כ התאהבתי בזונה שהייתי קבוע אצלה שמה הוא... - דף 3 - סקס אדיר

התאהבתי בזונה שהייתי קבוע אצלה שמה הוא...

23

קצת יומרני או קצת חושפני אבל בכל זאת החלטתי לפתוח את הדיון כאן שמטרתו

וידויים אישיים לגבי זונות עבר/הווה שממש התאהבנו בהם.

למי זה קרה ? עם מי ? ואיך נגמר / או שלא נגמר...

כאן המקום לפרוק מהלב עם או בלי פרטים מזהים העיקר שייצא מהלב.

24
טוב אז... לא בדיוק זונה, אלא מסאז'יסטית שמשלבת "הרפיה".
שמה שמור במערכת, באתי אליה פעם אחת ונורא התלהבתי מהדרך של מה שהיא עושה ושהיא כל הזמן העירה לי על כמה שאני ניראה טוב ושהיא הייתה "לוקחת אותי" אם לא הייתי קטן ממנה בגיל (אני בן 21 והיא בת 28), ובפעם השניה שכבר באתי זה התחיל עם נשיקות צרפתיות רטובות ועוד דברים שבד"כ אסורים במקום, ובפעם השלישית כבר החלפנו מספרים והיא הביאה אותי לבית של המשפחה שלה (היא גרה בדירה אחרת) והכרתי את האחים שלה ואחותה וההורים והיה לי כל כך לא נעים מזה כי אף אחד מהם לא יודע במה היא עוסקת חוץ ממני.

הרגשתי מה זה חרא עם זה, ומאז העדפתי שלא להגיע אליה יותר ופשוט נשארנו ידידים בטלפון. מתקשרת אלי מידי פעם כשהיא לא עם לקוחות ומדברים ביחד על כל מיני נושאים לא קשורים וכן קשורים, לאחרי כמה זמן אמרה שאם היא לא תוכל לקחת אותי אז אולי אחותה הקטנה כן (רמזה את זה יותר נכון) אבל אחותה לא לטעמי ואני לא לטעמה וככה זה נגמר.

27
אני לא יודע האמת לגבי כל העניין הזה, אני מכיר בן אדם שנכנס דיי עמוק לבוץ של זנות (בתור מנהל מכון) ואמר לי שבחורות אכן עושות את זה, אבל פה אני חושב שמשהו לא בדיוק היה כמתוכנן.

אגב, לאחרונה הפורום הזה נהיה מאוד מאוד פופולרי ויש מצב שאותה אחת קוראת כאן אפילו

28

תראוהעניין של התאהבות אין לה חוקים ואין לה גבולותזה נכון ואפילו נכון מאוד אבל זה יהיה כמו להכניס את עצמך מיטה חולה וזה ברור שישנן בחורות שלא עובדות בעבודה כזואבל יש להם בעיות יותר גרועות מאלה שעובדות בעבודה כזו אבל פה יודעים בבירור שזו מיטה חולה

ואני לא גזען באמת שלא אבל להתאהב בזונה לדעתי האישית נראה לי מיטה חולה לא קרה לי ואני משתדל מאאוד שלא יקרה לי כי שובבזה מיטה חולה

סקס טוב זה להקשיב לפרטנר

ולא להקשיב לבולבול

29
[QUOTE=גבר באבו אבואה]

אח שלנו ZOS

סע לתאילנד שם יתאהבו גם בך ולא רק בכסף שלך.

אלק מתאהבים.

[/QUOTE]

אח שלנו... תאילנדית כחלק מתרבות מתאהבת בך עד שנגמר לך הכסף.

המושג אהבה בתאילנד הוא: תממן את ההורים שלי ( הכי חשוב ) תממן אותי,תפנק אותי לא יותר מדי אחרת תיחשב אצלהן לפלנג פריירותהיה נאמן לי, אחרת אחתוך לך את הזין ( פעולה שכיחה על ידי מקומיות קנאיות בלי הבדל אם הן איסניות או צפוניות או דרומיות - העיתונים המקומיים מלאים בסיפורי קיצוץ זין )

כשיגמר לך מאגר הכסף ולא מדובר בסכומים גדולים היחס מיד ישתנה...ו"האהבה" בנובנה המקומי תעבור לפלאנג (זר) אחר.

בכל מצב לפני כל החלטה יש לקחת משרד חקירות מקומי אבל כזה שמנוהל על ידי תושב זר בלבד, ולחפש בקלות באם אין לה חבר או בעל באפ קאנטרי או ילד אצל המשפחה המורחבת ( כולל השכנים) וכמה גברים מלבדך שולחים לה כל חודש מעטפות סטייל אולמרט לעזרה.....תתפלא אבל כל עובדת בתעשיית הבידור מחזיקה כמה ספונסרים כאלה.

מאחר וגרתי בתאילנד כ 15 שנה ואני מדבר תאילנדית די סבירה ומבין גם איסאנית וגם ניבים אחרים, ומכיר את כל סיפורי האהבה לזרים אז קחו עצה ואל תתרשמו מהמתיקות שלהם, מהעדינות הבודהיסטית המקסימה ומהחיוך - בתאילנד יש מושג לאומי הכי חשוב " תאי ראק תאי" וזה אומר תאילנד רק לתאילנדים - כן הם לא בדיוק חובבי זרים בלשון המעטה והבנות מסתלבטות עליהם בגדול והזרים מזילים ריר ונופלים ברשת.

מעבר לזה זאת מדינה ממש מקסימה ונעימה עם אנשים חביבים ועצלנים ולולא הסינים המקומיים הם היו ברמת מינמאר או לאוס ולא מה שהם היום.

לשאלות והמלצות בנושא אפשר לכתוב לי

30

בדרך כלל זה הולך הפוך:

רק אחרי החתונה מתברר שמדובר ב"זונה"...

לעצם העניין, מה רע בזונה?!

הכנסה טובה, מקצוענות במיטה, ומראה חיצוני טוב (אחרת היא לא היתה מצליחה לשרוד במקצוע). רק שלא תתקתק אותך ("נו מאמי, כמה זמן אתה אוכל?! אני מתעכבת רק בגללך, תבלע כבר את האוכל ותן לי לפנות; יש לי עוד 14 דקות לקוח ועוד לא התקלחתי!").

בניגוד לבחורה רגילה שאתה מקבל אותה כמו חתול בשק, פה אתה יכול להכנס לפורום ולקבל את גליון הציונים המלא שלה ולדעת איך היא במציצה, איך היא ב-GFE ("ג'יפה"), ואיך היא בעצם כמעט בכל תחום חשוב בחיים.

אם יימאס לך מהמקצוע שלה, תמיד אפשר יהיה לעשות הסבה ל"זוג" ולקבל גברים חרמנים שמוכנים לבוא אפילו אל זוג, העיקר לזיין את אשתך (אבל תשתדל לא לגור בפתח-תקווה, שלא תחדור לטריטוריה של הזוג המפורסם).

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”