כ חצי צ’ט הזוי / אין אמונה בגבר עד הקבר - דף 2 - סקס אדיר

חצי צ’ט הזוי / אין אמונה בגבר עד הקבר

15

אני לא מחזר אחרי בחורה שאין לה תמונה או אף פרט אחר ושנמצאת בפורום סקס בחסד. זה אמור שלבחור לא מעניין כלום חוץ מלדחוף זין לכוס... לשלם על סקס לא הופך גבר לפאתטי

לחזר אחרי בחורה כאילו היא אלוהים זה פאתטי

עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

16
[QUOTE=yosi]

לכבוד מין פסיכולוגית !

בזה אני כחבר בפורום מבקש ממך כאשת המקצוע לקחת כפרויקט ולחנך כאן כמה חברים שסטו מדרך היושר ולהראות להם דברים באור אחר.

בכבוד רב

יוסי

[/QUOTE] יוסי יקירי,בתגובתי אומר לך - לסטות היא גם דרך לראות דברים באור אחר
מי אמר שתמיד צריך להיות ישר?!?!
בקשר לחינוך-אצלי אפשר לקבל פסיכו טיפול+מכות חשמל ,או משחקי אש בערסל עינויים-לחברים שהם בעיתיים הסובלים מסבל בלתי נסבל כרוני -אמממ מעניין באיזה צבעים הם יראו את האור הזה אחכ'..

ד.א - סקס בתשלום הוא מצויין בעיקר לפינוקים לא שגרתיים חוויתיים וסוגי פטי'שים למינהם שמותאמים לרצונות שלנו - הכל זמין וקל, ללא מחוייבות כייפי ומאתגר.אני בעד

אהה ועוד ד.א - בעניין החיזורים שנאמרו כאן..(ברוררר שעבר פה ברבורררר!!!!)
רגע אני הולכת וחוזרת

מין פסיכולוגית2008-6-26 6:17:17
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

17

כל כך צודק, יש כאן אנשים שכל כך צמאים לתשומת לב נשית שהם מתלהבים כמו ילדים קטנים מהמתחזה לפסיכולוגית הזוClown

[QUOTE=ravnadal]

אני לא מחזר אחרי בחורה שאין לה תמונה או אף פרט אחר ושנמצאת בפורום סקס בחסד. זה אמור שלבחור לא מעניין כלום חוץ מלדחוף זין לכוס... לשלם על סקס לא הופך גבר לפאתטי

לחזר אחרי בחורה כאילו היא אלוהים זה פאתטי

[/QUOTE]

19

אני לא מגלה פה את אמריקה אבל איזה מוזר זה שאתה יכול להיות חרמן כל היום ומת ללכת לזונה וברגע שאתה עושה ביד פתאום אף בחורה לא מעניינת אותך ופתאום אתה שקט והמחשבות נהיות ברורות פתאום, ואז אחרי שעה אתה חרמן שוב.......

20
יש חרמנות נפשית ויש חרמנות גופנית...

[QUOTE=fabrigas]

אני לא מגלה פה את אמריקה אבל איזה מוזר זה שאתה יכול להיות חרמן כל היום ומת ללכת לזונה וברגע שאתה עושה ביד פתאום אף בחורה לא מעניינת אותך ופתאום אתה שקט והמחשבות נהיות ברורות פתאום, ואז אחרי שעה אתה חרמן שוב.......

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”