כ פרסום סמוי / בודי/ לין - (לא אקטואלי) - דף 3 - סקס אדיר

פרסום סמוי / בודי/ לין - (לא אקטואלי)

21

[QUOTE=''מכור''] אה מה זה בחורה אוכלת לישון בימסז' אוליי הדיבב בהלה מישעמםם?[/QUOTE]

נסיון תרגום לגבי התגובה של ADEEB (אדיב)

אז מה זה בחורה הולכת לישון במסאז' אולי אדיב בא לה משעמם(יען שאדייב הוא גבר משעמם)

???

למכור: אם לא תשתפר בכתיבה לי יימאס לנסות לתרגם אותך

26

דיווח על ביקור טרי אצל לין מהבוקר:

הבוקר בשעה 9:45 כבר המתנתי ללין מתחת לדירה, מאחר והיא עדיין לא הגיעה, הייתי חרמן אש ורצתי לחנות סמוכה לקנות לה משהו רומנטי קטן כזה, במקום הטיפ שאני נוהג לתת בסוף.

לין איחרה קצת, ורק בשעה 10:15 היא הופיעה עם תלבושת סקסית ומחרמנת, היא רצה במדרגות למעלה כאשר כל הציצים שלה קופצים ונחשפים כמעט לחלוטין. יד ביד היא נכנסה איתי לדירה.

עד שהיא התארגנה היא הציעה כוס קפה (שלא היה רע בכלל) על הבוקר וסיגריה.

בינתיים שמתי לב שהגיעה לשם בחורה חדשה בשם מישל, מכוערת ומבוגרת, אשר איננה לטעמי בכלל. כאשר לין שאלה אותי בחיוך אם בא לי הפעם לגוון ולהיכנס עם מישל, סירבתי בנימוס...

לין נכנסה איתי לחדר, החלה להפשיט אותי כאשר אני מפשיט אותה, תוך נשיקות צרפתיות רטובות שהחליפו פיות בקצב רצחני, וישר כאשר הזין שלי קפץ החוצה, היא החלה למצוץ אותו חשוף בטירוף, עד שהוכרחתי לעצור אותה מחשש שאגמור כבר על ההתחלה וכל הסרט יסתיים ברגע... ביקשתי מלין שתגשים לי פנטזיה למקלחת משותפת והיא הסכימה מיד. נכנסנו יחדיו למקלחת (שאגב שבורה ולא תקינה כבר הרבה זמן, לתשומת לב בעלי המקום), והתחלנו לסבן אחד השני בכיף. בשלב מסויים היא לחצה אותי לחיבוק חם, והרגשתי שאני לא מחזיק מעמד יותר, וגמרתי לה בין הרגליים.

שטפנו את עצמינו בזריזות, וניגשנו ישר לסיבוב השני. כאשר אני שוכב על הגב, והיא מתחילה לשגע אותי ברימינג מטורף, כזה שלא טעמתי בחיי, תוך שהיא מחדירה את לשונה לכל חור אפשרי, וצועקת: "נשבעת לך שאתה טעים..."

וכאן גילוי נאות מצידי: אני חובב רימינג מושבע, וזה עושה אצלי את כל החוויה, כאחד שטעם את הרימינג של איב, של רוני/מיכל ועוד מפורסמות וטובות במקצוע, הרגשתי שאין, פשוט אין, על לין המקצוענית...

בשלב מסויים, הודיעה לי לין כי היא כעת במחזור וכי היא עם טמפון, כך שסקס רגיל כבר לא נוכל לעשות היום, אבל היא תפצה אותי עם גמירה אנאלית עסיסית.... נדלקתי על הרעיון וישר הפכתי אותה לדוגי, ומה אומר לכם, חברים, טוסיק ששוה מיליון דולר, ברזילאי, עסיסי, חד ובולט, לאחר חבישת קונדום מריחה של קצת משחה, התחלתי להכניס את יקירי הקטן (מה לעשות???) לתוך החור הצר שלה, ולאט לאט התחלתי לפמפם בחוזקה, תוך שהיא גונחת וצועקת כמו נימפומנית אמיתית.

אחרי מס' שניות שכבר חשתי שאני הולך להתפוצץ שוב, ביקשתי ממנה לגמור בתוך פיה, היא כמובן לא סירבה, ומיד הסתובבה ותלשה מעלי את הקונדום המעצבן, והתחילה למצוץ בטירוף, תוך שהיא מביטה עלי למעלה במין מבט חתולי כזה. מציצה ועוד ליקוק קטן בביצים, ו- - -הופ!!! לתוך הפה...

לא ביקשתי ממנה לבלוע, כי אני ממש לא מאלה שמעניין אותם מה נעשה עם הזרע אחרי שאתה נופל שדוד ועייף, אז היא ניגשה ושטפה את פיה, והתיישבנו על המיטה ערומים, לכוס קפה וסיגריה נוספת.

כאן סיפרתי לה קצת על הפורום שלנו, ועל כך שהמלצתי עליה בדיווח משלי (אולי אהיה זכאי אצלה לפידבקים ודיבידנדים מסויימים...). היא אפילו לא ידעה מדבר כזה, רק אמרה לי שהיו כאן הרבה שאמרו לה שראו עליה המלצות בפורום.

וכאן אני שואל חברים, הייתם, נהניתם, לא נהניתם, איפה הדיווח, למה לא לדווח על הצלחות או נפילות, הלא לשם כך הפורום הזה קיים???

שאלתי אותה אם אוכל לפרסם את המחירים שלה בפורום, והיא אישרה לי לפרסם אכן את התעריפון: 180 ל-40 דקות בודי עם הרפיה, מציצה (חשופה לאסטתיים) תוספת של 50, סקס רגיל תוספת של 100, סקס אנאלי תוספת של 150.

קצת קישקשנו ובירברנו עוד כמה דקות, ולאחר שהשארתי אצלה 350 ש"ח, נפרדנו בנשיקה רטובה, והבטחתי לשוב בשבוע הבא...

לסיכום: 10 - למרות שדיסקרטיות לא היה היום הצד החזק של המקום, כשיצאתי ראיתי את שני המנהלים של המקום יושבים שם ומראיינים בחורה חדשה, וזה קצת הפריע לי.

בשבילכם חברים - TITI

titi2008-7-22 21:5:23

30

בדיווח הקודם שלי אכן כתבתי שביא בת 22, מכיוון שכך הם אומרים בטלפון, אבל מתברר שזה לא נכון, הייתי נותן לה 27-28 או משהו כזה.

אבישי, קצת הפרזת כשאתה אומר לי לעלות באיזה 10 שנים, לא ? ? ?, ובפרט שהיא נראית צעירה הרבה יותר מגילה.

אגב, אבישי, אני מבין שהיית אצלה ודגמת אותה, איפה הדיווח שלך?

הלא לשם כך אנו כאן?

לתשומת לבך...

titi2008-7-22 21:9:16
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”