כ דיון / ריטה חזה גדול [ תמונות אמיתיות ] - דף 2 - סקס אדיר

דיון / ריטה חזה גדול [ תמונות אמיתיות ]

11

אני חושב שפעם היו לה תמונות מזוייפות ועכשיו אני קורא שהתמונות אמיתיות
עוד לא הספקתי לבקר אותה ואם מישהו יענה לי על השאלה ששאלתי כאן מקודם יבורך.

http://www.03sex.co.il/page19.html?amp;

וזה מה שנקרא ציצים דבוקים לפנים

דירות דיסקרטיות - ריטה בעלת חזה ענק מארחת

13
[QUOTE=BIG papa]

ריטה בבן יהודה 38 ולא זאת הזנותית שמתקתקת בירקון היא אישה עבת בשר גיל 40 לערך היא נמנית בין הקבועות שלי והיא ממש לא מתקתקת

חסרונותיה או לחלק מאיתנו יתרנותיה: מלאה עד שמנה, מבוגרת מראה מאמא עובדת בבן יהודה 38 טל 03-525-24-24

יתרונותיה: חזה גדול ולא נפול ויודעת להשתמש בו בכל צורה, מסאז' טוב מאד, ליברלית כולל גמירה עליה וגמירה בפה, ביזאר קל. הדבר היחידי שאני יכול להגיד חיובי על המקום שהוא נקי מסודר ומרווח. למען הפרטיות כדאי להדגיש בטלפון לפני שנכנסים ולא להגיע בערב אלא בבקר.

אני מנחש שהיא רוסיה ולא דנית למרות המבטא שהוא מוזר ולא מזוהה.

[/QUOTE]

זהו הדיווח שלי מלפני שלושה חודשים ואני בניגוד למי שכתב שהיא לא יודעת לעשות בודי/מסאז'
חושב שאתם טועים או מדווחים לא נכון כי בבודי היא מצטיינת חרף העובדה שהיא בוגרת ומשמניה אמורים להפריע לה לתפקד.

פעם ראשונה שאני רואה את התמונות וזה באמת החזה שלה ובענק כנראה שקיבלה אומץ להיצטלם יצא יפה

16

בתור אחד שחסיד של חזה גדול ומוצק דיי התמקדתי בשירות שריטה נותת.

המינוסים או לא תלוי איך מסתכלים זה שהיא עבה וגבוהה ולא הכי הכי צעירה 35 היתי אומר.

פלוס גדול מאד זה החזה שלה ושירות שלא זורקת אותך ויודעת לעשות הרבה דברים.

כבר הספקתי ליות אצלה 2פעמים פעם שניה היום בבקר.

אז היגיע גם זמן שאני יכתוב עליה ועל הסקס והכל איתה.

אני לא כול כך מת על מציצות אז אני עובר ישר לחרמונים ולמשחק בשדיים היא עושה מסג' משגע גם עם הציצים וגם עם הגוף וגם עם הידיים והכל היא עושה את המסג' טוב מאד כי אני אהבתי.

בסקס רוכבת וגם בדוגי נותנת לגמור עליה ואין מתקתקת נותנת זמן ומדברת כי אני בסדר

מי שאוהב יכול ללכת. עוד פעם.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”