כ זהבלה רוצה לסגור את העסק - סקס אדיר

זהבלה רוצה לסגור את העסק

1

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&a mp;om=6820&forum=scoops1&viewmode=all&keywords=ג לאון

ח''כ זהבה גלאון בהצעת חוק: גבר שיתפס אצל זונה יילך לכלא

על פי הצעת החוק, קבלה של שירותי מין תיחשב לעבירה פלילית וגבר שישלם עבורם יידרש לעבור סדנה טיפולית כדי להימנע מכתב אישום

הלכת לזונה? תשב שישה חודשים בכלא – כך קובעת הצעת חוק חדשה שהונחה אתמול (ב') על שולחן הכנסת ועליה חתמו 30 ח"כים ממרבית סיעות הבית. הצעת החוק קובעת לראשונה כי גבר שהולך לזונה ורוכש שירותי מין בתשלום עובר עבירה פלילית. קבלת שירותי זנות תיחשב עבירה פלילית.

החוק הקיים בישראל אוסר על שידול לזנות, סרסרות והבאה לידי זנות. על פי הצעת החוק, קבלת שירותי מין בתשלום תיחשב גם היא עבירה פלילית, כפי שמקובל בשבדיה ובמדינות אחדות בארצות הברית.

לפי תוכנה של הצעת החוק, גבר שירכוש שירותי זנות יקבל אזהרה מהמשטרה ויוזמן לעבור סדנה טיפולית בה ישמע הרצאות מפי נשים שעסקו בעברן בזנות וגורמים שונים מתחום בריאות הציבור, החוק והמשפט. התוכנית תופעל בידי ארגונים לא ממשלתיים בשיתוף משרד הרווחה.

לאחר סיום הסדנה לא יוגשו כתבי אישום בגין צריכת שירותי מין בתשלום. גברים שלא יסכימו להשתתף בתוכנית, לא יסיימו אותה במלואה או שייתפסו פעם נוספת על צריכת שירותי מין בתשלום, יועמדו לדין ויהיו צפויים לעונש של עד שישה חודשי מאסר.

לפעול נגד הצרכן כדי לצמצם את ממדי התופעה
את ההצעה יזמה ח"כ זהבה גלאון (מרצ), העומדת בראש ועדת המשנה למאבק בסחר בנשים, ואליה הצטרפו חברי כנסת מסיעות קדימה, העבודה, ליכוד, ישראל ביתנו, האיחוד הלאומי-מפד"ל, רע"ם-תע"ל, חד"ש, יהדות התורה וצדק לזקן.

"הצעת החוק מציעה לאסור צריכת זנות בישראל באופן מוחלט", נכתב בדברי ההסבר להצעת החוק. "בהצעה מביעה הכנסת את עמדתה כי הזנות הינה תופעה שלילית מיסודה, היוצרת פגיעה בוטה בכבוד האישה וחירותה, בשוויון זכויותיהן של נשים בחברה ובזכותה של האישה על גופה".

ח"כ גלאון הוסיפה כי יש לפעול נגד צרכן הזנות כדי לצמצם את ממדי התופעה. "על מנת להיאבק בזנות ובסחר בנשים לא די במאבקן של רשויות האכיפה בסרסורים ובסוחרים, כי אם יש להקטין את הביקוש לזנות ולפעול נגד החוליה בשרשרת הזנות שהייתה עד היום סמויה מן העין – צרכן הזנות", אמרה גלאון.

ל- nrg מעריב נודע כי משרד המשפטים הקים צוות מקצועי לבחינת ההצעה כדי לגבש את עמדת המשרד בנושא.

--- ------------------------------------

הצדקנות של השמאל והפמיניסטיות ימררו את חיינו. הדוסים חוברים אליהם מסיבותיהם...

מה שכן, כיוון שהם אוסרים על זנות מרצון ובהסכמה, איך בדיוק הם יוכיחו את זה ?

הרי הזונות לא יעידו נגדך, אין להן כל אינטרס לזה, אין להן שום דבר נגדך.

מכסימום יהיו מקומות למסג', אתה תשלם על מסג' ובחדר תסכים עם הבחורה על סקס בנוסף לא תמורת כסף אלא כי היא נדלקה עליך פתאום.. זה נראה לי מלחמה אבודה לגלאון. התיקתוקיות יסגרו, אבל יהיו דירות "מסג'ים" ופרטיות ומכוני עיסוי.

בנצי82008-7-29 22:10:5

זהבלה רוצה לסגור את העסק

4
[QUOTE=רוברטו]

במידה וזהבלה החמודה שמישהו כאן פעם התנדב או הציע לפתוח במכרז להרגעתה באמצעים ...
טבעיים שצמחו גודלו וטופחו להם במשך שנים (רמז: מתחיל באות השביעית באלף-בית העברי),
[/QUOTE]

היייי זה הייתי אני שכתבתי בדיון

נושא חם ללא תגובות חדשות סוף_סוף_הזונה_פתחה_בשבילנו_שוב_את_הרגליים 19LOLx8 12 2180

[QUOTE=ברבאבא]

בנצי אם הייתי מתנדב לעשות את זהבלה היא בטח הייתה נרגעת לפחות לתקופה.

כל מה שהגברת צריכה זה שיחרור מיני ולהרגיש ז' אמיתי.

הצעה למנהלים:

להעלות סקר על מי מוכן ובאיזה מחיר לשחרר את זהבוש משלשלאות הדיכאון המיני המתמשך שלה
וזה לרווחת כלל הגברים וחלק מהזונות שהיא לא מבינה לליבן כלל וכלל.
בכלל אולי להפוך אותו לדיון מרכזי על דמות המפתח ששמה זהבה גלאון.

[/QUOTE]

אני חושב שחבל שלא העלנו את הסקר ליישום בזמנו אולי זה היה מונע את המבוכה של הכנסת מהצעת החוק הנוכחית.

אהבתי גם את התגובה של

[QUOTE=הטוחן]

כתבה שפורסמה בנענע:

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=557865

מאותן הסיבות, גם המשך מאבקה המפורט בסוף יפול גם הוא...

אולי נגיש הצעת חוק לכנסת לאסור את גידול וייבוא השעועית בישראל כדי שזהבלה תפסיק אולי להפליץ !!!

כמו שהוצאת השעועית מחוץ לחוק לא תנטרל את נפיחותיה הרועשות של חברת הכנסת הכבודה,
גם יוזמותיה לא יעצרו את זכויות הזונות והלקוחות הלגיטימיים.

על כן כלאחר כבוד חברת מרץ הנמרצת, מתבקשת לרדת מבמת הזנות שהיא מנסה להסריח בכח תוך שימוש בנס שיחרור האשה משיעבוד.

את זאת המשטרה עשתה בלעדיה בצדק ובנחישות ראויה לשבח עד חרמה, על כך מגיע למשטרה צל"ש !

[/QUOTE]

מתוך הדיון

נושא חם ללא תגובות חדשות הצעתה של זהבה גלאון נפלה בהמלצת המשטרה ! הטוחן 1 487

יש כאן בפורום עוד דיונים על זהבלה ממש קורעים מצחוק תחפשו

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

זהבלה רוצה לסגור את העסק

8

איזה מדינה דפוקה,
צריך לפרסם את כל חברי הכנסת התומכים בחוק, ולפגוע בהם בפריימריס.

מדינה לא נורמלית, אם אתה דופק את הראש במרחיוואנה עד 10 גרם זה כלום, אף אחד לא מעניין אותו, זה בסדר.
אם אתה דופק זונה בתשלום, אתה בצרות,
התוצאה לכך שאף אחד באמת לא מנהל את המדינה רק למלא את הכיס, והאגו.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”