כ התאהבתי בזונה שהייתי קבוע אצלה שמה הוא... - דף 4 - סקס אדיר

התאהבתי בזונה שהייתי קבוע אצלה שמה הוא...

31
[QUOTE=גיל בייטס]

בדרך כלל זה הולך הפוך:

רק אחרי החתונה מתברר שמדובר ב"זונה"...

לעצם העניין, מה רע בזונה?!

הכנסה טובה, מקצוענות במיטה, ומראה חיצוני טוב (אחרת היא לא היתה מצליחה לשרוד במקצוע). רק שלא תתקתק אותך ("נו מאמי, כמה זמן אתה אוכל?! אני מתעכבת רק בגללך, תבלע כבר את האוכל ותן לי לפנות; יש לי עוד 14 דקות לקוח ועוד לא התקלחתי!").

בניגוד לבחורה רגילה שאתה מקבל אותה כמו חתול בשק, פה אתה יכול להכנס לפורום ולקבל את גליון הציונים המלא שלה ולדעת איך היא במציצה, איך היא ב-GFE ("ג'יפה"), ואיך היא בעצם כמעט בכל תחום חשוב בחיים.

אם יימאס לך מהמקצוע שלה, תמיד אפשר יהיה לעשות הסבה ל"זוג" ולקבל גברים חרמנים שמוכנים לבוא אפילו אל זוג, העיקר לזיין את אשתך (אבל תשתדל לא לגור בפתח-תקווה, שלא תחדור לטריטוריה של הזוג המפורסם).

[/QUOTE]

בייטסי אין עליך אתה ענקקק!!חחחחחחחחחחחחחחח

לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

32
[QUOTE=מין פסיכולוגית][QUOTE=גיל בייטס]

בדרך כלל זה הולך הפוך:

רק אחרי החתונה מתברר שמדובר ב"זונה"...

לעצם העניין, מה רע בזונה?!

הכנסה טובה, מקצוענות במיטה, ומראה חיצוני טוב (אחרת היא לא היתה מצליחה לשרוד במקצוע). רק שלא תתקתק אותך ("נו מאמי, כמה זמן אתה אוכל?! אני מתעכבת רק בגללך, תבלע כבר את האוכל ותן לי לפנות; יש לי עוד 14 דקות לקוח ועוד לא התקלחתי!").

בניגוד לבחורה רגילה שאתה מקבל אותה כמו חתול בשק, פה אתה יכול להכנס לפורום ולקבל את גליון הציונים המלא שלה ולדעת איך היא במציצה, איך היא ב-GFE ("ג'יפה"), ואיך היא בעצם כמעט בכל תחום חשוב בחיים.

אם יימאס לך מהמקצוע שלה, תמיד אפשר יהיה לעשות הסבה ל"זוג" ולקבל גברים חרמנים שמוכנים לבוא אפילו אל זוג, העיקר לזיין את אשתך (אבל תשתדל לא לגור בפתח-תקווה, שלא תחדור לטריטוריה של הזוג המפורסם).

[/QUOTE]

בייטסי אין עליך אתה ענקקק!!חחחחחחחחחחחחחחח

[/QUOTE]

גם את!

נשבע לך, חבל שאת לא זונה!

33

אני לא יודע אם לקרוא לזה התאהבות, אבל פעם נדלקתי על אחת שעבדה במשרד ליווי, לא דירה. שמה נילה, גרה באזור (ליד חולון). לאחר כ-4 פעמים שהיא היתה בביתי (בתשלום) והיה קליק מצויין, היא השיגה את הטלפון שלי כנראה מהמשרד בו היא עבדה והתקשרה אלי.
היא אמרה שדוד שלה תפס אותה עובדת בזה ועשה לה בלאגן והיא עוזבת את התחום.
השאירה לי מספר טלפון ואמרה שאם ארצה לצאת מתישהו, אני מוזמן להתקשר.
כמובן שיצאתי איתה כמה פעמים, היה כיף, סקס לא רע בכלל.
הסתיים מסיבות השמורות עימי.

36
חוצמזה זונה זו לא מילה גסה...אני חושבת שרימינג נתן על זה תיאוריה ,זונות הן
נשים שיודעות מה הן רוצות ויודעות להסתדר בחיים,זונות שעבדו במקצוע בעברם וצמחו
היום נחשבות
לנשים מהסוג הנעלה החברתית ומגדלות את ילדיהם בשפע ובכל טוב,ילדים
של זונות נחשבים למאוד מוצלחים (יש גם הרבה כדורגלנים שאמהותיהן היו זונות בעברם,
גם כשכדורגלנים מקללים יא בן זונה וכו'..זה לא נחשב לממש קללה..-לידיעתכם!)
כיום ישנם גם גברים העוסקים במין בתשלום כגון הנל'מין פסיכולוגית2008-7-20 21:14:48
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

37

[QUOTE=מין פסיכולוגית]חוצמזה זונה זו לא מילה גסה...אני חושבת שרימינג נתן על זה תיאוריה ,זונות הן
נשים שיודעות מה הן רוצות ויודעות להסתדר בחיים,זונות שעבדו במקצוע בעברם וצמחו
היום נחשבות
לנשים מהסוג הנעלה החברתית ומגדלות את ילדיהם בשפע ובכל טוב,ילדים
של זונות נחשבים למאוד מוצלחים (יש גם הרבה כדורגלנים שאמהותיהן היו זונות בעברם,
גם כשכדורגלנים מקללים יא בן זונה וכו'..זה לא נחשב לממש קללה..-לידיעתכם!)
כיום ישנם גם גברים העוסקים במין בתשלום כגון הנל'[/QUOTE]

תגובה בת זונה!

38
הייתה פעם נערת ליווי בשם אילנה יפה בצורה שאי אפשר לתאר מהממת חזות אירופאית אמיתית אשת שיחה הייתי מאוהב בה קשות עשתה לי חור בכיס אבל שעה איתה הייתה שווה כל שקל ונתנה הרגשה שהסקס לא תמורת תשלום איפה איפה הן הבחורות ההן......

39
I alway find if I fall in love with the working girl as soon as the clock starts ticking, the sex is much better.
I fall "out" of loves as soon as I finish the shower after the sex

Besides, as they say all women are Hos, the only difference is when you pay: before (working girl), during (wife) or after (ex wife
If I want any sh*t outta you I'll squeeze your head!

40

לפני כמעט שנתיים הכרתי פרטית שהתכתבתי איתה חודשיים כמעט עד שנפגשנו.

רזה נמוכה עם חזה ענקקק טבעי הייתה מרכיבה משקפי ראייה סקסיים לפעמים חמודה לאללה טיפוס כמו בת השכנים בת 20.

נדלקתי עליה רצחח במיוחד אחרי ההתכתבות הארוכה שדיברנו גם על הנסיגה של גברים "מתחשבים מדיי" כשהם מרגישים שזה כואב לה ושהם בעצם לא מבינים שהיא נהנית מהכאב ורוצה עוד.

כמובן שאחרי כמה מפגשים התמכרתי אליה לגמרי ולא הייתי מפסיק לחשוב עליה ועל סקס שלנו שפשוט היה בין הטובים שחוויתי מעודי. במשך הזמן התברר לי שהיא סובלת ממניה-דיפרסיה איזה הפרעה נפשית ידועה אבל זה ממש לא הזיז לי, היא הייתה ממתק ממכר ועד היום אני נזכר בה ומתמלא געגועים.

היא הייתה גרה בזנו ביחידת דיור צמודה לוילה וחגגתי איתה מספר חודשים עד שנעלמה לי לגמרי ועד היום אני לא מוצא אותה.

איזו נוסטלגיה

המומחה הישראלי לפתיחות השושנה.

מעריץ מושבע של סיבולת רקטום וריאה.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”