תושיה 12 א
1הייתי בזמנו בקרליבך 14 שעבר לחשמונאים 105 א שעבר לתושיה 12 א עם בחורה בשם כריספרי.
כבר כמה זמן לא עונים לטלפוןשם וכנראה הם עברו.
האם מישהו יודע לאן עברו ומהו המספר החדש .
תודה
כ
המשטרה עשתה שם ביקור לאחרונה ולכן המקום נסגר (שווה לעקוב אחרי הפרסומים בסקס אדיר במידה והם יעברו למקום חדש/יפתחו מחדש)
בכל מקרה כריס ביולי אוגוסט בורחת מהחום לחופשת קייץ ביעדים קרירים יותר.
מתקבל הרושם שהמשטרה החליטה לסגור את כל התיקתוקיות.... כל יומיים יש דיווח על עוד מקום שנסגר. מה שישאר זה הפרטיות והזמנה למלון/לביתך....עד שיתלבשו גם עליהן...כנראה שזה בהשפעת הלחץ של גלאון את יחימוביץ. יש לי הרגשה שבשלב הבא הם יעצרו באשמת זנות זוגות שנשואיים ברבנות ושבהם הגבר עשיר והוא מפנק בכספו את אשתו בטענה לזנות בהסוואה של נישואים.
בנצי, אתה סתם משמיץ את נבחרי העם.
מה שקורה הוא שהמשטרה משתפת פעולה איתנו וכל פעם שאנחנו מתלוננים על מקום מתקתק , שבו דופקים את האזרח הקטן הפשוט והחרמן, הם פשוט סוגרים אותו מטעמים של טובת הציבור.
לגבי הפרטיות זה יותר קשה להם כי אין מה לסגור .
אני בטוח שיש כמה גברים נשואים שהיו שמחים אם המשטרה היתה עוזרת להם להפתר מהנשים המתפנקות שלהם .
אז בראיה קצת אופטימית הדברים נראים הרבה יותר טוב , למרות ששנינו מדברים על אותו הדבר - כמובן אם אתה מאמין בזה !!!
שיהיה יום טוב ושהמשטרה תמשיך לדאוג לנו .
מתקבל הרושם שהמשטרה החליטה לסגור את כל התיקתוקיות.... כל יומיים יש דיווח על עוד מקום שנסגר. מה שישאר זה הפרטיות והזמנה למלון/לביתך....עד שיתלבשו גם עליהן...כנראה שזה בהשפעת הלחץ של גלאון את יחימוביץ. יש לי הרגשה שבשלב הבא הם יעצרו באשמת זנות זוגות שנשואיים ברבנות ושבהם הגבר עשיר והוא מפנק בכספו את אשתו בטענה לזנות בהסוואה של נישואים.
[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פשששש אתה תותח
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”