפוש והנגישות (במקום לדפדף בהמון דפים).

מחרוזות או צירופי חיפוש שונים ויצירתיים יכולים אף לסייע במיקוד תוצאות החיפוש.

לזמן הקרוב... אלו העצות הפרקטיות ואנו חושבים בקדחתנות על פתרונות נוספים.

ויאללה אחוק, תתחיל לשחרר דיווחים מתוך מאגר המידע הפרטי שלך

יום טוב...

ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael

3

אני שמח שלא מצאתם את דברי כקשקוש

א. בקשר להצעות הייעול, אני משחק הרבה עם הגדרות החיפוש לרבות ההצעות שהצעת, אולם זה לא מועיל כאשר ניתַן לינק ולא מספר טלפון, ויש לא מעט שרשורים כאלה.

ב. רציתי באמת להודות לכם ולברך אתכם [וזו הזדמנות מצוינת] על ששיניתם את ההגבלה על מספר הודעות בעמוד. קרה לא פעם שמספר שהרצתי בחיפוש הוביל לשרשור המתפרס על 52 עמודים - מה שהוביל לייאוש מיידי מלחפש. זה פשוט לא פרקטי. לא יודע אם שיניתם את זה בגלל זה או בגלל סיבה אחרת, מכל מקום - התוצאה ברוכה וכה לחי.

ג. אני עובד על מסד הנתונים שלי.

Biv
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”