כ גילי/ סברינה/ דניאל --- נפילה - סקס אדיר

גילי/ סברינה/ דניאל --- נפילה

1

לא אאריך בדברים, אך הבוקר הייתי עם גילי שמפרסמת בשירותי ליווי, ומה אומר לכם במילה אחת?

נ-פ-י-ל-ה!!!

פרטי המקום

טלפון: 054-252-4407

פרטים נוספים

פרטי יוקרתי

גילי, ארופאית מדהימה ביופיה

לפינוק כמו באגדה

שירות ויחס ברמה שלא הכרת

לביתך/מלון

תמונות אמיתיות

אז עשו טובה לעצמכם, ואל תתקרבו.

titi2008-7-23 16:0:24

2

לא מאמין, אבל ראיתי שרשור עליה תחת השם סברינה, עם תמונות שונות קצת, וכבר שם אני מבין שההמלצות לא ממש חיוביות לגביה:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=7595& PN=2

שימו לב, שבעבר היא קראה לעצמה סברינה, וכאשר בשרשור הנ"ל אתה פותח את הקישור באצעות לחיצה על התמונה שלה למעלה, אתה מקבל תמונות נוספות על מה שיש שם, תחת השם דניאל, עם מס' טלפון אחר.

למישהו יש הסבר על מה שקורה כאן? מעבר לזה שהיא כל תקופה מחליפה שם וטלפון...

תמיד בשבילכם - TITI

titi2008-7-23 15:58:7

5

שמתי לב, שהיא שינתה את הטלפון בשרשור שלעיל, לטלפון הרגיל שלה...

מסתבר שהיא עירנית ועוקבת על הנעשה בפורום...

תגידו, מה דעתכם, זאת לא אותה בחורה מהתמונות המצו"ב, כי היא נשמעת אותו דבר, והיא גם מלווה ב-600 ש"ח, וגם תמונות די דומות. מה דעתכם?

פרטי המקום

טלפון: 052-7012-404

פרטים נוספים

ישראלית חדשה

נראית מדהים

חובה לנסות

מפנקת ומתפנקת

בסוויטה מדהימה ליד הים

בתל אביב

600 ש"ח כולל חריגים

6

תשמע טיטי בשביל לדעת בדיוק במה מדובר צריך ללכת לבדוק. אבל אני לא אהמר ואקח סיכון בשביל ליפול באחת כזו אפילו אם יש סיכוי מאוד גבוה שזו לא היא.אני אגיד לך אני לא מצאתי עדין מישהי באמת טובה שנראית טוב ומשקיעה.חוץ מרוני אם הכרת שהיתה זיון של הלייף איזה פינוק פשוט גן עדן.

8

מסתבר שהבחורה השתגעה לגמרי.

שימו לב לפרסום החדש שלה: אותו מס' טלפון, חדשה בתל-אביב, ו---900 ש"ח...

פרטי המקום

טלפון: 052-701-2404

פרטים נוספים

פצצה ישראלית

חדשה בתל אביב

תעניק לך שעה של

שכרון חושים וליברליות

נראית מדהים

חובה לנסות

900 ש"ח

לאלפיון העליון בלבד

אגב, כשהתקשרתי לטלפון הזה, ושאלתי אם זו גילי (שמה של הבחורה בפרסום הראשון שהבאתי בשרשור, עליה כתבתי נ-פ--ל-ה), היא אכן אישרה לי שגילי מדברת...

למישהו יש הסבר למה היא עושה את כל הדאאונים האלה??? ומה היא חושבת, שאנחנו מטומטמים???...

9

טיטי הלאווי היתי יודע לאן היא נעלמה פשוט מאמי היא היתה.אני חושב שהיא פרשה מזה כבר היא לא בעניין אני מאמין שהיא אכלה אותה מכמה חברה היא היתה פרטית לחלוטין.

ובקשר לגילי תשמע כמו שהבנתי לא הולך לה כל כך טוב אז היא מנסה את המזל שלה אני מאמין שהיא מצליחה אבל לא עלינו. ואני מאמין שהיא לא היחידה שמנסה יש הרבה כאלה שלא הולך להם והם מנסות אין מה לעשות ככה זה בתחום הזה אין כאן משהו אמיתי אם לא הצליחו לעבוד עלי ועליך יצליחו על מישהו אחר אז אל תצפה מהם ליותר מידי אמינות וכל הקשור בזה

שלח תגובה

חזור אל “נפילות הסקס הכואבות ביותר של חברי הפורום - ריכוז דיוני אזהרה”