כ מוגבל - בחיפה - פרסומת ... / שווה לחכות - סקס אדיר

מוגבל - בחיפה - פרסומת ... / שווה לחכות

1

יש לי בחורה ניפומנית שאנחנו שוכבים כבר מעל שנתיים היא בת 25 בלונדינית 1.72 טוסיק עגול ברזילאי חזה גדול פיטמות שאי אפשר להפסיק ללקק רזהה פירסינג בלשון ובדגדגן שפתייםםם של מוצצת בלי סיליקון הבחורה מחשמלת אני אומר לכם מניסיון סיכמתי איתה שהיא תתחיל לעשות מסקס גם כסף שאין בזה פסול במקור היא מנצרת עלית והיא מוכנה להתחיל לעבוד בצפון אבל בשום פנים היא לא מוכנה לעבוד ליווי רק בדירה דיסקרטית ככה שבימים הקרובים אני ימצא לה דירה טובה שתוכל לעבודדד אני עובד על זה יום ולילה האמת שחייתי באילת ותמיד היו שם חידושים שמתי לב שהצפון דורש שינוי חד בכל מה שקשור לצעירות ולאיזו מישהי שהוא לא יצליח לשכוח גם שהוא שוכב אם החברה שלו ... אז ככה הבטחה שלי שכולכם תוכלו להיות איתה בימים הקרובים במחירים נורמאליים ומה שהכי חשוב בסקס לא נורמאלי של פינוק אדיר ומושלם מבחורה שנולדה כדי לעשות סקס הכי חשוב שהבחורה לא מזייפתתת ששורה תחתונה לפני הכסף היא נהנית מהסקססססס היא אסטתית ברמות והיא לא חשבה לעולם להתפרנס מזה אבל בשביל זה אני פה .... לשנות את ההשקפת עולם ... אז לשם שינוי יש לה קצת תנאים שהיא לא מוכנה להתפשר עליהם בעד שום מחיר"(הזמן כבר בטח יעשה את שלו")

גברים מעל גיל 45

שמנים (פלוס מינוס 100 קילו ) ולפי הראיית עין שלה

ערביםםםם ( שאני משוכנע שגם אם היא תעבוד המון זמן זה לא יקרה )

בואו נאמר שתישארו אם העניים טוב טוב על האשכול הזה כי בעוד כמה ימים זה ייצא אל הפועל זה הפירסום הראשון שיצא לאווירררר ... מילה של גברררר כל מי שיבוא אליה דרך האתר הזה ישלם מחיררר נמוך יותר מכל קליינט אחר

שיהיה לכולם אחלה שבוע שבעולםם !

מי שלא מסתכן לא מרוויח

5

מעניין מאוד מה האינטרס שלך, בשידולה לעבוד בעיסוק הזה.

די ברור עד כמה אכפת לך ממנה אם שכנעת אותה לעסוק בכך.

מעניין אם את אחותך או בתך היית משכנע גם לבחור בעיסוק זה.

ולסיום, וויליאם צודק. שידול לזנות היא עברה פלילית נבזת ביותר.

למחוק ומהר

6

אחלה אנשים בעיקרון בואו נאמר שציפיתי ליותר התעניינות מצידכם ולא לביקורתת ...

הרוב כאן מתנהגים כמו שוטרים ככה שלא מתאים ... אז ירדתי מהעניין של לעזור לפורום אני לא אכתוב כאן ולא יפרסם ... מילה !!!

מי שלא מסתכן לא מרוויח

8

תגידו לי, השתגעתם לגמרי?

כן חברים, זה פורום לחפש זונות, מי שלא מוצא חן בעיניו שיכנס לאתר של "הארץ" בטוח ימצא שם איזה מאמר מעניין של זהבה גלאון.

מתחסדים, הגעתם לפה כי אתם מחפשים את התזה האחרונה של סטיבן הוקינג, נכון?

9

לניאו 21 ולזאב בודד.

נכנסתי לכאן בשביל לחפש סקס ולא את התזה האחרונה של סטיבן הוקינג (אם כי היא גם מעניינת)

אך יחד עם זאת, יש הבדל בין הליכה לנערת ליווי שבחרה במקצוע מרצונה ושיקולה החופשי, לבין הליכה לנערת ליווי שהודחה לכך על ידיי משדל/סרסור.

ועוד בשיא חוצפתו הוא משחק אותה בחור נחמד ועוזר, שלא מבין מה עשה רע וחף מכל אינטרס אישי בשידולה לכך.

מילא היה מעלה פוסט יחצני בלי כל הפוזה הנקייה הזו שלו...

שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”