כ אינטר ספא - סקס אדיר

אינטר ספא

1

בעקבות המלצת החברה מהפורום נסעתי מירושלים השוממת לאינטר ספא ואני שמח לבשר שלא התחרטתי לרגע.

אחרי התנסות מרה בזונות רחוב סטייל הבורסה ותל ברוך ובתיקתוקיות זולות למיניהם הגעתי סןף סוף למקום רגוע ומפנק שנותן לך את כל הזמן להתחרמן על גוף לא רע בכלל של בחורה סימפטית שלא מלחיצה ועושה כל שבאפשרותה כדי לענג אותך. ממליץ

אינטר ספא

2

לא קונה את הדיווח כי זה לא דיווח !! זה נשמע יותר כמו יחצנות במסווה.

עם מי היית מה היא נתנה איך היה וכמה זה עלה דיווח אלמנטרי !

להסוות את עצמך בכאילו אתה ירושלמי ולתת המלצה כללית לא קונה אותי

FF

אינטר ספא

3

הייתי עם בחורה בשם דיאנה היא לקחה 180 ש"ח על בודי מסאז בעירום מלא. ועוד חמישים ש"ח על גמירה בין השדיים היא היתתה חלקה ונעימה לא יפייפיה בפנים אבל בהחלט מפצה על זה בשדיים מלאות ויפות (אין לי מושג אם מסיליקון ,אבל על פניו זה לא נראה) לא הסכימה שארד לה (אולי צריך תוספת כסף) אבל חוץ מזה הסכימה להכל כולל החדרה קלה של אצבעות. הגמירה אותי בצורה מקצועית עם תנועות מצוינות ומאוד מיוחדות בידים. המקום נקי יחסית, מקלחת לפני ואחרי, מגבות בשפע. החסרון היחיד הוא שאחרי חצי שעה הבוס מרמז שהגיע הזמן לסיים בצורה מקורית איתות עם האורות של החדר, בהתחלה חשבתי שזה קצר בחשמל או משהו כזה אבל בפעם השניה קלטתי את העניין ובכל זאת זה עדיף מדפיקות בדלת או סתם צעקות לגמור כבר.

אינטר ספא

8
הייתי עם דיאנה פעמיים והיה טוב . אגב הייתי כל פעם בין 30ל35 דקות בחדר לא כולל מקלחת. יש לה מגע מצויין, נקיה ומתחשבת.
הייתי גם עם רוסיה ג'נג'ית וקטנה שלא זוכר את שמה . לא התלהבתי ממנה , לא מבינה כלום במסאג'ים ובודי קצר מדי.
אז לא לבחור בה
אשמח להמלצה על מסאג' פרטי באזור תל אביב , ר"ג, פ"ת

אינטר ספא

9

תיאור של דיאנה:

היא לאוהבי המלאות,

לא שמנה, גוף חטוב מאוד.

יש לה חזה ענק עומד יפה ואמיתי!!!!! לא סיליקון.

שיער בלונדיני-שטני עד הכתפיים.

שחומה בעור. צעירה בת 25 בערך.

מקצועית במסאז, עם תעודות!

עושה פינוק טוב, בלי לבקש יותר מידי "טיפים" או כסף.

ולבחור שרשם שהיא כלבה: היא מאוד נחמדה אבל אם אתה רוצה משהו מאשה

אז צריך לבקש. וגם יש צורה לבקש דברים, צריך להיות גם מנומס!

שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”