כ דיון - זיון / תמיכה Vs זנות - דף 3 - סקס אדיר

דיון - זיון / תמיכה Vs זנות

21

[QUOTE=גבר עם אבר]אני חולק עליך רימינג יש הבדל בהרגשה של תיקתוק של 15 דק' לבין זמן איכות ככה זה אצלי לפחות גם אם זה יעלה לי יותר ששווה לי גם ליותר זמן כמובן פעם בכמה זמן לפחות אני יודע שאני מרגיש עם עצמי טוב ןשלא העיפו אותי מאיזה מקום עלוב ומסריח כמו כלב[/QUOTE]

מסכים אני לא מדבר על תיקתוקים כי אפשר ללכת לפרטיות ולקבל שירות טוב של שעה.

כפי שציין בנצי אני משווה את זה מול תמיכה של בין 4000 שח ל10000 שח בחודש.

תסכים איתי שבמחירים האילו ניתן להשיג אפילו נערת ליווי ברמת גבוהה בפחות כסף מאשר האשליה של תמיכה כי אפילו אם יש לך הרגל של נערת ליווי ברמה במחיר 800 שח 4 פעמים בחודש זה עדיין יותר זול ומשתלם מתמיכה.

22
[QUOTE=רימינג מעשי]

[QUOTE=גבר עם אבר]אני חולק עליך רימינג יש הבדל בהרגשה של תיקתוק של 15 דק' לבין זמן איכות ככה זה אצלי לפחות גם אם זה יעלה לי יותר ששווה לי גם ליותר זמן כמובן פעם בכמה זמן לפחות אני יודע שאני מרגיש עם עצמי טוב ןשלא העיפו אותי מאיזה מקום עלוב ומסריח כמו כלב[/QUOTE]

מסכים אני לא מדבר על תיקתוקים כי אפשר ללכת לפרטיות ולקבל שירות טוב של שעה.

כפי שציין בנצי אני משווה את זה מול תמיכה של בין 4000 שח ל10000 שח בחודש.

תסכים איתי שבמחירים האילו ניתן להשיג אפילו נערת ליווי ברמת גבוהה בפחות כסף מאשר האשליה של תמיכה כי אפילו אם יש לך הרגל של נערת ליווי ברמה במחיר 800 שח 4 פעמים בחודש זה עדיין יותר זול ומשתלם מתמיכה.

[/QUOTE]

אז אם לא הבנתי מסתבר שאנחנו באותה דעה!

לתמיכה מסוג ה4000 וה10000 שאתה מדבר עליהם וסכומים כאלה גדולים זה סוג קשר שדומה לחבר ללא התחייבות לחיים משותפים אלא רק פיזית סקס תמורת תשלום משא ומתן של 2 אנשים שאפילו לא זוג

25

אז זה כמו שאני אמרתי כל הבחורות זונות גם אם תעשה לחברה שלך שופינג בחנות בגדים או תבלה איתה היא מוציאה ממך כסף אז מה אם אני יתחתן אישתי לא תעבוד ורק אני ייממן ויביא את הפרנסה ואני כל הזמן חרמן עליה ורוצה יותר בסקס אןמר שהיא זונה פרטית שלי??ככה זה יוצא?......

26
תקשיב לי טוב
אתה בטח צעיר, אז דבר ראשון צא מכאן. מאוד פשוט אל תכנס לזה.
ואני חייב להגיד לך ונראה לי שאין אחד שלא יסכים.
דבר שני, יש ואין הבדל. נתמכות כמו זונות הן בחורות שעובדות בשביל כסף.
אבל מה, לנתמכות, בנדיר, יש גם תשוקה לסקס.
לזונות זה נדיר, אבל זונות יקרות יודעות לזייף את זה ובגדול.

בקיצור, נתמכות זאת עבודה סזיפית וארוכה
זונות זה לא ממש, רק צריך להיות חכם

27

ספונסר

ספונסר הוא בדרכ' גבר עשיר המחזר אחרי אישה צעירה ממנו עי' חומריות
מתנות וכסף
הוא מצפה לתמורה מלאה בסקס ולא רק.אלא גם לדמות אישה יפה
סקסית וחכמה,שתהיה לו לחברה נעימה.
ספונסר לא יתפשר על פחות מפצצה,הספונסר לא מחפש הומלסית להשקיע בה
ולא יתפשר על בחורה ששווה לו את ההשקעה.
הבחורה צריכה להיות מרשימה מאוד,אם זה באישיותה בהתנהגותה בחיצוניותה
כדי להשיג ממנו את התמיכה האולטימטיבית.
הספונסר - גבר במעמדו (כן הוא צריך להיות מאוד עשיר) מחפש אישיות מלהיבה
כזאת שתטריף אותו ותחדש לו כל הזמן,זה מה שהוא צריך.
*את האישה המוכרת והמשעממת
יש לו כבר בבית...
ההשוואה והמטרה בין הגבר לאישה בקשר ממושך שכזה היא:
סחר-מכר באהבה ובמין,
דוקא שומר על כבוד האישה,ולא להיפך.
קוראים לזה הדדיות.

מין פסיכולוגית2008-7-19 9:18:16
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

28
[QUOTE=מין פסיכולוגית]

ספונסר

ספונסר הוא בדרכ' גבר עשיר המחזר אחרי אישה צעירה ממנו עי' חומריות
מתנות וכסף
הוא מצפה לתמורה מלאה בסקס ולא רק.אלא גם לדמות אישה יפה
סקסית וחכמה,שתהיה לו לחברה נעימה.
ספונסר לא יתפשר על פחות מפצצה,הספונסר לא מחפש הומלסית להשקיע בה
ולא יתפשר על בחורה ששווה לו את ההשקעה.
הבחורה צריכה להיות מרשימה מאוד,אם זה באישיותה בהתנהגותה בחיצוניותה
כדי להשיג ממנו את התמיכה האולטימטיבית.
הספונסר - גבר במעמדו (כן הוא צריך להיות מאוד עשיר) מחפש אישיות מלהיבה
כזאת שתטריף אותו ותחדש לו כל הזמן,זה מה שהוא צריך.
*את האישה המוכרת והמשעממת
יש לו כבר בבית...
ההשוואה והמטרה בין הגבר לאישה בקשר ממושך שכזה היא:
סחר-מכר באהבה ובמין,
דוקא שומר על כבוד האישה,ולא להיפך.
קוראים לזה הדדיות.

[/QUOTE]

מסכים איתך לשם שינוי

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

29

לטוחן- הפלגת כאן בסיפורים על האיכויות המדהימות של הנתמכת לבן אדם שעושים אותה שונה מזונה, במציאות לרוב תמצא איזה פאקצה/פרחה מטומטמת אבל חומרנית ואגואיסטית שתחפור לך במח ותקשקש שטויות אידיוטיות מעצבנות, תהייה גם מניפולטיבית ותכמנית באיך לסחוט ממך עוד ועוד כסף עד אין סוף.

30

אוקי קראתי את כול התגובות וזו דעתי הנחרצת!!

דבר ראשון אני לא אוהב להשתמש בביטוי זונה( ולא אני לא מתחסד עדדין אנחנו מזיינים אותכן תמורת תשלום אבל גופכן לא חפץ) אז אשתמש במילה נערת ליווי אם כול העדינות שמילה הזו

אם כךבואו אאפרש לכם את הענין

נערת ליווי(זונה בשבילכם)- בחורהאשר עובדת יום ולילה ואו במשמרות חלקם רוסיות חלקם ישראליות חלקם אירופיות(עלק) חלקם ציכיות(עלק) אשר נקלעו למצב כספי קשה( זו בדרך כלל הסיבה ) שמקבלות ליום 5,10,20,50 בחוררים ליום( אני בכוונה מגזים במספרים רק בשביל האחבנה)כאשר בסוף משמרתן עומדת לה קופה יפה אשר נונת לה לחיות כראוי בל נשכח את סיבת הסרסורים סחר בזנות כמובן לרוב אצל הרוסיות שהם משועבדות לסרסוריהן אחרי שהובטח להן חיים יפים(עלק) בארץ הקודש ולהפתעתם בירידה ממטוס על רצפת שדה התעופה בן גוריון הם מגלים את גרגורי שאומר להן אתן משועבדות לזנות( כמובן שזה לא ככה בדיוק כמו שאמרתיאבל הבנתם את כוונתי)

ניתמכת-בחורהששלא ספק וולא יוצא דופן וזו הסיבה היחידה נקלעה למצב כספי קשה ולכן עוסקת בזהלרוב ישראליות ויש גם רוסיות( ולא זה לא נערת ליווי למרות שאתם שומעים רוסיה אז נדלק לכם אור אני מודה גם לי ואתם אומרים היא זונה אבל כנראה זו הרוסיה שבאה באופן עצמאי לארצנו ולא הסתדרה לכן עוסקת בזה מרצונה ראו דוגמא: שרון תל אביב)אצל הבחורות הנל תמיכה בהכרח לא מבוסס על מין חדירות משחקי סאדו מאזומשחקי רופא וחולהמשחקי אינסטלטור ולקוחה( נו הבנתם תעניין) אלא על קשר של כמו חברה שיחות נפש , יציאות למעדונים, וכו הבחורות הנלמקבלות בחורים שאוכל לספור כל כף יד אחת לעיתים על שתים( שתים לא טעיתי נכון?)כאשר סכומן מתפרש על כ 30 אלף לחודש להשערתי המגזימה והן חיות באושר ועושר עד עצם היום הזה או עד שמצבם הכלכלי משתפר והן חוזרות לעבוד בכול עבודה נורמלית כשאר האדם( ולא א להיות מתחסדים עכשיו שירותי מין בתשלום היא לא עבודה נורמלית)

אז אם לא הבנתם מה יתרונות וחסרונות עדיין( כן הכול צריך לעשות פה לבד) אז הנה

כסף- נערת ליווי עושה כפול מניתמכת לצורך העניין לרוב נערת ליווי עושה ביום מה שניתמכת עושה בשבוע

מין- נערת ליווי תמיד נותנת מין תמורת תשלום שלהבדיל מינתמכות הן לא עושות זאת( בדרך כלל

עדות-נערות ליווי לרוב רוסיות כאשר ניתמכות לרוב ישראליות

דיסקרטיות- נערות ליווי רובן עובדות במכונים לכן אין דיסקרטיות מה שאצל ניתמכות יש ללא יוצא מין הכלל

שעות עבודה- נערות הליוויעובדות יום ולילהואו משמרות להבדיל מניתמכת שעובדת מתי שבא לה איך שבא והיא מסננת את מי שבא והיא לא כפופה לגרגורי הסרסור

פינוק- נערות ליווי וזו דעתי כמובן פה זו לא עובדה( יכול להיות אולי שכן) בגלל שהן מקבלות הרבה לקוחות ביום אין להם כוח לפנק לתקתק תן לי את הכסף שלום ןלהתראות להבדיל מינתמכת שמקבלת לא הרבה ביום ויש לה את כול הזמן שבעולם והיא מפנקת מכף רגל ועד ראש

זהו!

מקווה שהבנתם את זה יידידי החרמנים למרות ששורה תחתונה גם בנים גם בנות

אנחנו נעשה הכול אבל הכול בשביל כסף ראו דוגמא טובה לכך תוכנית הפוליגרף בערוץ 2

דרך אגב אני WWWWW לשעבר מי שלא הבין

אז אני ממקוה שערתי קצת את עינכם לגבי העניין יאלה בייי

סקס טוב זה להקשיב לפרטנר

ולא להקשיב לבולבול

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”